TW6600 säädöt

Keskustelu osiossa 'Videotykit ja -projektorit' , aloittajana niilopi, 25.11.2015.

  1. niilopi

    niilopi Guest Guest

    Liittynyt:
    25.11.2014
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Terve,

    Tuli hommattua ensimmäiseksi tykiksi TW6600. Hommasin laitteen käytettynä mutta 2vuoden takuulla. Lampussa n.120h.

    Ensin yllätyin kuvan ongelmista kun katson digiboksin kautta TVtä normaalikanavilla. Tekstityksien ympäristöt pikselöityy ja kuvassa tekstit myös. Muutamalla ilmaisella HD kanavalla ei ongelma ole yhtä paha. Tietokoneen jos plugaan sisään myös tekstit ovat vähän pikselöityneet. Jos vähennän tarkkutta pikselöinti pyöristyy ja tulee katsottavammaksi.

    Ylä ja ala-reunassa näkyy pientä elämistä jotain ihme raitoja vilisee ihan reunimmaisissa ylä ja ala pikselirivistöissä.

    3D kokeilu tietokoneen kautta 3D on tosi hyvä mutta näen myös haamuna heijastuksen toisesta kuvasta joka on 3d kuvan vieressä.

    Pystyiskö näitä mahdollisesti saamaan paremmaksi jollain säädöillä vai onko tämä huippuarvosteluja saanut tykkikin kuitenkin vielä tällä tasolla.
     
  2. jäänmurtaja

    jäänmurtaja Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.10.2015
    Viestejä:
    12
    Saadut tykkäykset:
    0
    Terve. Arvauksella mennään mutta kannattaa katsoa onko superresolution päällä. Voi aiheuttaa jonkin verran pikselöitymistä ja kohinaa varsinkin heikkolaatuisella materiaalilla. Veikkaisin että 3D asetuksissa on jotain häikkää. Muutenkin tietokoneelta fullHD 3D:tä ei saa ulos kuin parilla softalla, (PowerDVD ja Arcsoftin hyllytetyllä Totalmedia Theatrella) Nuo Half-SBS filut eivät tarjoa kovin kummoista kuvanlaatua kun resoluutio on se 720p. Ei ehkä kannata muutenkaan odottaa timanttista kuvaa noilta 1000 euron hintaluokassa pyöriviltä tykeiltä.
     
  3. niilopi

    niilopi Guest Guest

    Liittynyt:
    25.11.2014
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    superresolution oli osittain päällä ja nyt säädin nollille muuttui kyllä paljon paremmaksi just noi tekstiosat. Vielä kun sais sen 3D skulaamaan. Koitin tosiaan tommosta half-SBS tiedostoa ja VLC media playerilla. 3D ominaisuus toimi erinomaisesti eikä laadussakaan ollut valittamista mutta tuli se tuplakuva. Onko ideoita mistä lähtee etsimään esim. 3d asetuksista?
     
  4. jäänmurtaja

    jäänmurtaja Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.10.2015
    Viestejä:
    12
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itselläni tällä hetkellä Sonyn tykki ja tässä saa tykin asetuksista laittaa päälle manuaalisesti Side by Side tai Over-Under 3d-moodin,jos tykki ei signaalista tunnista oikeaa moodia. Jos syöttää 1080p3d matskua (frame packed) niin tykki tunnistaa sen yleensä automaattisesti. Ainakin Nvidian näytönohjainten kanssa pitää muistaa käydä laittamassa 3D päälle ja kalibroida se. Voi myös olla, että VLC media player lähettää tuota 3deetä eri muodossa kuin mitä tykki ottaa sitä vastaan ja siitä johtuu nuo haamukuvat tai sitten kannattaa kokeilla jotain toista 3d-tiedostoa,tuo tiedostosi voi olla encoodattu väärin. 3dee ja PC on aikamoista säätöviidakkoa...

    Lycka Till :)
     
  5. niilopi

    niilopi Guest Guest

    Liittynyt:
    25.11.2014
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    mjoo mulla on myös noi side by side ja päällekkäis moodit. Tykki ei tunnista automaattisesti tietokoneelta 3dtä joten valitsen itse side by side. Kokeilin kahta eri leffaa ja molemmissa sama ongelma. Mulla on myös tässä 3d ja mac viidakko ;) Pitänee kokeilla noita 3d asetuksia kikkailla ja mahdollisesti toista 3d toisto ohjelmaa.

    Mutta eikös se oo niin että jos tietokone soittaa tykille sitä kahta kuvaa vierekkäin ja tykki vasta renderoi kuvat päällekkäiseksi niin eihän se pitäis olla tietokoneen softasta kiinni?