Transformers 4: Age of Extinction (2014) (Michael Bay / Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor, Stanley Tucci)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana TSX, 14.02.2012.

  1. Dragon/

    Dragon/ Guest Guest

    Liittynyt:
    24.01.2009
    Viestejä:
    1 329
    Saadut tykkäykset:
    15
    Joo-o yritin tätä katsoa myös eilen, ja eipä tullut mitään 1h 45min kohdalla tapahtui nukahtaminen.
     
  2. ColdAsIce

    ColdAsIce Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.03.2007
    Viestejä:
    771
    Saadut tykkäykset:
    3
    Heh, meikäläisellä oli samanlaista kamppailua edellisen osan, siis Dark of the Moonin kanssa. Kaksi kertaa ryhdyin katsomaan kyseistä leffaa, mutta ei siitä tullut mitään. Kolmannella kerralla sitten vihdoin ja viimein sain lusittua elokuvan loppuun saakka. Saas nähdä, miten kova urakka TF4:sen katsomista muodostuu. Nää vaan on niin paskoja, että näiden katsominen käy työstä.
     
  3. Dragon/

    Dragon/ Guest Guest

    Liittynyt:
    24.01.2009
    Viestejä:
    1 329
    Saadut tykkäykset:
    15
    Eilen päivällä sain loput katsottua ja täytyypä sanoa että todella pitkä leffa, onneksi en käynyt leffassa katsomassa 3d:tä, kyllä tuollainen jo migreenin aiheuttaa :)
     
  4. Reddington

    Reddington Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    07.08.2014
    Viestejä:
    299
    Saadut tykkäykset:
    17
    Ainakin tuosta nimestä sai jonkunlaiset hymähdykset.
     
  5. PeeVee79

    PeeVee79 Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    1 040
    Saadut tykkäykset:
    16
    Ei jumalauta mitä kuraa. Eihän tämä edes lopu! Kolmen jälkeen aloin kattelemaan ja aina vain jatkuu. Ei mitään käsitystä juonikulusta, tai onko sellaista edes olemassa, kun ei tähän jaksa keskittyä.
    Päätöntä rymistelyä alusta ilmeisesti loppuun, mikäli sellainen on joskus tulossa.

    edit:

    Optimus Prime can fly now. Actually Optimus Prime is a space rocket now. All along, Optimus had the ability to do interstellar travel but decided to use it for the first time when he heard the latest Linkin Park theme song for the credits of his movie. Because at no time during this entire film would the ability to fly being somewhat useful to take the alien nuclear bomb and throw it in space instead of following silly human action sequences around old Chinese ladies.
     
    Viimeksi muokattu: 22.09.2014
  6. Dragon/

    Dragon/ Guest Guest

    Liittynyt:
    24.01.2009
    Viestejä:
    1 329
    Saadut tykkäykset:
    15
    Ja mielestäni optimus prime näyttää väärältä. Ja muita autobotteja ei turhaan esitellä suuremmin, kunhan heittelevät letkautuksia ja ampuvat joka suuntaan. Ja tippuvat katoilta.
     
  7. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 315
    Saadut tykkäykset:
    602
  8. Digital Man

    Digital Man Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.06.2000
    Viestejä:
    669
    Saadut tykkäykset:
    4
    En tiedä Transformers-maailmasta juurikaan mitään, katsonut vain elokuvat.

    Edellisiin osiin verrattuna (tarkoitan osia 2 ja 3) tässä ei ollut onneksi enää niin paljon epämääräistä ja epäloogista muka hauskaa sähläämistä ja huutamista. Myöskin kamera pysyi vakaana pidemmän aikaa kuin ennen. Itse pidin elokuvaa viihdyttävänä vaikka juonesta en muista katsomisen jälkeen enää mitään (oliko siinä semmoinenkin?).
     
  9. Levis

    Levis Guest Guest

    Liittynyt:
    06.06.2004
    Viestejä:
    214
    Saadut tykkäykset:
    1
    Pitkän odottelun jälkeen Bluray-julkaisun 3d versio alitti kipurajan hinnan suhteen.... Ostin levyn ja viimein leffan näin.

    Olipahan paha pettymys.

    Minua ei niin suuresti ohuet roolihahmot näissä haittaa, mutta itse tarinan surkea eteneminen kyllä. Kohtauksesta toiseen ilman mitään loogisuutta. Mikään kohtaus ei periaatteessa rakenna pohjaa seuraaville kohtauksille.

    Jopa itse robotit ja niidenkin henkilökuvaus jää mitään sanomattoman ohuiksi. Ikään kuin Expendables. Kaikki mukaan, kellekään ei jää mitään roolia tarinan sisällöntuojaksi.
    Taistelukohtauksissakin aivan liian vähän lähikuvaa ja yksityiskohtia. Säästetty kovalevytilaa luomalla kohteet pienemmiksi.

    Ykkösosa lähenteli lähes täydellisyyttä. Shia oli suurin miinus.
    Kakkososa samaa tasoa. Etenkin metsätaistelu elokuvan parasta antia.
    Näitä yhdisti tietynlainen tunne, äänimaailma aivan mahtava, mekaanisine musiikkipätkineen. Sointuja, nuotteja. En tarkoita itse räjähdyksiä. Samoin musiikit toimivat.

    3 ja 4 osasta uupui tämä äänimaailma jotenkin täysin. En tosin tarkistanut ovatko penskat säätäneet vahvistimesta jotain, mutta huonolta kuulosti.

    Mitä eroa siis 1 ja 2 osan suhteen on suhteessa 3 ja 4 osaan? Sama ohjaaja ainakin, jonka tuotokset eivät toistaiseksi ole minua häirinneet, päinvastoin.
     
    Viimeksi muokattu: 26.05.2015
  10. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Ainakin käsikirjoittajat vaihtuneet ja niiden määrä on myös vähentynyt. Ykkösessä kirjoittajina Roberto Orci, Alex Kurtzman ja John Rodgers. Toisessa Roberto Orci, Alex Kurtzman ja Ehren Kruger. Kolmannessa ja neljännessä sitten kirjoittajana vain Ehren Kruger.

    Nelososaa en ole itse nähnyt, mutta se ei ole estänyt minua lukemasta/katsomasta sitä dissaavaa materiaalia, ja täytyy sanoa, että elokuva kuulostaa näiden perusteella jo aika uskomattomalta. Tekisi miltei mieli selvittää, onko se näin huono oikeasti, mutta itsesuojeluvaisto pitää minut vielä erossa tästä.
     
  11. Kari Häkkinen

    Kari Häkkinen Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.08.2008
    Viestejä:
    1 950
    Saadut tykkäykset:
    9
    Kuuluisien näyttelijöiden käyttäminen animaatio- tai tietokonehahmojen ääninä ei aina toimi. Tässä tapauksessa tarkoitan John Goodmanin heti tunnistettavaa murahtelua Houndina.

    Kun animaatiossa kuuluu yllättäen tutun näyttelijän puhetta, niin katsoja joko tunnistaa tämän ja näkee mielessään kyseisen näyttelijän, tai pohtii loppuelokuvan kuka perhana tuo tuttu ääni on. Itse näin aina Houndin sijasta Big Lebowskin Walter Sobchak-hahmon (josta Hound taitaakin olla matkittu).

    Vähän sama, kuin jos Joulupukki puhuisi Jörn Donnerin, Jouko Turkan, Morgan Freemanin tai muun helposti tunnistettavan henkilön äänellä. Illuusio toimii sitä uskottavammin mitä vähemmän katsojalla on tietoa kuka puhuja on.

    Your IMDb Rating: 4/10