Liquidmovie 2014

Keskustelu osiossa 'Videotykit ja -projektorit' , aloittajana LassiaL, 30.01.2014.

  1. Heneri

    Heneri Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.09.2014
    Viestejä:
    20
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vähän samaa itsekin miettinyt oman uuden ja ensimmäisen videotykkini kanssa (benq w1110), että kannattaisiko tätä maalia kokeilla, vai onko jotain parempaa nykyään tarjolla. Esim. Onhan muilla foorumeilla paljon näitä helmiäismaaleja käytetty screeneissä, mutta Suomesta ei kyseisiä maaleja kyllä löydy. Itse kokeilin Tikkurilan taika maalilla tehdä yhden sekoituksen ja siitä tuli kyllä hylsy. Nyt tällä hetkellä on vain Tikkurilan lumi maalilla maalattu forex levy ja päivänvalossa tällä ei tee kyllä mitään minun olohuoneessa missä on vaaleat pinnat, eikä tätä saa täysin pimeäksi. Harmonyssä jää jokin outo sumennos siihen kuvaan.

    Lähetetty minun Nexus 7 laitteesta Tapatalkilla
     
  2. Vega_

    Vega_ Käyttäjä

    Liittynyt:
    19.04.2005
    Viestejä:
    398
    Saadut tykkäykset:
    41
    Heti kun pääsen vanhasta screenistä eroon, niin haen 100" mdf levyn ja tilaan tätä liquidmovieta..sittenhän se selviää.
     
    Heneri tykkää tästä.
  3. msuomi

    msuomi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.08.2000
    Viestejä:
    86
    Saadut tykkäykset:
    0
    Well, vaihtui vihdoin wanha AE900 uudempaan AE4000-malliin. Tällä hetkellä erittäin vaalealle, laikukkaalle, reikäiselle (porattu reikiä) ja epätasaiselle betoniseinälle kuvaa heijastellen... Ei voi kovin hyvästä kokemuksesta puhua ja ajatukset "kankaan" tekemiselle ovat jo suunnitteluasteella aika pitkällä (toteutus onkin se, joka aina tuppaa itsellä tökkimään).
    Mennäänpä asiaan, agendana seuraava:
    Runko alumiinista
    "kankaana" Kapa Mount-levy, niin iso mitä löysin eli leveys 305cm ja korkeus, mitä sitten 16:9-suhteeseen tuleekaan
    Seiniä tuskin tulee tummennettua, ehkä kattoa ja sivuja jollain tummalla kankaalla/verhoilla tms. voisi ajatella. Ikkunassa pimennysverho.
    Pari asiaa tulee mieleen, joista toinen tähän kyseiseen ketjuun paremmin liittyvä, eli tuo maalipuoli. Ajatus oli mennä ihan Harmonylla, mutta tämän (Liquidmovien) hinta on hiinä ja hiinä kipurajoilla, jota voisin ajatella maalista maksavani mikäli siitä on käytännön hyötyä. Useiden satasten maalitouhut jätän muiden harteille ;) Ilmeisesti ainakaan vaaleinta ei kannata käyttää? Joten keskiharmaata vai harmainta? Ja onko jollain kapalevyn maalaamisesta tietoa? Ajattelin passata maalaamisen jollekin enemmän taitavalle, ruiskulla tehtäväksi. Voiko maalailla ruiskulla suoraan vai kannattaako tehdä jotain muita valmisteluja? Pitääkö maalata molemmat puolet vääntymisten estämiseksi (vaikka luulisi kehikon estävän sellaisen)? Pohjamaalia? Jotain muuta?

    Heh, paljon kysymyksiä ;) Saa nähdä, osaako kukaan vastata :D
     
  4. latexii

    latexii Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    14.03.2004
    Viestejä:
    3 192
    Saadut tykkäykset:
    592
    TheRealThing tykkää tästä.
  5. msuomi

    msuomi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.08.2000
    Viestejä:
    86
    Saadut tykkäykset:
    0
    No, ei tuo ihan pahalta näytä :)