Podcastit (näyttelijät, tekijät, ohjaajat jne.)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana sokka, 24.06.2015.

  1. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 765
    Saadut tykkäykset:
    318
    Olen itse kova podcast dikkari ja nykypäivänä tulee todella mielenkiintoisia haastatteluja sitä kautta. Ajattelin, että tänne voisi kerätä kaikki niihin liittyvät linkit. Ajattelin itse aloittaa Joe Roganin podcastilla, missä oli vieraana Lostista ja LOTR:stä tuttu Dominic Monaghan. Ihan hyvää pöhinää sinne ja tänne.

     
    Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 24.07.2015
  2. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Tämän olen muistaakseni jo kerran muussa yhteydessä maininnutkin, mutta itse olen viihtynyt mainiosti Terror Transmissionin parissa. Itse kommentaattorit ovat pitkän linjan kauhudiggareita, ja vaikka elokuvien varsinaiseen tuotantoon osallistuneita ei haastatellakaan menee näiden parissa aina parituntinen aika mukavasti. Kyseessä ei ole video-, vaan äänimuotoinen tuotanto.

    Podcast käsittelee yksinomaan kauhuleffoja mykkäelokuvista aina 1980-luvun lopulle asti, eli ns. uudet elokuvat jätetään muiden murheiksi. Jaksot ovat eräänlaisia kommenttiraitoja joissa käsitellään elokuvien tuotantovaiheita sekä viljellään niihin liittyvää triviatietoa samalla kun hostit elokuvia katsovat. Ja maistelevat milloin mitäkin veden kielelle tuovia juomia.

    Itselleni siis kauhuelokuvien ystävänä ainakin putoaa okein hienosti.
     
  3. vintsukka

    vintsukka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    25.03.2004
    Viestejä:
    1 559
    Saadut tykkäykset:
    177
    F This Movie! on podcasteista suosikkini (ja muutenkin loistava leffasivusto). Useimmiten jaksossa käsitellään yhtä leffaa, joskus uutuutta, joskus vanhempaa kamaa. Patrick Bromley vetää showta ja yksi n. puolesta tusinasta vaihtuvia vieraita säestää. Bromley ja muut sivun ja castin vetäjät ovat suuria genre-elokuvan ystäviä, eli kauhua, toimintaa, scifiä ym. käsitellään reilusti, mutta ei pelkästään.

    Parhaita jaksoja mm. Signs, Planet of the Apes, The Amazing Spider-Man 2, Live and Let Die ja Demolition Man.
     
  4. dixi

    dixi Guest Guest

    Liittynyt:
    25.02.2003
    Viestejä:
    713
    Saadut tykkäykset:
    2
    Itse kuuntelen näitä:

    The Horshack Redemption - Kaksi vanhaa kaverusta katselevat enemmän tai vähemmän tunnettuja retroelokuvia 60-80 -luvuilta ja rakentelevat parhaat-listoja eri aiheista sekä nappailevat siinä samassa vähän viinaksia. Erittäin viihdyttävää jutustelua, vaikka/koska tyypit eivät todellakaan ole ammattikriitikkoja.


    The Projection Booth

    Ammattikriitikoista puheen ollen, tässä sen sijaan on todella kovaa taustatyötä ja hienoja, nimekkäitä vieraita. Asiantuntevaa ja hienoa analyysia leffoista erittäin lavealta alueelta. Tässä vaikkapa 2,5 tunnin Robocop-aiheinen jakso, vieraina Nancy Allen, Ronny Cox, Miguel Ferrer, Monte Hellman, Michael Miner, Ed Naha, Ed Neumeier, & Jerry Paffendorf. Tai seitsemän(!) tunnin Conan-pläjäys.

    Kuuntelen myös Kevin Smithin ja Scott Mosierin Smodcast-podcastia, joskin se ei niinkään leffa-aiheinen ole. Vaikkakin yhden jakson pohjalta syntyikin oikea elokuva (Tusk) :)
     
  5. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 765
    Saadut tykkäykset:
    318
    Nerdist podcasts

    Näillä tuntuu olevan mielenkiintoisia vieraita ja aiheita solkenaan. En ole vielä yhtään ehtinyt itse kuuntelemaan. Täytyy laittaa listalle.
     
  6. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 765
    Saadut tykkäykset:
    318

    Judd Apatow is a film producer, writer, director, actor, and comedian. Look for him touring all over this summer, and check out his latest film "The Big Sick" opening June 23rd in New York & Los Angeles.
     
  7. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 418
    Saadut tykkäykset:
    136
    sokka tykkää tästä.
  8. Mickey_Knox

    Mickey_Knox Guest Guest

    Liittynyt:
    22.09.2005
    Viestejä:
    54
    Saadut tykkäykset:
    0
    Podcasteja kuuntelen päivittäin useita, joihinkin jää vahvasti koukkuun. Tässäpä muutama, elokuva-alaa ainakin sivuava, suositus:

    Gilbert Gottfried's Amazing Colossal Podcast

    Koomikkolegendan erittäin viihdyttävä, viikottainen podcast, jossa vieraina pääsääntöisesti vanhempia ja hieman unohdettuja näyttelijöitä, koomikkoja, juontajia, jne. Gilbertin ulosanti ja juontamistyyli jakaa mielipiteet, mutta parhaimmillaan huikeaa tykitystä!

    Kevin Pollak's Chat Show

    Toisen veteraanikoomikon pitkäikäinen keskusteluohjelma, jossa sävy on kepeä, mutta huomattavan paljon asiallisempi kuin Gottfriedillä. Mielenkiintoisia vieraita aina suurimmista tähdistä nouseviin kykyihin. Ilmestyy myös viikottain.

    How Did This Get Made?

    Myöskin pitkään jatkunut podcast, jossa perusidea on simppeli: Kolme panelistia katsovat "huonon" elokuvan, jonka jälkeen keskustellaan 1-1,5 tuntia kyseisen leffan epäloogisuudesta, heikoista näyttelijäsuorituksista, ohjauksen tasosta, yms.
    Paul Scheer, June Diane Raphael ja Jason Mantzoukas ovat vakiokeskustelijat, ja joissain jaksoissa kuullaan vierailevia nimiä. Tässäkin pääsävynä on hyvinkin riehakkaaksi yltävä komiikka. Jaksoissa käsiteltyjä elokuvia tulee taatusti katsottua erilailla kuuntelun jälkeen!

    Tällä kertaa mentiin vahvasti huumori edellä, mutta toivottavasti näistä löytyy piristystä kalseaan syksyyn!
     
  9. vintsukka

    vintsukka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    25.03.2004
    Viestejä:
    1 559
    Saadut tykkäykset:
    177
  10. Mahonki

    Mahonki Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.03.2013
    Viestejä:
    75
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tässä on tullut pidempikin aika jo oltua poissa foorumeilta, mutta siltikin uskaltauduin tänne mainitsemaan omasta podcastistani.
    Eli tosiaan, aloitin tuossa vuoden alussa tekemään podcastia nimeltä "Leffaradio". Täysin harrastepohjalta ja muutenkin enemmän ihan fanikulttuurin kautta, koska minkään tason ammattimaista taustaa itsellä ei ole tv/elokuva alalta, niin pidättäydyn omissa vahvuuksissani ja käsittelen enimmikseen eri franchisen canoneita yms. Aika nörttimäinen luonteelta kokonaisuudessaan.
    En missään nimessä huutele mitään 5-tähden arvosteluja foorumilaisilta, mutta jos nämä kiinnostaa ni laita testiin. Palaute myös olisi todella jees, olkoot se sitten positiivista taikka negatiivista. Isoin miinus omasta mielestä tuossa on se, että teen sitä yksin tällä hetkellä. Sopiva co-host tekisi ohjelmasta varmasti viihdyttävämmän.

    Löytyy iTunessista, Spotifysta sekä Facebookista nimellä "Leffaradio"
    Jos modet piti tätä liian törkeänä mainostamisena niin poistakoon. :D

    PS. Omat lempi podcastit ovat: Rebel Force Radio (Star Wars podcasti), WTF with Marc Maroon (haastis podcasti, viihdealan henkilöitä enimmikseen) Edellä mainittu Nerdist. Fat man on Batman (Kevin Smithin ja Marc Bernardin nörttiaiheinen podcast) sekä Hollywood Babble on (Kevin Smithin live show podcast)
     
  11. scented

    scented Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    1 978
    Saadut tykkäykset:
    257
    Silloin tällöin kun on hyvä(mielenkiintoinen) vieras niin tulee kuunneltua Here's the Thingiä, Alec Baldwinin juontama podcast https://www.wnycstudios.org/shows/heresthething. Toinen ihan jees on WTF Marc Maronin juontamana, samoin varauksin kuin Baldwinin podcast, eli kunhan vieras vähänkään kiinnostaa niin tulee kuunneltua http://www.wtfpod.com/.
     
  12. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 765
    Saadut tykkäykset:
    318


    Rick Baker is a retired special make-up effects creator and actor, mostly known for his creature effects and designs.
    He won the Academy Award for Best Makeup seven times from a record of eleven nominations.
     
    pexxi tykkää tästä.
  13. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 765
    Saadut tykkäykset:
    318

    Oliver Stone is an award-winning director, producer, screenwriter, and author. His memoir Chasing the Light is available on July 21, 2020. https://linktr.ee/OStone
     
    pexxi tykkää tästä.
  14. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 765
    Saadut tykkäykset:
    318

    Rob Lowe is an actor, producer, and director. His new podcast "Literally! with Rob Lowe" is now available on Apple Podcasts.

    Aivan loistava podcast! 40 min menny ja mulla olla ihan jäätävä "mancrush" näihin ukkoihin. Ihan pirun hauskaa kuunneltavaa.
     
    pexxi tykkää tästä.