Sons of Anarchy (FX)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Sabbe, 07.10.2008.

  1. The_Daywalker

    The_Daywalker Käyttäjä

    Liittynyt:
    01.03.2003
    Viestejä:
    1 003
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tulipa katsottua myöskin tämä kuudes kausi. Kauden viimeinen osan loppu huipennus oli täynnä shokki yllätyksiä. Toivotaaan että viimeinen seiska kausi osaa lopettaa kyseisen sarjan oikein.
     
  2. jleinonen

    jleinonen Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.08.2001
    Viestejä:
    627
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tämä kausi oli jo melkoista pakkopullaa, ei niin hirveästi enää kiinnostanut. Edes se merkittävän henkilön poismenojakso oli melko laimea. Vasta tämä viimeinen kaksikymmentäminuuttinen säväytti. Parempi olisi ollut lopettaa tämä sarja 5. kauteen.
     
  3. paradigmeclipse

    paradigmeclipse Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.01.2008
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    hiukan alkaa olemaan naurettavuuden rajoilla viimekausissa tapettu porukkaa enemmän kuin B-luokan sotaelokuvissa eikä ketään tunnu sen enemmän haittaavan/kiinnostavan
     
  4. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Senverran pakkopullaa tosiaan oli tämä kausi että nyt vasta tuli katsottua tuo kauden finaalijakso. Olihan siinä tosiaan viimeiselle vartille varattu melko jymy-yllärit, varsinkin tuo paistihaarukkakohtaus oli kyllä yksi iljettävimpiä kohtauksia mitä on telkkarissa tullut koskaan vastaan. Varsinkin kun yksi viimeisistä sarjan millään tavalla sympatiaa herättävistä hahmoista nirhattiin ehkä sen kaikista ärsyttävimmän emäcuntin toimesta.

    Kyllä kai se viimeinenkin kausi on katseltava kun ollaan tänne asti tultu, mutta ei tämä enää kyllä mitään varsinaista herkkua ole, siinä missä FX:n toinen Deadwood-castia kierrättävä rikossarja Justified vaan tuntuu paranevan kausi kaudelta.
     
  5. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    :D Hyvin kuvailtu!
     
  6. Sengir

    Sengir Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.05.2004
    Viestejä:
    323
    Saadut tykkäykset:
    6
    Kuutoskauden finaalin loppuratkaisun näki jo kilometrin päästä, no ainakin 40min aiemmin liian selvästi. Välillä sarja on onnistunut tuottamaan yllätyksiä, mutta nyt finaali lässähti ikävästi ja jakson katsominen loppuun oli melko pakkopullaa.
    Oli täysin selvää sarjan kannalta, että Jax ei voi päätyä vankilaan 7-10 vuodeksi. Tämän jälkeen kaikilta tunteikkailta sons-jäsenten hyvästelykohtauksilta putosi pohja. Unser lankeaa Gemman typerään, "haetko lääkkeet yläkerrasta"-harhautukseen ja kukaan ei tunnu olevan lääke/viinahuuruissa olevan impulsiivisesti ja väkivaltaisesti käyttäytyvän matriarkka-bitchin karkumatkasta. Vähintään Unserille oli kyllä täysin selvää mihin osoitteeseen Gemma oli matkalla, mutta ei, mies vain menee "kerhohuoneelle"
     
  7. J-dee

    J-dee Guest Guest

    Liittynyt:
    05.03.2006
    Viestejä:
    316
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli tarkistettua tämä sarja loppuun (s7 on viimeinen) Netflixistä. Sinänsä ihan koukuttava viimeinen kausi ja paljon tapahtuu, mutta on kyllä lähtenyt lopullisesti käsistä tappamisen meininki sarjassa. Porukkaa ammutaan joka välissä, eikä kukaan koskaan jää mistään kiinni, vaikka poliisejakin kaatu matkan varrella. Piti oikein googlata mikä on prätkäjengin body countti ja 7 kauden jälkeen se on full patch jäsenillä rouheat 154 hlö. :) Joista muuten aika suuri osa verisiä headshotteja. Hyvä kuitenkin, että fuck ja tissit on sensuroitu. Päästä ulkona roikkuvat silmät, räjähtävät päät ja poltettavat lapset on ihan ok kamaa kuitenkin, kun niihin vertaa.
     
  8. hjuuhidiot

    hjuuhidiot Guest Guest

    Liittynyt:
    03.10.2007
    Viestejä:
    94
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oli toi viimenenkin kausi musta ihan viihdyttävä. Katoin koko sarjan aikamoisena maratoonina parissa kuukaudessa mutta ei se mitenkään kyllästyttänyt missään vaiheessa. Näin jälkeenpäin voi todeta että ehkä ne olis voinu alkaa käyttää naururaitaa jostain puolivälistä sarjaa eteenpäin tietyissä avainkohtauksissa esim. aina kun Jax sanoo 'I want the club out of guns'.

    Kurt Sutter kehittelee spin offia: http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/kurt-sutter-developing-sons-anarchy-817650.
    Ei nyt hirveästi kiinnosta mutta kuulostaa paremmalta kuin se aiemmin huhuttu prequeli (ellei tämä nyt ole se sama sitten).
     
  9. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 694
    Saadut tykkäykset:
    351
    Siinä voisi myös käyttää naururaitaa, kun joku sanoo "Jesus Christ!"
     
  10. Gergo

    Gergo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.11.2004
    Viestejä:
    610
    Saadut tykkäykset:
    0
    Blurayllä suomi subein ei taida olla olemassa 1-7 box settiä?
     
  11. x_jmt_x

    x_jmt_x Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    18.08.2006
    Viestejä:
    7 617
    Saadut tykkäykset:
    523
    Kun ei ole edes yksittäisiä kausia blu-raylla suomisubeilla. CDON, Discshop ja sitä rataa kauppaavat UK-importeja, mitkä saa edullisemmin suoraan Amazon.co.uk:sta.
     
  12. tuna

    tuna Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    09.12.2004
    Viestejä:
    2 542
    Saadut tykkäykset:
    303
    Tuli viimein katsottua kaikki seitsemän kautta. Kokonaisuutena erittän toimiva tv-sarja ja nousi samalla yhdeksi parhaimmista sarjoista kautta aikojen.
    Mielenkiintoa piti yllä kaikki seisemän kautta odotus siitä, että miten/koska joku näistä kusipää moottoripyörä jengiläisistä pääsee hengestään.
    Kausien pääjuonetkin olivat onnistuneita ja pidin jopa kappaleista jaksojen lopussa. Porukkaa pääsi hengestään sitä tahtia, että heikompaa alkaisi jo hirvittämään. Erityisesti viimeinen kausi oli jo sellaista teurastusta, että huh, huh.

    Pahimmat kusipäät koko porukasta olivat mielestäni Jax (Charlie Hunnam), Gemma (Katey Sagal), Clay (Ron Perlman) ja Juice (Theo Rossi). Unohtamatta mitäänsanomatonta Wayne Unseria (Dayton Callie), jonka touhuista johtuen useat "syyttömät" henkilöt pääsivät hengestään.
    Itselleni palkitsevimpia kohtaloita oli kun
    tämä mitäänsanomaton hahmo (Unser) sai mitäänsanomattoman kuoleman Jaxin ampuessa hänet. Kukaan ei välittänyt hänen kohtalostaan tippaakaan, ei Gemma ymn.
    Todella sopiva kohtalo tälle hahmolle.

    Itse olisin muuttanut lopussa tapahtuvan
    Jaxin itsemurhan. Sarjassa Jax nosti kätensä moottoripyörän tangolta (kuin Jeesus ristillä) ja laittoi silmät kiinni ajaessa rekan alle.
    Täydellinen loppu olisi ollut, että tämän jälkeen hän olisi avannut silmänsä ja tajunnut makaavansa sairaalassa hengityskoneessa. Tämän lisäksi hänen kätensä/jalkansa olisi amputoitu.
    Tämä olisi kruunannut muuten niin loistavan sarjan.
    Tämä oli sarja jossa jokainen Sons of Anarchyn tapettu jäsen sai sen mitä ansaitsi ja muutama jengiin kuulumatonkin (esim. Dr. Tara Knowles).
    Loistava SARJA!