Selviytyjät 29 (San Juan del Sur)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Professional, 08.05.2016.

  1. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 319
    Saadut tykkäykset:
    604
    Uus ketju ettei tarvitse vanhaan kirjoitella ;)

    Veri on toistamiseen vettä sakeampaa ja Exile Island tekee paluun. Ekan jakson puolikas vaikutti ihan hyvältä startilta. Baylor oli oikein nätti :)
     
  2. 3JJ

    3JJ Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2006
    Viestejä:
    1 714
    Saadut tykkäykset:
    378
    Noniin, toinenkin puolikas ekasta jaksosta tuli, ja yllättävänä vähän Natalie&Nadiya ärsytti. :) Josh taisi tehdä Baylorille tylyt, jos sai hänet äänestämään poikien kanssa, mutta itse äänesti jotain merkityksetöntä ihmistä. Näin näyttää siltä että Baylor saisi swing vote syytökset niskaansa. Kun Josh tuli maininneeksi että swing vote tyypit eivät yleensä ole päässeet pitkälle. Saapa nähdä.
     
  3. RedBull

    RedBull Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.12.2005
    Viestejä:
    19
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuliko muilla tekstit hurjasti jäljessä vai onko mulla teeveessä vaan jotain häikkää?
     
  4. 3JJ

    3JJ Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2006
    Viestejä:
    1 714
    Saadut tykkäykset:
    378
    Muuta en huomannut kuin että ihan ensimmäinen tekstitys jäi näkymättä. Muut tuli ihan ajallaan ainakin HD-puolella.
     
  5. Gomit

    Gomit Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.10.2003
    Viestejä:
    182
    Saadut tykkäykset:
    4
    Hmm, oli aika erikoinen veto äänestää John pihalle. Tietysti tässä vaiheessa hänet oli helpompi yllättää, ihmettelen vaan miten heimo pärjää kilpailuissa tästä eteenpäin. Baylor mokasi kaksi kertaa koskemattomuuskilpailussa korin teossa, olisi siltä kannalta katsottuna saanut lähteä.
     
  6. 3JJ

    3JJ Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2006
    Viestejä:
    1 714
    Saadut tykkäykset:
    378
    Joo en ymmärtänyt ko. siirtoa. Okei oli talismaani taskussa, hieno sumutus, mutta tyyppi tuskin olisi mahdollinen voittajaehdokas loppupeleissä. Eli olisiko voinut raahata mukana pitempään, ehkä suurisuu olisi pitänyt huolen että lopussa joutuu pihalle tai ei saa sitten yhtään ääntä lopussa? Jos se olisi jotenkin tykätty kaveri ollut niin sitten ehkä olisin ymmärtänyt. Toisaalta editoinnilla on ehkä saatu hänestä pahempi kuva kuin kilpailijoilla oikeasti oli? Ja toisekseen ymmärrän kyllä että heimoneuvosto kestää tuntikausia ja ohjelmassa näytetään vaan pikku pätkä, mutta miten voi olla ettei tuollaisten puheenvuorojen jälkeen tajua pelata sitä talismaaniaan?
     
  7. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Olisin kanssa toivonut Johnin jäävän ihan vain viihdyttävyyden takia, joskin halusin myös Baylorin jäävän silmäkarkin takia. Dale olisi voinut lähteä, kun se ei olisi haitannut lainkaan. Johnin äänestämistä en ymmärrä heimon kannalta, tuntuivat lähinnä tekevän mitä toinen heimo halusi. Ja vaikka John vähän huuteli takaisin niin hänellä ei ollut isoja ongelmia oman heimonsa kanssa, yleistä epäluottamusta häntä kohtaan oli tietenkin, mutta ei sen suurempaa. Eniten tästä hyötyivät heimon tytöt, jotka selviävät vielä ainakin pari päivää. Toisaalta John ei kumminkaan niinkään loistanut haasteissa, kun hävisi tyttöystävälleen (isosta koosta oli haittaa) ja hävisi kaksinkamppailunsa toisessa kisassa. Kai se heitti yhden korin viime jaksossa? Ei ehkä niin tärkeä heimolainen kisojen suhteen kumminkaan.

    Toisen heimon reaktiot kisojen aikana olivat vähän naurettavia, kun dramaqueen Jeremy itkee vaimonsa lähtöä ja syyttää Johnia vaikkei hänellä ole edes mitään hajua mitä toisessa heimossa tapahtui. Val(?) ei nyt mikään hirveän vahva pelaaja ollut ja heitti surkean bluffin niin joutikin lähteä. Josh puolestaan pelaa ihan täysillä ja vetelee langoista kulisseissa, mietin että alkoiko juonitella liian aikaisin ja hänet äänestetään pois uhan takia. Drew vetää toisessa leirissä aika hyvin ottamalla nokoset, kun muu leiri kirjaimellisesti tekee töitä hänen ympärillään. Ensi jaksossa ilmeisesti lisää hyvää luvassa.
     
  8. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Drew veti ihan hyvin :D. Ei tuo kisojen tahalteen häviäminen yleensä vaan kannata. Toinen heimo ihan pähkinöinä voitosta, vaikka lähinnä voittivat Drewn sooloilun takia. Leirissä sitten ihan käsittämätön meno, kun ihmisasiantuntija Drew on ihan varma tyttöjen liittoumasta ja sen johtajasta, puhuu pahaa tyypistä, joka seisoo kolmen metrin päässä eikä kukaan muukaan huomaa tätä. Nyt oikeastaan tytöillä olisi hyvä tilaisuus ottaa peli haltuun joskin näyttää, että ensi jaksossa heimot yhdistetään/sekoitetaan? Keith veti puolivahingossa ihan hyvin, kun onnistui tekemään Jeremystä kohteen ja löysikin itse talismaanin. Kukaan ei ainakaan toistaiseksi epäillyt, että Keithillä olisi idoli, mikä on aina hyvä, kukaan ei saa päähänsä sumuttaa häntä.
     
  9. 3JJ

    3JJ Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2006
    Viestejä:
    1 714
    Saadut tykkäykset:
    378
    Joo mä en käsitä tuota tahallaan häviämistä. Eikö ne ole katsonut aikaisempia kausia? Kertaakaan siitä ei ole seurannut mitään hyvää. Tämä oli kyllä ehkä paras esimerkki siitä. :)
     
  10. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    "Yllättäen" Coyopa taas hävisi. Pitäisi näitä jengejä arpoessa miettiä, että menisi sukupuolijako jokseenkin tasaisesti, kun nyt yhteen tiimiin meni viisi jätkää ja kaksi naista, ja toiseen kolme miestä ja neljä naista. Miehet kun vaan tuppaavat olemaan fyysisesti vahvempia niin olisi hyvä jotenkin tasata ukkojen jakautuminen tai sitten tehdä kisoja, joissa fyysisillä ominaisuuksilla ei olisi yhtä isoa painoarvoa. Epätasaista jakoa lukuunottamatta ihan mielenkiintoiset jaot saatiin, kun yhteen heimoon meni pääasiassa pareja ja toiseen sitten vain yksi pari. Pääasia tietenkin oli, että Baylor selvisi taas jatkoon vaikka pahalta näyttikin.hetken aikaa.

    Ihmeellistä hemmottelua, jos toinen heimo saa lisäeväitä. Ei ne nyt näänny nälkään parissa päivässä, kun kohta tulee kumminkin mahdollisuus voittaa ruokapalkinto ja sitten viimeistään heimojen yhdistyessä fiesta luvassa + täydennyksiä ruokavarastoon sekä parin päivän välein mahdollisuus voittaa syötävää. Toivottavasti hinta ruuasta olisi jotain muuta kuin joidenkin tyynyjen menettäminen.
     
  11. Gomit

    Gomit Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.10.2003
    Viestejä:
    182
    Saadut tykkäykset:
    4
    Coyopan asema on surkea niin kauan kuin Baylor ja Missy pyörittävät showta, heimossa on muutenkin vähän fyysiseen peliin pystyviä ja tällä tavalla viimeisetkin miehet tippuvat ennen yhdistymistä.

    Hunapny voisi veikata voittavan kaikki seuraavat kisat, onneksi ruoan määrä muodostui ongelmaksi ja peli voi hiukan tasoittua sen takia.

    Ilmeisesti Hunaphy saa neuvoteltua joillakin raskailla ehdoilla riisisäkin itselleen, täytyy kuitenkin toivoa että seuraavan parin jakson aikana ei tule palkintotehtävää jossa saa palkinnoksi ruokaa, muuten peli rupeaa olemaan klaanien osalta selvä ja yksilökilpailut ratkaisevat.
     
  12. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Olen vähän eri mieltä, kuka Coyopassa pitää valtaa. Nyt jo kahdesti ovat Jon tyttöystävineen olleet vaa'ankielenä päättämässä kuka lähtee, siitä ei liene epäselvyyttä. Harmi, että hävisivät koskemattomuuskisan, olisi ollut jännä nähdä Hunaphyn heimoneuvostossa, mutta onneksi ensi jaksossa on yhdistyminen, ei tarvitse katsella toisen heimon konttaamista enää.

    Ensi jakso lienee yksi kauden mielenkiintoisimmista, yhdistyminen luvassa ja aletaan tiputtaa vahvoja pelaajia pois. Pakka on aika hyvin sekaisin ja jäljellä on muutama kappale pareja: Missy-Baylor, Jon-tyttöystävä, Keith-poika ja Josh-poikaystävä. Parivaljakot ovat luonnollisesti sitä pahempia, mitä lähemmäksi mennään finaalia. Koskemattomuuksia on kumminkin kisoissa vain yksi jaossa, joten rakkaan suojaaminen voi olla vaikeaa. Toisaalta parit ovat hyviä liittoumien lähteitä, kun ääniä saa kaksi yhden hinnalla. Pareillahan on tällä hetkellä ylivoima parittomiin nähden (8 vs. 4), saa nähdä onko tuossa jotain liittouman aineksia.

    Ensi viikkoa odotellessa.
     
  13. Gomit

    Gomit Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.10.2003
    Viestejä:
    182
    Saadut tykkäykset:
    4
    Harmittavan aikaisin tekevät yhdistymisen, olisi voinut katsoa vielä pari jaksoa Coyopan rämpimistä. Baylor on kyllä todella huono kilpailuissa, hävisi selvästi myös tämänkertaisen koitoksen, sen missä silmät sidottuina tehtiin "palapeli".
     
  14. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Jänskä jakso oli, yllättävä mutta hieman antikliimaksinen loppu, kun Julie päättikin vain lopettaa. Olihan nuo merkit jo ilmassa parin aiemman jakson perusteella, mutta olisi voinut nyt pari päivää sinnitellä. Jon ja Jaqelyn(?) olivat taas keskellä liittoumia ja preview antoi mielenkiintoisen kuvan tulevasta, olisi kova juttu, jos äänestäisivät eri pelaajia ensi neuvostossa. Saattaisi olla jo suhde koetuksella, ero Selviytyjissä olisi erittäin kova juttu.
     
  15. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Oho, olin yllättynyt että Josh äänestettiinkin pois. Otti ehkä liian isoa roolia alusta alkaen ja loi itsestään siten uhkan. Olisi mieluummin joku turhimus kuten Alec tai Wes saanut lähteä. Toivottavasti nähdään Josh joku kerta uudestaan. Tämä pakottanee Reedin pelaamaan kovemmin kuin aiemmin, jäi poikaystävänsä varjoon ja nyt näytti jo aika epätoivoiselta meiningiltä previewn perusteella. Täytyy vielä todeta, että Natalie on nostanut osakkeitaan silmissäni, ei ole ärsyttänyt kiekumisellaan vaan ollut todella maltillinen ja ymmärtää peliä hyvin.
     
  16. Gomit

    Gomit Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.10.2003
    Viestejä:
    182
    Saadut tykkäykset:
    4
    Jeremy kannattaisi äänestää ulos aika nopeasti, on vahvoilla jos pääsee finaaliin ja näköjään voi tarvittaessa myös voittaa koskemattomuuksia.
     
  17. Gomit

    Gomit Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.10.2003
    Viestejä:
    182
    Saadut tykkäykset:
    4
    Hyvin pelattu.
     
  18. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Joo oli kyllä huikea. En osannut yhtään arvata, että kuka sieltä lähtee preheimoneuvosto höpinöiden perusteella. Jännintä oli se, että liittoumat käytännössä äänestivät omiaan vastaan, Joshin jäbät äänestivät Reediä, joka äänesti Jeremyä, joka äänesti Natalien kanssa Keithiä ja loput sitten äänestivät Jeremyä. Periaatteessa Jon varasti Jeremyn liittouman, parivaljakoissa on voimaa. Pitää jossain välissä ehdottomasti nähdä Ponderosa -video Jeremyn saapumisesta Ponderosaan, varmaan hyviä höpinöitä Joshin kanssa, kun molemmat liittouman päät lähtivät peräkkäisissä neuvostoissa.

    Ja tähän loppuun vielä, go Baylor!
     
  19. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Huh huh olipa taas jakso, tai pikemminkin viimeiset 10 minuuttia! Ennen neuvostoon lähtöä vaikutti, että luvassa olisi vanha kunnon blindside, jolla oltaisiin äänestetty Jon kotiin, mikä olisi ollut kova liike. Nyt saatiinkin miltei jonollinen pelaajia talismaaneineen Jeffin eteen Keithin möläytyksen takia, mikä johti lopulta hänen poikansa lähtöön. Wes oli kuin sivullinen uhri. Huikeaa sumplimista neuvoston aikana ja Natalie oli jälleen perillä, mistä oli kyse. En oikein tiedä, mitä ajattelen tuosta kolmannesta talismaanista, eikö kaksi olisi ollut tarpeeksi vai onko nyt sitten taas toinen piilotettuna Exile -saarelle?
     
  20. Gomit

    Gomit Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.10.2003
    Viestejä:
    182
    Saadut tykkäykset:
    4
    Hieno jakso kyllä, Keith teki kyllä aika pahan mokan ja Natalie pelasti Jonin. Keith ja Jon ovat vaarassa tippua seuraavaksi. Veikkaan että pelin loppu on pelkästään naisten heiniä, ellei sitten löydy joku mies joka voittaa jokaisen koskemattomuuskilpailun finaaliin asti.