kokemuksia verkkokaupan Leinwand valkokankaista

Keskustelu osiossa 'Videotykit ja -projektorit' , aloittajana tykitin, 03.11.2012.

  1. tykitin

    tykitin Guest Guest

    Liittynyt:
    03.11.2012
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ostin Epson tw5900 tykin ja tarvetta olisi "huomaamattomalle" 120 tuumaiselle valkokankaalle.

    Harkinassa on joko seinän maalaaminen harmaaksi kuvan leveydeltä tai edullinen kattoon kiinnitettävä (ja piiloon rullautuva) kangas. Katselutila on vaalea olohuone ja tykki on jo katossa kiinni.

    Verkkokaupassa on tarjolla 135 tuumainen Leinwand 199 eurolla:
    http://www.verkkokauppa.com/fi/product/33963/cbscj/Leinwand-manuaalinen-135-16-9-valkokangas

    Kyselisinkin kyseisestä kankaasta kokemuksia, koska edes ahkerasti kooklettamalla ei moisia tuntunut löytyvän.. Toki muita edukkaita vaihtoehtoja saa ehdottaa!

    Kiitti etukäteen!
     
  2. silma

    silma Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.09.2009
    Viestejä:
    89
    Saadut tykkäykset:
    2
    nuo on bulkkikankaita saksasta leinwand tarkoittaa saksaksi valkokangasta jos en ihan väärin muista.. itellä on manuaalinen 108" kangas ja ostin joskus outletista ja hintaisekseen ihan hyvä ollut... hitusen on reunasta kaareutunut mutta tämä varmaan siksi että en jaksa koskaan kangasta nostaa ylös. ollut käytössä n. vuoden. Kankaassa ei kupruja tai mitään muutakaan häikkiä.

    niin joo ja tykitän pansun pt-ae4000 tykillä kuvaa mustaksi maalatussa tilassa..
     
    Viimeksi muokattu: 06.11.2012
  3. northrob

    northrob Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.03.2006
    Viestejä:
    371
    Saadut tykkäykset:
    26
    Verkkiksen Leinwand kiinnostaa, mutta pystyykö joku kommentoimaan ko. kankaan mahdollista hajua eli onko ollut ongelmaa? Nykyinen toisenmerkkinen screeni tuntuu keuhkoissa asti aktiivisesta tuuletuksesta huolimatta.
     
  4. pyorahullu

    pyorahullu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.05.2015
    Viestejä:
    78
    Saadut tykkäykset:
    2
    tulee vähä myöhään mutta kuitenkii. Itellä saksasta hivilux-kaupasta ostettu kangas, Motoroitu kaksoiskiristettu koko 16:9 lev 2,8 m kork 1,58 m. kuljetus makso 120 eur. ollut käytössä n. 1,5 v. Huomasin kankaan alareunassa ryppyjä vasta n. puolen vuoden jälkeen. Yritin reklamoida ja olisivat suostuneet ottamaan sen palautuksena vastaan mutta olisin joutunut maksamaan ite kuljetuksen. Lopupäätelmänä en ole varma ovatko rypyt syntyneet kuljetuksen/säilytyksen aikana vai siitä että kiristin liikaa kangasta. Moottori on äänekäs. Säätömahdollisuudet hyvät . Kake toimii. Jos tilaat niin kanattaa suorittaa perusteellinen vastaanottotarkastus, etenkin ovatko kuljetuksenaikaiset tuet painaneet kankaseen kuoppaa. Ja ehkä myös sopia etukäteen kuka maksaa palautuskuljetuksen jos joudutaan palautustilanteeseen