Green Inferno, The (2013) (Eli Roth / Lorenza Izzo, Ariel Levy, Daryl Sabara, Kirby Bliss Blanton)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 04.06.2014.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    Ryhmä oppilaita matkaa New Yorkista Amazonille kampanjoimaan sademetsien puolesta. Kun he pääsevät perille niin he huomaavat, että he eivät olekaan paikalla yksin... ja että hyvät teot jäävät palkitsematta.

    [​IMG] Katso elokuvan trailer

    Ensi-ilta Suomessa - (USA:ssa 05.09.2014)
     
  2. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Netflixistä tuli katsottua, elokuvana ei kovinkaan kummoinen, mutta kannibaalileffalle tunnusomaiset jutut olivat pääosin mukana. Oli "kunnioitettu" esikuvia, Cannibal Holocaustia sekä - Feroxia, tekemällä joitain kohtauksia lähes samalla tavalla; sentään aidot eläinteurastukset oli viisaasti jätetty pois. Pahimpana mokana kauhuna tätä ei voi pitää, liikaa sekalaista huumoria ängetty mukaan. Värimaailma oli miellyttävä ja kesto sopiva. Eli Rothin leffat eivät meinaa millään osua kohdilleen, taitaa jäädä pysyvästi keskinkertaiseksi jäbäksi.

    2/5
     
  3. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Itsekin tuli vihdoin tämä nähtyä kun Netflixiin ilmestyi, ja aika kauas esikuvistahan tässä jäätiin. Mikä sinällään ei ollut yllätys, mutta vähän korkeammat toiveet tälle kyllä oli.

    Suurimmat ongelmat tässä mielestäni oli henkilöhahmojen ja dialogin kanssa. Yhdestäkään ei oikein missään vaiheessa välittänyt, ja muutenkin kun teurastus vihdoin alkoi huomasi sitä vaan odottelevansa että kuka kuolee milläkin tavalla. Ja niissä kuolemissa, ja ylipäätään goressa tämän valopilkut olivatkin. Efektiporukka teki oikein hyvää duunia, ja pari aika ilkeätäkin kohtausta oli mukaan saatu. Myönnän, että hörähdin sille
    runkkauskohtaukselle
    , mutta minäpä olenkin ääliö.

    Vähän yllättäen lopputekstit nostivat tämän pisteitä omalla kohdallani. Oli mainiota nähdä Kannibaalielokuvien lyhyt oppimäärä tekijöineen, vuosilukuineen sun muineen, ja toivottavasti uudempi sukupolvi jaksaa myös katsoa tämän lopputekstit ja niiden kautta tutustua siihen aikakauteen, jolla genren merkkiteokset on tuotettu. Myös "Per Ruggero" lämmitti sydäntä.

    Pisteet seilaa asteikon puolivälissä, ehkä ihan maksimissaan 6/10. Ehkä 5/10.
     
  4. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 313
    Saadut tykkäykset:
    602
    No ei ollut kyllä kummoinen. Yritettiinkö tässä tehdä tahallaan yhtä kökköä kuin niistä vanhoista italialaisista? Ne pari mitä oon niitä nähnyt, niin eipä nekään mitään laatupätkiä olleet. Se ensimmäinen paloittelu teki kyllä ilkeää, mutta sen jälkeen tunnelma pilattiin täysin pierukakkarunkkaushuumorilla.

    **
     
  5. tuna

    tuna Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    09.12.2004
    Viestejä:
    2 545
    Saadut tykkäykset:
    304
    Tämä oli aivan hirveätä kuraa. Näyttely työskentely oli kokonaisuutena aivan käsittämättömän huonoa. Erityismaininnan surkeudesta saa näyttelijät Lorenza Izzo ja Aaron Burns:mad: Mistä pirusta noin huonoja näyttelijöitä edes löytyy? Eli Rothin ohjaus ei myöskään vakuuttanut, vaikka eihän herralta mitään kovin hyvää ole ikinä tullutkaan.
    Harvinaisia elokuvia siitä, että katsoessa ei tiennyt pitääkö itkeä vai nauraa elokuvan surkeudelle.
    Väkivalta oli joissakin kohtauksissa ihan ok, mutta kun ne näyttelijät pilasivat nekin kohtaukset.
    En suosittele edes pahimmalle vihamiehelle tämän katsomista.

    Green Inferno 0/5

    Mikä perkeleen kohtaus elokuvassa se ripuli hommakin oli?
     
    Viimeksi muokattu: 16.01.2017
  6. Mastema

    Mastema Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.11.2006
    Viestejä:
    1 230
    Saadut tykkäykset:
    21
    Lorenza Izzo ainakin on Eli Rothin vaimo, eli se selittänee roolituksen tässä tapauksessa. Mielelläänhän mimmiä katsoo, mutta voisi vaikka istua jakkaralla lukemassa puhelinluetteloa ennemmin kuin jossain missään määrin syvyyttä / näyttelijältä odotettavissa olevaa ammattitaitoa vaativassa tehtävässä.

    EDIT: Myönnettäköön että leffoistaan olen tähän hätään nähnyt vaan tämän, ja Knock Knock:in.
     
  7. +sp+

    +sp+ Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.08.2005
    Viestejä:
    249
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tässäpä olikin kerrottu kaikki oleellinen. Jossain luki " Suomeen tulee kauhuelokuva jonka näytöksissä menee ihmisiltä taju". Tämä on täysin totta, itseltäni meinasi taju lähteä kun oli niin järkyttävän huono elokuva.