Quarry (HBO)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana nepa, 25.11.2016.

  1. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 194
    Saadut tykkäykset:
    1 329
    Onkos kukaan muu katsellut ko. sarjaa HBO Nordicilta?

    Pelit-lehdestä luin pienen vinkin sarjasta ja täytyy viiden jakson jälkeen todeta, että mukaansa tempaavaa menoa on.

    Linkki imdb:hen http://www.imdb.com/title/tt2980696/

    Internetistä kopsattu kuvaus: "When Marine Mac "Quarry" Conway returns home to Memphis in 1972 after fighting in Vietnam, he finds that he has been shunned by his loved ones and demonized by the public. Upon his return stateside, Quarry struggles to cope with what he experienced and witnessed while at war and readapt to civilian life. As he struggles to make ends meet financially, Quarry gets drawn into a network of killing and corruption that extends throughout the length of the Mississippi River, and The Broker -- the cunning, secretive crime boss who runs the operation -- takes a special interest in him."

    Välillä hieman hitaasti etenevä sarja, mutta ainakaan meikäläistä se ei ole haitannut. 70-luku on toteutettu oikein mainiosti ja kivasti oikean elämän tapahtumiakin seurataan. Paljasta pintaakin sarjassa vähän on, jos siitä on kiinnostunut.

    Toivon mukaan sarjaa jatketaan vielä ekan kaudenkin jälkeen.
     
  2. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 420
    Saadut tykkäykset:
    137
    Kyllähän tämän nyt katsoi, vaikka ei oikeastaan mitään suurempaa vaikutusta tehnytkään. Sarja on tosiaan liikkeissään hidas kuin etana ja hieman huijaavakin siinä mielessä että aikaa kulutetaan enemmän sinne päähahmon siviilielämän ongelmiin, kuin varsinaiseen rikosdraamaan, jonka kuvitteli olevan ehkä enemmän pääosassa. Hyvää näyttelijäntyötä ja ajankuvaan panostamista löytyy kyllä varsin kiitettävästi. Hahmoihin on saatu sellaista napakkaa rosoisuutta ja syvyyttäkin.

    Sarjan jatkot taitaa olla aika heikoilla kantimilla, koska katsojat eivät tätä löytäneet. Riittääkö Cinemaxille pelkkä arvostelupiirien hyvä vastaanotto vai ei.
     
  3. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 194
    Saadut tykkäykset:
    1 329
    Okei. Ikävä juttu. Jospa edes yhden kauden. Se, mikä tässä on ihan kivaa on juuri tuo ihmissuhdedraama ja etenemisen hitaus. Ei ohjelmien aina tarvitse olla vain vauhdilla paikasta toiseen etenevää väkivaltaa. Väkivaltaahan tässäkin on, ja aika raakaakin, mutta se myös näkyy henkilöiden elämässä.

    Olen viimeisen jakson puolessa välissä menossa. Hieman pidempi jakso, joten en kerralla ehtinyt katsomaan. Pitää tänään lopetella.
    Toivottavasti edes sen yhden kauden tekisivät vielä. Mieluummin tällaista kuin esim. Westworldia.
     
  4. petepas

    petepas Elämme fataaleja aikoja Tukijoukot

    Liittynyt:
    30.01.2005
    Viestejä:
    2 441
    Saadut tykkäykset:
    4
    Mä kyllä tykkäsin, oli kiva upota lapsuuden ajankuvaan. Olihan siinä loppua kohden vähän toimintaakin. Ihan OK, ei mitään maata mullistavaa...