Ant-Man (2015) (Payton Reed / Paul Rudd, Evangeline Lilly, Corey Stoll, Bobby Cannavale, Michael Peña)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana mustis, 15.04.2015.

  1. mustis

    mustis Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.11.2004
    Viestejä:
    1 511
    Saadut tykkäykset:
    18
    Perusmarvelilta näyttää eli ei huonolta ollenkaan ja tehosteet ovat varmasti kunnossa muun visuaalisen puolen ohella. Kutistusleffoja ei ole vähään aikaan nähty, joten mikäjottei tämä kelpaa. Michael Douglas on ollut muutamassa viimeisessä leffassa vähän väsähtäneen oloinen. On mukava nähdä karismaattinen, nyt jo vanhaherra, taas skarpissa vireessä. ;)
     
    Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 16.04.2015
  2. ipeniemela

    ipeniemela Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.09.2004
    Viestejä:
    797
    Saadut tykkäykset:
    56
    Kyllähän tämä kiinnostaa, kuten Marvel-leffat tähänkin asti. Kutistuslefoista puheenollen, Innerspace on saatava bluraylle! :D
     
  3. tuna

    tuna Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    09.12.2004
    Viestejä:
    2 545
    Saadut tykkäykset:
    304
    Julkaistaan jenkeissä Elokuussa. Voisihan tämän julkaisun päivittää. Elokuvan effectit ovat vieläkin onnistuneita ja onhan leffa muutenkin hyvä. Elokuvissa tuli käytyä katsomassa ja onhan se Meg Ryan tässä elokuvassa hottis. Nykyään piloille leikelty, siis Meg Ryan.

    Ekstrat:
    Commentary with Director Joe Dante, Producer Michael Finnell, Costars Kevin Mccarthy and Robert Picardo and Visual Effects Supervisor Dennis Muren
    Theatrical Trailer
     
    Viimeksi muokattu: 17.04.2015
  4. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 420
    Saadut tykkäykset:
    137
    Näytöksiä jo järjestetty ja tunnelmat enimmäkseen siellä positiivisella puolella. Ocean's Eleven tyyppistä meininkiä ja isoa sydäntä päällensä.
     
  5. Peetu73

    Peetu73 Guest Guest

    Liittynyt:
    09.10.2008
    Viestejä:
    49
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kenenköhän idea oli palkata pääosaan Paul Rudd? Tyypissä on karismaa yhtä paljon kuin kilossa paskaa ja osaa näytelläkin yhtä hyvin.
     
  6. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Tuohan menee samaan kategoriaan Ryan Reynolds The Green Lanternissa kanssa. Seth Rogenista The Green Hornetissa ei varmaan kannata puhua, kun sattuneesta syystä siinä ei ainakaan sikspäkeillä elvistelty (no pun intended).
     
  7. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 092
    Saadut tykkäykset:
    436
    Älähän nyt, kyllähän Paul on ihan ok näyttelijä, sellainen jokamies-tyyppi. Seuraava Tom Hanks tai jotain.
    Mutta jos syyllinen hänen palkkaamiseensa pitää löytää niin Helen Finn on vastannut castingista. Asiassa on varmaan jotain merkitystä silläkin että Paul Rudd on yksi leffan käsikirjoittajista.
     
  8. Crockett

    Crockett Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    01.03.2005
    Viestejä:
    1 075
    Saadut tykkäykset:
    128
    En näe kyllä mitään ongelmaa Paul Ruddin kanssa. Monipuolinen kaveri ja aika pitkällä kokemuksella varustettu näyttelijä. Tuo isommalle katsojakunnalle muodostunut käsite komedioista on hieman harhaanjohtava.
    Mieluummin kyseinen herra kuin joku persoonaton yhden ilmeen karismaatiton tusinastara jota nykyään tulee vähän väliä esiin.
     
  9. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 525
    Saadut tykkäykset:
    87
    Tekee hilloa ainakin: http://www.imdb.com/news/ni58809571?ref_=hm_nw_tp1

    Ruddista jonkun Frendien aikaan en oikein tiedä, mutta ehkäpä ikä on tuonut sopivasti lisää karismaa. Näköjään mies onkin syntynyt jo '69. Muutaman vuoden vanhempi kuin kuvittelin.
     
  10. Calenius

    Calenius Käyttäjä

    Liittynyt:
    10.07.2010
    Viestejä:
    103
    Saadut tykkäykset:
    27
    Itsellä on myös hieman ennakkoluuloja miten Crap Bag suoriutuu työstä. Ei hyvää tai pahaa sanottavaa mitä nähnyt aikaisemmin, sanoisko että vähän tylsä kaveri.
     
  11. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 420
    Saadut tykkäykset:
    137
    Marvelin kakkosvaiheen päätöselokuva vei mukavasti. Pienimuotoisempi ja enemmän samaistuttavista aineksista rakennettu kokonaiskuva oli varsin virkistävääkin vaihtelua niiden kaikkien isompien konfliktien jälkeen. Ei sillä etteikö tässäkin sitä meininkiä olisi kaiken perheselvittelemisen lomassa.

    Minivinkkeleissä tapahtuneet vauhtiosuudet oli toteutettu erittäinkin hienosti ja hauskuuttakin niistä irtosi mitä parhaiten. Lastenhuoneeseen sijoittuneet ratkaisuhetket olkoon jo välitöntä parhaimmistoa sinne MCU-elokuvien toimintakohtauksiin. Niin absurdia, mutta huvittavaa.

    Douglasin Michael jätti näyttelijöistä sen parhaimman maun. Paul Ruddin kohdalla olkoon jury vielä ulkona.

    3/5
     
  12. mustis

    mustis Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.11.2004
    Viestejä:
    1 511
    Saadut tykkäykset:
    18
    Oikein viihdyttävä elokuva, en katsonut kelloa kertaakaan. Koomiset apurit olivat hyviä, paikoin kyllä menivät hieman rasittavuuden puolelle, mutta pääkolmikko plus pahis hoitivat hommansa hyvin. Mukavaa, että aiheet olivat hieman maanläheisempiä kuin viimeaikojen Marvel-leffoissa. Tarinan draamapuoli toimi myös niinkuin pitääkin. Michael Douglasilla oli paljon enemmän ruutuaikaa kuin mitä odotin ja oli oikein mukavaa nähdä tämä takavuosien supertähti hyvässä vireessä, ja seniorille sopivassa roolissa, muutamien vaisumpien leffojen jälkeen.

    Edit: 3D toimi hyvin. Joka kohtauksessa oli 3D:tä toisin kuin joissakin elokuvissa, joissa osa on kokonaan 2D:tä. Isompaa lisäarvoa 3D ei kyllä tuonut. En edelleenkään tykkää katsoa elokuvaa "aurinkolasit" päässä.
     
    Viimeksi muokattu: 04.08.2015
  13. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Kyllä tämä oli hyvä leffa oli. Tosiaankin positiivista että "mittakaava" pidettiin tällä kertaa hieman pienempänä, eikä sitä toimintaa ollut ähkyksi asti. Ja se lopun toiminta olikin sitten ehkä parasta sekä hauskinta Marvelia vähään aikaan :) Ruddista ei oikein sinällään saatu mitään irti (muutakun haikeita katseita :D), sen sijaan sivuosissa olleita hahmoja käytettiin paremmin...yhdelle tyypille annettiin lisää ruutuaikaa, koska edellisessä ei niinkään juhlinut. Visuaalisesti Ant-Man oli ihan yhtä tasokasta kuin aiemmat. Nytkun alkaa nämä hahmot olla esitelty (huomioikaa myös lopputekstikohtaus), niin tästä on hyvä startata phase 3.

    3,5/5
     
  14. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Kuten monella muulla, allekirjoittaneellakin oli omat ennakkoluulonsa, mitä tulee Paul Ruddin soveltuvuuteen Marvel-supersankarin kenkiin. Mies osoitti kuitenkin olleensa nappivalinta Ant-Maniksi, sillä, kuten Robert Downey Jr., hän löysi sopivan tasapainon dramaattisen ja koomisen näyttelemisen välillä omaten myös sopivan habituksen rooliin. Ant-Man toikin mieleen ensimmäisen Iron-Manin parhaat puolet: ponteva käsikirjoitus sisältäen sekä draamaa, huumoria että aidolta tuntuvia lämpimiä hetkiä; selkeä, pienemmän mittakaavan tarina ja loistava näyttelijäkaarti. Ruddin lisäksi täytyykin mainita Michael Douglas, joka on jopa aliarvostettu siinä, kuinka onnistuneita ja karismaattisella tavalla vedettyjä rooleja mies tekee yksi toisensa jälkeen. Evangeline Lillystä en oikein koskaan ole perustanut (oli kyse Marvelista tai Tolkienista, niin nainen tuntuu aina olevan Lostin Kate), mutta hän sopi elokuvaan hyvin.

    4/5
     
  15. Kari Häkkinen

    Kari Häkkinen Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.08.2008
    Viestejä:
    1 950
    Saadut tykkäykset:
    9
    Your IMDb Rating: 8/10

    Tuskin tulee jatkosta Ant-Man And the Wasp (2018) yhtä onnistunutta, jos nyt juonta ja käsikirjoitusta laatimassa ollut alkuperäinen ohjaajatarjokas Edgar Wright ei ole mukana.

    Toisaalta, jos on samaa mieltä otsikoiden "Michael Pena stole the show", "Michael Pena was hilarious!" ja "Congratulations, Michael Peña: You Just Stole Ant-Man!" kanssa, niin on aihetta tyytyväisyyteen. Mm. Shooter-elokuvasta tuttu Michael Peña on tiettävästi allekirjoittanut sopimuksen kolmesta Ant-Man-elokuvasta.
     
  16. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 309
    Saadut tykkäykset:
    596
    Ihan kivaa viihdettä lapsenmielisille. Kaveri joka ei näistä supersankarileffoista välitä pätkääkään manasi tämän alimpaan helvettiin, mutta 3D oli sentään kiva lisä! :D

    ***
     
  17. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 754
    Saadut tykkäykset:
    483
    Tulipahan tämäkin katsottua, kun Neloselta oli tallennettu.
    Ei ihan perussupersankarikaavaa, vaan pikkasen muunneltu perustarinaa.
    Ositain humoristinen asenne kestää ja sille annamme kolmepuokit.
    3,5/5

    T: Vesku