Denon AVR-X2300W VS Pioneer VSX-933

Keskustelu osiossa 'Vahvistimet' , aloittajana Sakrich, 09.10.2018.

?

Kumman ostaisit?

  1. Denon AVR-X2300W

    66,7%
  2. Pioneer VSX-933

    33,3%
  1. Sakrich

    Sakrich Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.06.2008
    Viestejä:
    27
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko kokemuksia kumpiko on parempi? Molemmat vahvistimet EISA testivoittajia. Pioneer nyt viimeisin.
    Vaikuttaisi testien mukaan että Pioneerillä on paremmat ominaisuudet ja esim. control app, mutta jääkö jälkeen Stereo äänentoistossa?
    Itselläni tällä hetkellä vanhempi EISA voittaja Pioneer VSX-924, jonka hinta oli aikanaan korkeampi kuin VSX-933. Nyt hirvittää että eikai vain uudemmassa ole esim. huonompi DAC koska hinta on pienempi kuin edeltäjässään?
    Miten MCACC kilpailee Auysseyn kanssa?
    Tulossa siis Stereo musiikin kuunteluun + 2.1 elokuvien katseluun. Myös verkkotoisto DLNA + Spotify on tärkeässä roolissa.
    Kokemuksia ja kommentteja kiitos
     
  2. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 446
    Saadut tykkäykset:
    1 213
    High-Def Diggest:llä on juuri uusi arvostelu tuosta Pioneer VSX-933.
    Mutta minulla ei ole mitään hajua, onko tässä arvosteltu Jenkki vai EU vahvistin ja onko niiden välillä edes eroa?
     
  3. aj77

    aj77 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.09.2007
    Viestejä:
    50
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minä hommasin aikoinani 2300 mallin onkyon tilalle ja se oli kyllä kehno isoille kaapeille. Vaihdoin parin kuukauden päästä pois. Hifimaailman arvostelussakin taidettiin mainita ohuet bassot ja joku heidän kuunteluarvioitsijasta vertasi sitä purkavaan soittimeen,että samaa tasoa.
     
  4. Sakrich

    Sakrich Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.06.2008
    Viestejä:
    27
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ostin Pioneer VSX-933 ja olen kyllä ollut tyytyväinen. Pioneer App on puhelimessa erinomainen esim. Tidal käytössä. Itselläni reitittimessä 256GB muistitikku jossa FLAC tiedostoja ja verkkotoistaminen toimii erittäin nopeasti ja kätevästi sovelluksen kautta. Tämä uusi sovellus on myös paljon kauniimpi kuin edellinen iControlAV5.
    Tässä Pioneerin mallissa ei jostain syystä MCACC kalibrointi sisällä EQ kalibrointia ollenkaan. Mikki ottaa vain kaiuttimien etäisyydet ja volyymi tasot.
    Tässä on sama AKM 4458 DAC kuten huomattavasti arvokkaammissa esim. Marantz SR7010 ja Onkyo TX-RZ900 vahvistimissa. Ääni on ilman EQ:ta kin omissa Canton GLE 496 pannuissa erinomainen kristallin kirkas ja tarkka; alapäätä unohtamatta.
    Suosittelen ehdottomasti tätä VSX-933 mallia. Itse nappasin tämän Powerilta hulluilta päiviltä vain 399e hintaan.
    Laitteen verkkotoisto mahdollisuudet ja Pioneer App ovat erinomainen päivitys verrattuna esim. vanhaan VSX-924 malliin. Kaukosäätimen yksinkertaisuus saa myös plussaa.
    Ainoina negatiivisina on auto-EQ:n puuttuminen MCACCista, dimmer nappulan puuttuminen kaukosäätimestä, sekä vahvistimen näyttö näyttää oletuksena input kanavan eikä esim. toistettavan lähteen muotoa esim. "DTS-HD MSTR" kuten edellisissä malleissa. Nyt ruudulla möllöttää esim vain "BD/DVD -20db", ja pieni punainen DTS logo palaa yläpuolella. Laitoin Pioneerille meiliä jos tulevissa Firmware päivityksissä tuon formaatin saisi näkymään oletuksena tai edes "i display" nappulan takaa jäämään ruutuun.