Pixels (2015) (Chris Columbus / Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage, Josh Gad, Brian Cox)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 31.03.2015.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    Galaksien välillä seilaavat olennot tulkitsevat väärin "käsiinsä" saamansa videostriimin Pacman-klassikkovideopelistä ja tulkitsevat sen sodanjulkistukseksi heitä vastaan. He päättävät hyökätä maahan ja käyttää pelin hahmoja aseinaan. Presidentti Will Cooper (Kevin James) kutsuu avukseen lapsuuden aikaisen ystävänsä ja 80-luvun videopelikuninkaan Sam Brennerin (Adam Sandler) - joka nykyään tekee työkseen kotiteattereiden asennuksia (!) - johtamaan hyökkäystä näitä avaruudesta saapuneita muukalaisia vastaan. Mukaan liittyy myös everstiluutnantti Violet Van Patten (Michelle Monaghan), jolla on tarjota taisteluun tarvittavaa aseistusta...

    [​IMG] Katso elokuvan trailer

    Ensi-ilta Suomessa - (USA:ssa 24.07.2015)
     
  2. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 092
    Saadut tykkäykset:
    436
    En tiedä mitä sieniä leffojen tekijät välillä popsivat kun kehittelevät ideoitaan, mutta tässä on taas yksi esimerkki mitä siitä voi seurata. Todella hämärästä ideasta on kuitenkin saatu ihan viidyttävä leffa.

    Vieras sivilisaatio jostain kaukaa avaruudesta hyökkää maahan... ja perustaa strategiansa ja aseensa 80-lukuisiin peleihin kuten pac-man ja space invaders yms? Ihan järkevää, eikö? No, ainakin paljon tuhoa siitä seuraa. Onneksi on vielä vanhoja pelejä tuntevia miehiä kuten Adam Sandler kavereineen. Ja Q*Bert. Leffa näyttää melkein yhtä oudolta kuin sen idea kuulostaakin, yhdistelmä minecraftia, pacmania ja invadersia jne pelejä ja tietenkin normaaleja näyttelijöitä ja tapahtumapaikkoja.

    Kaikenkaikkiaan tosiaan aika viihdyttävä leffa, ja yksi Sandlerin parhaista. (Joo, tykkään monesta muustakin Sandlerin leffasta)

    4/5
     
  3. Streami

    Streami Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.01.2004
    Viestejä:
    800
    Saadut tykkäykset:
    3
    Vi**u sä oot sekasin.
     
  4. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 309
    Saadut tykkäykset:
    596
  5. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 092
    Saadut tykkäykset:
    436
    Ehkäpä... mutta tästä Pixelsistä täytyy vielä todeta että Sandlerin roolihahmo oli sieltä normaaleimmasta päästä mitä hän on tähän asti tehnyt. Sekoilut ja räyhäämiset oli jätetty muille näyttelijöille.

    Ja vaikkei se tähän leffaan suoraan liitykään niin muutama esimerkki omasta mielestäni hyvistä Adam Sandler leffoista: Happy Gilmore, Airheads, The Waterboy, Click...
     
  6. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 754
    Saadut tykkäykset:
    483
    Tyypillinen Sandler-leffa, niin hyvässä kuin pahassa.
    Ajoittain kuuloelimiä vaurioittavavalle tasolle hyppäävät äänet (niitten pikselien ilmestyessä) myös veroittavat pisteitä.
    2/5
    Jaa niin, tällä BD-levyllä oli myös vaikeuksia toimia HDMI-CEC:n kanssa.

    T: Vesku
     
  7. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Sandler on kyllä sietämätön tyyppi, mutta tässä ärsytti tavallista vähemmän. Muuten elokuva kulkee kelvollisen keskinkertaisuuden latua, hieman liian paljon kesti päästä itse asiaan, leffan loppupuoli toimi kuitenkin hyvänä parannuksena kokonaisuuteen sekä arvosanaan. Pisteet kotiin aihepiiristä minkä parissa nuoruus tullut vietettyä.

    2,5/5