Sinister 2 (2015) (Ciaran Foy / Shannyn Sossamon, James Ransone, Robert Sloan)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 21.08.2015.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    Sinister-elokuvasta tuttu paha henki Bughuul jatkaa levittäytymistään pelottavalla vimmalla. 9-vuotiaat kaksoset Dylan ja Zach Collins (rooleissa oikeat kaksosveljekset Robert ja Dartanian Sloan) ovat muuttaneet äitinsä Courtneyn (Shannyn Sossamon) kanssa Illinoisissa sijaitsevaan syrjäiseen maalaistaloon. Se on tarpeeksi kaukana Courtneyn entisestä aviomiehestä Clintistä (Lea Coco), joka on kohdellut lapsia kaltoin. Poikiaan suojeleva äiti ei kuitenkaan tiedä, että kuolema on jo jättänyt merkkinsä taloon.

    Entinen apulaissheriffi So & So (James Ransone, Sinister) toimii nyt yksityisetsivänä ja saa selville, että perheen piilopirtti on Bughuul-demonin seuraava ilmestymispaikka. So & So tahtoo kostaa kohtaamansa tragedian polttamalla talo maan tasalle ja pysäyttämällä Bughuulin hirmutekojen sarja. Courtneyn ja kaksospojat tavatessaan hän tajuaa, että hänen on autettava heitä ennen kuin voi toteuttaa suunnitelmansa.

    Courtney tai So & So eivät kuitenkaan tiedä, että Bughuulin aavelapset ovat jo järkyttäneet Dylania kotitekoisilla kaitafilmeillään, jotka ovat toinen toistaan kammottavampia...

    Sinister 2 on hyytävä jatko-osa vuoden 2012 kauhuhitille "Sinister" ja sen takana on mm. Paranormal Activity ja Puhdistuksen yö–elokuvien tuotantotalo Blumhouse.

    Katso elokuvan trailer
    Ensi-ilta Suomessa 21.08.2015
     
  2. scented

    scented Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    1 993
    Saadut tykkäykset:
    265
    Visuaalisesti hienon näköinen, varsinkin elokuvan sisäisellä käsi-filmikameralla kuvatut klipit ovat hienoa katseltavaa. Kyllähän tämä varmaan pelottaa jos yksin katselee pimeässä asunnossa, mutta jostain syystä elokuvateatterissa ei niinkään. Aika paljon viljellään äkkipelottelua pöö-jutskillä, olisi voinut olla enemmän vaikka musiikilla tehtyä kauhua tjms.
     
  3. Korppi76

    Korppi76 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    26.02.2008
    Viestejä:
    211
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei juma... Traileri vakuutti minut, että en tule ikinä katsomaan tätä. Kiitos ja näkemiin. Ensimmäinen leffa oli lopun kyykkäystä lukuunottamatta todella hyvää kauhua, mutta nyt kyllä mennään ripulin puolelle. Tosin voihan se olla että traileri vaan oli huono? Pelottavia lapsia ja äkkisäikkyjä *tirsk*