sarjaseuraaja.net

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana larionof, 12.11.2018.

  1. larionof

    larionof Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.02.2002
    Viestejä:
    430
    Saadut tykkäykset:
    10
    Moi,

    Onko täällä tietoa sarjaseuraaja.netistä? Pitkästä aikaa olin sivuille menossa ja sitä ei enää löytynyt. Nettihaku ei antaunut( pikaisella entsinnäll) mitään tulosta vaan ainoa vihje katoavasta luonnonvarasta oli yli vuoden ikään päässyt twitter-viesti.

    Sivu oli omiaan auttamaan kärryilläpysymisessä sarjoissa, jotka ovat kauan tauolla, kuten esimerkiksi 12 apinaa, jota parhaillaan tuijotan suoratoistopalvelusta.
     
  2. McPupu

    McPupu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.05.2006
    Viestejä:
    63
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kuollu ja kuopattu. Ilmoittivat tuosta jo muistaakseni kuukausia sitten. Harmi sinänsä, hyvä palvelu oli.
     
  3. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 446
    Saadut tykkäykset:
    1 213
    Tykkäsin aikoinaan globalepisodeopionsurveyristä.
    Silloin 2000-luvun alussa oli kovasti sarjoja ja seuraajia. Aina pystyi vähän makustelemaan oliko hyvä jakso tulossa ja pystyi tietysti itsekkin antamaan pisteitä. Oli kuvia jaksoista ja pienet selitykset mitä tapahtuu. Mutta kyllä se tärkein oli ne arvosanat ja kaiken maailman tilastot.. Tämän kauden keskiarvo, kautta aikojen parhaat jaksot tästä sarjasta, kuinka monta ihmistä on antanut arvosanan tästä jaksosta, käyrät jaksojen paremuudesta aikajanalla. Näitä oli niin montaa etten millään voi muistaa kaikkia, mutta hauskaa niitä oli seurata. RIP.
     
  4. larionof

    larionof Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.02.2002
    Viestejä:
    430
    Saadut tykkäykset:
    10
    Harmi tosiaan jos(kun) on kuopattu. Harvoin siellä tulee käytyä mutta monasti tuli ennen katsottua kuinka pitkälle oikein jotain sarjaa on Suomessa tullut nähtyä. Moni sarjahan on saanut meillä kirvestä viimeistään parin kauden jälkeen, toisten jatkaessa loppuun asti vaikka kirvestä olisi voinut antaa samalla mallilla( esim. Mr. Robot).

    IMDB:stä saa joidenkin sarjojen kohdalla onneksi yhä tietoa jaksojen ensijulkaisuista eri maissa mutta sen kattavuus on heikompi kuin mitä Sarjaseuraajan oli.

    Tuosta ilmoittamisesta, he ovat matkan varrella useamman kerran niin tehneet mutta saaneet aina jatkettua toimintaansa ja siksi se varmaan on mennyt silmien ohi kun he siitä viimeksi ovat ilmoittaneet( mulla on ollut saitti lehdykällä auki jo useamman vuotta putkeen mutta se on suspendina niin ei ole tuota kuolemaa tullut huomattua).

    12 apinasta, sarjassa on alkanut kolmoskaudella( kakkoskausi näkyi Suomessa viime vuonna) tapahtua ja se on ihan hyvää sivussa pyöritettävää materiaalia kun samalla katsoo jotain muuta mielenkiintoista.
     
  5. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 696
    Saadut tykkäykset:
    351
    Taidat missata aika paljon, jos katsot tuota sarjaa vain toisella silmällä. Ja miksi katsoa ollenkaan, jos ei katso kunnolla?
     
  6. larionof

    larionof Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.02.2002
    Viestejä:
    430
    Saadut tykkäykset:
    10
    En minä sanonut sitä toisella silmällä katsovani. Joskus tosin pitää kelata kohta uusiksi kun kummassakin lähteessä on yhtäaikaisesti jotain tärkeää meneillään. Mutta sitä vartenhan kelausnappi ja pause ovat olemassa
     
  7. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 446
    Saadut tykkäykset:
    1 213
    Olen yhtä järkyttynyt, kuin pokeritiedon ulostamis ketjun jälkeen.
    Katselet kahta sarjaa ja töllöä yhtä aikaa ja kumpikaan ei sinua kiinnnosta kauheasti?
     
  8. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Tämä kahden lähteen samanaikainen katselu on kieltämättä kiinnostavinta tässä tapauksessa. Onko tämä yleinen tapa katsella sarjoja ja leffoja? Tuntuu itselle ihan mahdottomalle pl. telkun ajankohtaisohjelmat.
     
  9. larionof

    larionof Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.02.2002
    Viestejä:
    430
    Saadut tykkäykset:
    10
    Nyt KP laitat taas luuloja faktoina maailmalle. Olen aina kyennyt katsomaan kahta lähdettä yhtäaikaisesti ilman, että tippuisin kummastakaan kärryiltä. Paha tapa lisäksi räplätä kännykällä tosin aiheuttaa seurantaongelmia mutta se on toinen juttu.

    TRT, tiedän/tiesin useamman, joka niin tekee mutta suurimmalla osallahan valtaväestöstä se kahtiajako tapahtuu sen kännykän kautta ennemminkin kuin kahden tallenteen seurannan.

    Ja, tuosta aikaisemmasta kommentistani jäi puuttumaan hipsukat: 'mielenkiintoista'. Aika usein siltä isommalta töllöltä( 108") katson digiboksin syövereihin tallennettuja reaalisarjoja ja 42":n pikkutelevisiolta(, joka on sivulla) sitten suoratoistopalvelujen lähetteitä. Toisinpäin olisi parempi mutta kun tykki on kiinni boksissa, on järjestys tämä. Suorana en ole katsonut kuin formulat mutta se taas johtuu siitä ettei ACE:ja viitsi/voi tallentaa.

    Mikälie diagnosoimaton ADHD ajaa tähän mutta näillä mennään.