Pakastepizza

Keskustelu osiossa 'Ruoka & Juoma' , aloittajana aheikkinen, 02.11.2009.

  1. juhaa

    juhaa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    11.12.2000
    Viestejä:
    5 971
    Saadut tykkäykset:
    7
    Eikä ole.
    Tohtori Oetkerin kinkku-ananas!
     
  2. Euphemos

    Euphemos Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.05.2005
    Viestejä:
    1 267
    Saadut tykkäykset:
    11
    Pepperoni Calabrese on selkeästi parempi kuin tuo onneton kinkkuherkkusieniräpellys. Calabrese on myös noista kolmesta Rusticasta ainoa, jota olen ostanut useamman kuin yhden kerran (tähän mennessä varmaan kymmenisen kertaa).

    Big One oli hyvää vielä joskus viime vuosikymmenen alkupuolella, mutta sittemmin sen maku on heikentynyt ja koko kutistunut.

    Pirkan salami- ja tonnikalakiviuunikänkyt ovat silti edelleen hinta/laatusuhteessa ylittämättömiä ja niitä tulee edelleenkin ostettua ylivoimaisesti eniten. Joskus tulee vaihtelun vuoksi napattua myös sitä mozzarellaversiota, mutta americanan olen jättänyt vähemmälle kun se ei pohjan osalta ole samanlainen kuin nuo kolme muuta - pakettipahvikin on erilainen joten se tullee eri tehtaalta.
     
  3. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 525
    Saadut tykkäykset:
    87
    Perse, näiden kahden välillä arvoin ja väärän lipun ilmeisesti nostin. Sieniä kun teki vaihteeksi mieli. No, ehkä vielä kokeilen tuota toistakin.

    Pirkan tonnikalakin on tosiaan herkkua, vaikka harvemmin tuleekin syötyä.
     
  4. PhillyNott

    PhillyNott Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.05.2007
    Viestejä:
    535
    Saadut tykkäykset:
    8
  5. Jeukkuli

    Jeukkuli Käyttäjä

    Liittynyt:
    26.02.2004
    Viestejä:
    1 867
    Saadut tykkäykset:
    10
  6. Euphemos

    Euphemos Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.05.2005
    Viestejä:
    1 267
    Saadut tykkäykset:
    11
    Oetkerin ohutpohjaisissa on se ongelma, että pohjan rakenne on turhan murenevaa. Ikiaikainen Prontonikin savuttaa ärhäkästi tuommoisen paistamisen jälkeen, mikä ei ole kiva juttu... Casa di Maman pohjaan taas tarttee hieroa hieman vehnäjauhoa, ettei se pala kiinni Pronton pizzakiveen. Muuten kyllä maullisesti Casat ovat pakastekänkkyjen parhaimmistoa, mutta eipä niitä oikein raaski kuin lähinnä tarjouksesta ostaa, kun normihinta kipuaa jatkuvasti lähemmäs neljää euroa.
     
  7. Dr. Eever

    Dr. Eever Guest Guest

    Liittynyt:
    23.12.2008
    Viestejä:
    1 737
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ostin ja maistoin juuri Lidlin Infernon kun muistin että täällä kai joku sitä kehui. Helvetin tulista oli, mutta mitään tekemistä hyvän kanssa sillä ei ole.
     
  8. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 309
    Saadut tykkäykset:
    596
    Huh, olipas hyvänmakuinen tuo Grandiosan uutus lätty El Nacho!
     
  9. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    Väärinkäytä Infernoa kuten minä teen, eli pane sen päälle joku muu pizza antamaan varsinaista makua. Täytepuolet vastakkain. Helpompi syödäkin kun voi sormilla koskea taikinaosuuksiin ja täytteet jäävät sisään kuin hampurilaisessa tai hodarissa.

    Monista pizzoista puuttuu tulisuus kokonaan ja Infernosta taas puuttuu maku totaalisesti, mutta suu kyllä palaa kun vain ajatteleekin Infernoa.

    Liiterin maukkain tekele eli salamipizza taimikäsenyton meetvurstisiivuilla peitetty läpyskä, se voisi hyötyä Infernon kaveruudesta. Ainakin jos tykkää "tulisesta makkarasta", jollainen oli xx vuotta sitten myynnissä ollut suuta polttava Chorizo-lenkki.
     
  10. Tilt-type

    Tilt-type Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.07.2003
    Viestejä:
    3 131
    Saadut tykkäykset:
    192
    Muistan vielä vuosien jälkeen hyvin oman Inferno-kokemukseni, josta tännekin taisin kirjoittaa. En oikeasti ole heittänyt viimeisen 5-6 vuoden aikana roskiin mitään ruokaa paria hedelmäkulhoon mädäntynyttä appelsiinia ja banaania lukuunottamatta, mutta tuon pizzan kohdalla oikeutin sen itselleni. Syöminen aiheutti epämiellyttäviä tuntemuksia kehossa. Se tunne suussa oli ihan hirveä ja tuntui ettei sitä saa mitenkään tukahdutettua ja sen lisäksi nenä vuosi hirveästi, silmätkin taisi vuotaa ja pizzaa oli luovutusvaiheessa jäljellä muistaakseni vielä n. puolet.

    Hieno tuote kyllä tavallaan, sillä kaikenlaista "tulista" on tullut ostettua mutta mikään niistä ei ole ollut edes puoliksi noin tulista. Pizzan päällä menee mielellään perinteiset vihreät pepperonit, enkä ole koskaan pitänyt itseäni mitenkään herkkänä tulisuudelle vaikken mikään chilejä harrastava tulisuusfani toki ole.
     
  11. Dr. Eever

    Dr. Eever Guest Guest

    Liittynyt:
    23.12.2008
    Viestejä:
    1 737
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aivan samoin meni itsellänikin.
     
  12. latexii

    latexii Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    14.03.2004
    Viestejä:
    3 192
    Saadut tykkäykset:
    592
    ^ Itse nautin Infernosta.. sitä toki pitää höystää peperoneilla ja itse kasvatetuilla habaneroilla ja tulisella kukkoketsupilla... Kanaa tulee myöskin huiskittua siihen vielä lisäksi. Helvetin hienoa että kerrankin joku tulinen on oikeasti tulinen.. Eikä mikään tyttöjen herkistelyjuttu.
     
  13. app

    app Guest Guest

    Liittynyt:
    18.04.2003
    Viestejä:
    163
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tulipa himo inferno pizzaa kohtaa kun viimeaikaisia kommentteja luki & toivottavasi löytyy Lidln valikoimista niin pääsee kokeilemaan pitkästä aikaa!
     
  14. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Testasiko kukaan muu Lidlin Italia-valikoimaa (ainakin viikko sitten oli myynnissä)?

    Itse tuli testattia Diavola-pitsa ja pakko myöntää, että vähän jäi syömättä. Tulisuus puski hien pintaan tuliseen tottumattomalta.
     
  15. Digiman

    Digiman Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.03.2004
    Viestejä:
    907
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täytyy antaa pisteet Prisman Rainbow -pitsalle. Siis se mikä maksaa 1,49€. Varsinkin se Hawaii -pizza. Herkullinen, juustoinen ja hyvä pohja. Suosittelen.
     
    Viimeksi muokattu: 12.06.2015
  16. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    2 kpl testasin. Toisen sellaisenaan, ja kun kovin mitäänsanomattomalta maistui, seuraavaan panin makkarasiivuja ja juustosiivuja peitoksi, eli omat lisukkeet ottivat päävastuun maun tuottamisesta.

    Liian kallis tuote syötävään määrään ja maun puutteeseen verrattuna. Minulle siis. Jokainen maistakoon itse, onko hintansa arvoinen frisbee tämä otus.

    Nämä pienet naisten/lasten pizzat (330 g) ovat liian pieniä himomättäjän suuhun. Pelkkä alkupala. Vartin päästä pitää panna toinen samanlainen uuniin lämpiämään.

    Mieluummin syön yhden ison (750 g tms.), että selviää yhdellä lämmityskerralla. Toki voisi 2 hintelää pizzaa kerrallakin uunissa lämmittää, mutta kun eka niistä on syöty, toinen on liian kylmä. Eikä kannata jättää sitä kakkospizzaa uunin jälkilämpöön odottamaan, koska se hiiltyy ja kuivuu ruskeaksi sitkeäksi korpuksi; makukin muuttuu aivan erilaiseksi kuin pitäisi. Kaksi erillistä lämmityskertaa on parempi metodi, kumpikin pizza saadaan rakenteeltaan ja maultaan identtisiksi.
     
  17. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Pirkan salamikiviuunipizzaan viehtyneenä päätin testata Pirkka-uutuuden, ison pepperonikiviuunipizzan. Vaikka lähtökohdat olivat lupaavat (suosin pepperonia, pizza on isompi ja kuvan pizza näyttää yleensäkin todella herkulliselta), niin todellisuus oli toista: normaalikokoiseen salamipizzaan verrattuna tämä iso pepperonipizza oli mauttomampi jotenkin muovisella tavalla, vain hitusen isompi (en huomannut eroa siinä, kuinka paljon vatsa täyttyi), eikä niin houkutteleva livenä kuin kuvassa. Kun ottaa huomioon, että tämä pepperonipizza maksaa nelisen euroa siinä missä Citymarketista on nyttemmin saanut salamipizzoja kaksin kappalein 4.5 eurolla, niin on todella helppo jatkaa vanhan ja varmaksi todetun parissa.

    Näissä Pirkan pizzoissa on muuten se hyvää verrattuna esim. Grandiosaan, että ne paistuvat kauttaaltaan huonommillakin uunilla, siinä missä esim. juuri Grandiosan pizzat jäävät usein raaoiksi ja taikinaisiksi pohjasta, vaikka kuinka laittaisi ylimääräistä lämpöä ja kokeilisi eri sijoituspaikkoja heikommanlaatuisissa uunissa.
     
  18. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 525
    Saadut tykkäykset:
    87
    ^ Mites EtP:lle ne muut Pirkat, tonnikala ja Americana? Salami on kyllä omakin lemppari, mutta myös nuo kaksi maistuvat tosin hyvin ainakin minulle. Kyllä se Mozzarellakin, vaikka ei oikein tule ostettua.
     
  19. El Grande

    El Grande Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    25.07.2007
    Viestejä:
    3 759
    Saadut tykkäykset:
    325
  20. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Olen niin henkeen ja vereen salami- ja pepperonimies, etten noita muilla täytteillä varustettuja versioita ole testannut. Tuunaan tuota salamipizzaa yleensä niin, että heitän päälle ananasta ja punasipulia sekä uunin jälkeen valkosipulia.