Water Diviner, The (2015) (Russell Crowe / Russell Crowe, Olga Kurylenko, Yilmaz Erdogan, Jai Courtney, Dan Wyllie)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 08.05.2015.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    Russell Crowen esikoisohjaus on historiallinen draama, joka sijoittuu sotienväliseen aikaan, neljä vuotta ensimmäisen maailmansodan päättymisen jälkeen.

    Australialainen Joshua Connor (Crowe) matkustaa maailman toiselta puolelta Turkkiin, Gallipolin taistelun runtelemiin maisemiin etsimään sodan kuohuissa kadonneita poikiaan. Konstantinopoli on muutoksen kourissa, ja kaukaisen mantereen takamailta kotoisin oleva työmies joutuu itselleen aivan vieraaseen maailmaan.

    Selvittääkseen poikiensa kohtalon Joshuan on turvauduttava paikallisiin, jotka hiljattain päättyneessä sodassa edustivat vihollista. Joshua tapaa hotellia pitävän Ayshen (Olga Kurylenko), joka taistelee omien menneisyyden haamujensa kanssa. Kun etsinnät yllättäen tuottavat tuloksia, hänen on luotettava turkkilaiseen upseeriin &ndash; saman mieheen joka johti joukkoja hänen maanmiehiään vastaan.<br />Elokuvista Gladiaattori ja Kaunis mieli tuttu tähti astuu ensimmäistä kertaa ohjaajan saappaisiin ja tarttuu rohkeasti haastavaan aiheeseen, jonka taustoilla on suuri merkitys hänen kotimaansa Australian lähihistoriassa. Kaivonkatsoja on koskettava ja koettelevakin tarina rakkaudesta, toivosta ja sankareista.

    [​IMG] Katso elokuvan trailer

    Ensi-ilta Suomessa 08.05.2015
     
  2. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 082
    Saadut tykkäykset:
    432
    Russell on tehnyt hyvää työtä tämän kanssa, ja on helppo nähdä miksi mies ylipäänsä kiinnostui tekemään juuri tämän leffan. Tarina on mielenkiintoinen ja vaikka nojaakin välillä turhaan mystiikkaan kun realismikin olisi toiminut, niin juttu etenee sujuvasti ja ottaa aina välillä yllättäviäkin uusia suuntia. Oikeastaan kyse onkin usean elokuvagenren sekoituksesta, sopassa on ainakin yksi osa sotaelokuvaa, yksi osa road movieta ja yksi osa lomaromanssia, ja reilusti historian siipien havinaa ja draamaa tietenkin. Jossain arvostelussa oli urputettu siitä että Olga Kurylenkon rooli olisi tarpeenton lisuke tms, mutta nähdäkseni se kyllä sulautuu osaksi tarinaa ihan mukavasti. Ja toki Olgaa on aina mukava katsella muutenkin, joten en minä ainakaan valita... (Tästä tuli mieleeni että Ukrainassa on ihan pakko olla harrastettu jotain rodunjalostusta, varmaan joku neukkujen aloittama projekti jonka tarkoituksena tuottaa kauniita naisia Neuvostoliiton johdon tarpeisiin. Ja siksi se Putinoffikin nyt haluaa Ukrainan.)

    Tyylillisesti tämä toi mieleen wanhan hywän ajan hollywood-seikkailun modernina indie-tuotantona. Jos tuossa vertauksessa nyt mitään järkeä on... Ajatelkaa vaikka jotain Cary Granttia, ja korvatkaa se Russell Crowella...

    4/5

    Miinusta tuli siis siitä tarpeettomasta mystiikasta.
     
    Viimeksi muokattu: 10.05.2015
  3. rewind

    rewind Guest Guest

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    892
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mikä näitä nykyajan trailereita oikein vaivaa? Miksi pitää näyttää ja kertoa kaikki jo etukäteen? No, eipähän tarvi tätäkään katsoa ennen kuin on unohtanut mistä tässä oli kysymys...
     
  4. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 082
    Saadut tykkäykset:
    432
    Tosiaan, en ollut tuota traileria nähnyt ennen kuin äsken katsoin ylläolevasta linkistä ja... helvetti soikoon, ÄLKÄÄ KATSOKO TUOTA TRAILERIA, se oikeasti spoilaa ja kertoo melkein kaiken leffan sisällöstä alusta loppuun. Kiesus. :eek:
     
  5. Crockett

    Crockett Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    01.03.2005
    Viestejä:
    1 073
    Saadut tykkäykset:
    123
    Kukahan helvetti tuon Jai Courtneyn agentti on kun tuota puunaamaa löytyy nyt joka ikisestä isomman tason leffasta? Die Hard 5:sta lähti ja siitä on päästy Jack Reacheriin ja sitten Terminaattoriin. On kyllä käsittämätöntä tämä Hollywoodin tapa buustata tiettyjä naamoja jotka muutaman leffan pyörii mukana ja sitten heistä ei kuulu mitään. Viimesimpänä tuo maanmies Jake Worthleston.
     
    Viimeksi muokattu: 11.05.2015