TV+sat samassa piuhassa

Keskustelu osiossa 'Satelliitti-TV' , aloittajana Vilpuri1, 05.06.2018.

  1. Vilpuri1

    Vilpuri1 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.05.2007
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    0
    Asensin antennitolppaan yhdyssuotimen jossa tv- in, sat- in ja tv+sat out. Tuleeko siis nyt huoneissa oleviin rasioihin tv+sat? Rasioissa vaan tv ja radio pistokkeet mutta saanko sat signaalin esim. tv- pistokkeesta ulos. Sat- boksiin menevässä johdossahan f-liittimet molemmissa päissä mutta rasiaan menevään päähän on saatavana f- to tv- adapteri.
     
  2. iko

    iko Uusi jäsen

    Liittynyt:
    16.10.2012
    Viestejä:
    57
    Saadut tykkäykset:
    3
    Jos siellä antenniverkossa F-jakopalikat ovat sellaista mallia jossa on DC-läpisyöttö ja läpäisevät taajuuksia yli 2000 Mhz saakka niin sitten.

    Lisäksi antennin seinäpistorasia pitää vaihtaa malliin jossa on F-liitin kolmantena.
     
  3. JH1

    JH1 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    27.01.2003
    Viestejä:
    86
    Saadut tykkäykset:
    2
    Toimiiko tuollaiset ratkaisut miten hyvin? Ennen minulla tuli oma kaapeli mikropäältä vastaanottimelle, mutta nykyisessä talossa (rv. 2005) antennipistorasiat on varustettu SAT-liittimillä eikä tekisi mieli lähteä vetämään erillistä kaapelia pitkin taloa. On jäänyt laitteet hankkimatta.

    Meneekö SAT-signaali Triaxin verkkovirtalaitteesta läpi vai pitääkö satelliittisignaali kytkeä vasta sen jälkeen? Vaikuttaa aika huimasti siihen miten pitkälle kaapeli pitää vetää, melkein kynnyskysymys... :eek: Tietysti pitäisi jaksaa katsoa laitteen tyyppi laitekaapista.
     
  4. iko

    iko Uusi jäsen

    Liittynyt:
    16.10.2012
    Viestejä:
    57
    Saadut tykkäykset:
    3
    Veikkaisin ettei toimi kun satelliittiantennin mikropääkin tarvii sen eri suuruisen ohjausjännitteen polarisaation vaihtoon.