Vähiten huono HD-digiboksi

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana Albert Goodman, 10.09.2014.

  1. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 725
    Saadut tykkäykset:
    479
    Mutta maksuHD:tä on CI+-puutteen takia turha odottaa näkösälle ainakaan ilman eri lukijaa. Kolmosen ja nelosen HD:t toimii kuulemma sisäisellä lukijalla.
    http://www.huoltovalikko.com/forums/vu.41/

    T: Vesku
     
  2. LOP

    LOP Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.02.2001
    Viestejä:
    4 057
    Saadut tykkäykset:
    49
    Kaapeliverkossa toimii (Sonera & DNA) CI+ lukijan turvin hienosti. Mutta ainakin oma kokemus on, että CI+ ratsuksi Vu-perheen valjastaminen on aiheuttanut lievää epävakautta. Lievää siksi, että satunnaiset boxin jumit tapahtuu noin ehkä kerran kuukaudessa - näin ainakin OpenAtv-imagella (=käyttöjärjestelmä, joka vapaasti valittavissa). CI+ rajoitteet pätee myös siten, että vain yhtä CI+-salattua kanavaa voi tallentaa kerralla (Suomessa kun ei oikein multipurkumoduuleita myydä), mutta tallenteet sentäs hilloontuvat salaamattomina, ja ovat katsottavissa tallennuksen jälkeen missä vain.
     
  3. hex

    hex Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.03.2000
    Viestejä:
    774
    Saadut tykkäykset:
    1
    Eli tarkoittaako tämä käytännössä sitä että MTV3:n ja Nelosen HD kanavien yhtäaikainen tallentaminen ei onnistu? Ylen HD lähetyksethän on kai salamattomia, joten niitä voisi kuitenkin yhtäaikaa tallentaa?
     
  4. LOP

    LOP Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.02.2001
    Viestejä:
    4 057
    Saadut tykkäykset:
    49
    Tämä riippuu käytössä olevasta kaapeliverkosta. Itselläni on kokemuksia vain Oulun alueen kaapeliverkoista, joissa olen seilannut Soneran ja DNA:n välillä. DNA:n verkossa kaupalliset kanavat Nelonen HD, MTV3 HD, Fox HD ja National Geographic HD eivät ole linkityksen takana, vaan ainostaan kortin takana. Joten niitä voi tallennella niin paljon yhtä aikaa (kunhan maksukortti on sisässä) kuin virittimet antavat myöden. Soneran verkossa kaikki nämä ovat linkityksen takana, jolloin voi tallentaa vain yhtä kanavaa kerrallaan virittimien määrästä riippumatta. DNA:lla voi olla aluekohtaisia eroja Suomessa, mutta veikkaisin että asuit missä tahansa, niin vapain tallennusmaailma on tavallaan siellä.

    Sekä Soneran ja DNA:n kaapeliverkoissa YLE lähettää myös HD-kanavansa ilman korttivaadetta, joten niitä voi tallentaa niin paljon kuin viritinpaletti antaa myöden.
     
    hex tykkää tästä.