FilmTownin EasyRent

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana xtn, 14.10.2016.

  1. xtn

    xtn Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.06.2001
    Viestejä:
    333
    Saadut tykkäykset:
    27
    Vilkaisin huvikseni filmtownin sivuja, siellähän oli tämmöinen easyrent-palvelu. Parikymppiä kuussa ja sillä saa vuokrata enintään 60 leffaa per laskutuskausi. Ideana ihan OK mutta hintaa liikaa. Saattaisin innostua jos hinnoittelu olisi streaming palveluiden tasolla. Tuossa nyt pitää kuitenkin hoitaa noudot ja palautukset, toisaalta saa sitten uutuselokuvia valikoimaan bluray formaatissa. Hienoa kuitenkin, että kivijalka jaksaa taistella nettipalveluita vastaan. Voisin kuvitella ettei vuokraustoiminta ole tänäpäivänä kovinkaan kannattavaa.
     
  2. Blaqua

    Blaqua Sandels vahva ja pehmeä Tukijoukot

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    725
    Saadut tykkäykset:
    30
    Itse ainakin diggaan tuosta easyrentistä. Valikoima on miljoona kertaa parempi vaikka niputtas kaikki netin striimauspalvelut yhteen.
    Hyviä leffoja tulee vuoden aikana kuitenkin niin vähän että tuo ei oo paha hinta, jos sen ottaa kerran tai pari vuoteen.
     
  3. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Tuttavallani on ollut toi nyt muutaman kuukauden käytössä, hänelle se on kannattava kun asustelee siinä aikas lähellä.
     
  4. scented

    scented Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    1 989
    Saadut tykkäykset:
    263
    Ajattelin että tässä sais striimata leffat kotisohvalta, mutta pitääkin hakea liikkeestä. Muuten ihan jees, mutta ei tietoakaan missä lähin Filmtown, kun asuu täällä keskellä Kaenyyn korpea...
     
  5. bluesmood

    bluesmood Käyttäjä

    Liittynyt:
    21.11.2013
    Viestejä:
    483
    Saadut tykkäykset:
    31
    Miten laskutus toimii EasyRentissä? Tuleeko paperilasku ihan banaanipostilla kotiin, tai e-lasku sähköpostiin vai onko tässäkin suoraveloitus kortilta, kuten noissa Streaming-palveluissa. Kiinnostuin tästä mahdollisuudesta, kun Turussa ei ole enää kivijalka-Makuunia, ja olen katsonut kaikki omistamani Blu-rayt/DVD:t useaan kertaan jo. Olisi kiva vähän nähdä taas uutuuksia ja jotain, mitä en ole vielä nähnyt, kun eläkeläisellä leffaliputkin on ihan ryöstöhinnoissa Finnkinolla, jos ei ota huomioon sarjalippua..
     
  6. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 755
    Saadut tykkäykset:
    483
  7. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Perskules. Tuohan voisi olla pätevä ottaa kuukaudeksi tai pariksi. EI osunut silmään kun sivuja tavasin, mutta pitääkö mun ihan käydä levyt hakemassa vai voinko valtuuttaa perheenjäsenet? Kyllä meillä noita leffoja katsoo kaikki, ja varmaan on tilanteita, jolloin vaikkapa vaimoni voisi käydä kipaisemassa kauppareissun yhteydessä uuden satsin My Little Pony-seikkailuja (itselleen tai kakaroille, ei sen väliä).
     
  8. bluesmood

    bluesmood Käyttäjä

    Liittynyt:
    21.11.2013
    Viestejä:
    483
    Saadut tykkäykset:
    31
    Sain sen käsityksen, että levyt täytyy itse hakea kivijalkavuokraamosta. Ja vielä palauttaa ne.;) Korttia juu kysellään, ni itsekin vähän arvelen, että taas on kyseessä samanlainen automaattirahastus, mitä Netflix, tai Microsoftin XBOX Game Pass, mikä on vissiin kanssa joku pelivuokraamo.

    Mun mielestä toi hinta on ihan asiallinen, ei siinä tule levyä päälle paljon hintaa. Jos vertaa esim kanta-asiakastarjousta 7 leffaa viikoksi 10 egee, niin kourallinen euroja lisää, niin saa kuussa 60 leffaa. Harmi vain, että rajoituksena on, että saa kerralla vuokrata vain kaksi elokuvaa. Kaksi katsoo pieraisten illassa, oma ennätykseni on 7 elokuvaa vuorokaudessa. En kyllä kykene ihan peräkkäisinä päivinä katsomaan seitsemää putkeen, mutta on joskus tullut harrastteua sitäkin, kun oli tuo kaapelitelevisio-canalplussa se ykkösvaihtoehto, jos ei viitsinyt piraatttikopioita netistä torrentteina ladata.
     
  9. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Vielä jaksaa Filmtownkin pinnistellä, huomasin, että hiljattain Helsingin Kurvin myymälä oli laitettu kiinni eikä enää hirveästi noita itse leffavuokraamoitakaan ole pääkaupunkiseudulla. Olin ennen parin vuoden ajan vakioasiakas, mutta piti alkaa leikata menoja niin jäi viikottaiset vuokraukset sitten tekemättä ja viime vuosien ajan liikkeiden määrä on laskenut niin huomattavasti, että asiakkaaksi palaaminen on jo hyvin vaikeata.