Onko aktiivikaiuttimet sittenkään oikea ratkaisu minulle?

Keskustelu osiossa 'Aloittelija kysyy' , aloittajana Peksi85, 06.03.2015.

  1. Peksi85

    Peksi85 Guest Guest

    Liittynyt:
    06.03.2015
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Iltaa.

    Olen tässä vuodenvaihteesta asti halunnut parantaa television äänentoistoa ja samalla saada setin millä sietää hieman musiikkia kuunnella. Aktiivikaiuttimet ovat olleet alusta asti ykkösvaihtoehtona.

    Listalla on KRK:t Behringerit, jne noin 300€/pari maksavat kaiuttimet. Olen kuunnellut KRK:ta pariinkin otteeseen ja ne ovat enemmän kuin riittävät omiin tarpeisiin tällä hetkellä.

    Volumen säädön ja eri äänilähteiden käytön takia olen nyt saanut päähäni että tarvitsen myös esivahvistimen. Olen nyt täysin vakuuttunut että verkkokaupan myymä paketti:http://www.verkkokauppa.com/fi/prod...37H-BT-AV-etuvahvistin-ja-kaksi-Yamaha-HS5W-s olisi minulle erittäin hyvä ja halpa vaihtoehto ja todella helposti päivitettävissä subilla ja mahdollisesti 5.1:si tai 7.1:si. Procasterista löytyy myös bluetooth, radio ja tarpeeksi liitäntöjä omiin tarpeisiini.

    Vaikka tätä on varmasti kysytty miljoona ja yksi kertaa niin kysyn vielä uudelleen. Olisiko kuitenkin järkevämpää hommata jokin passiivi-paketti tuohon hintaan. 600-700€ on tällä hetkellä maksimi budjetti. Sekin on tuplasti mitä aluksi. En haluaisi tehdä väärää hätiköityä päätöstä koska jos hommaan tuon paketin olen naimisissa aktiivikaiuttimien kanssa ellen sitten osta uutta vahvistinta jatkossa. Mihinkään 1000-2000€ parempaan esivahvistimeen ei ole vielä hetkeen varaa.

    Ehdotuksia?
     
  2. thomasi

    thomasi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.11.2012
    Viestejä:
    85
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos pääset käymään verkkikaupassa, niin kannattaa käydä yläkerrassa poistonurkassa. Itse ostin joskus tuon vahvarin sieltä muistaakseen n.300e hintaan 6kk takuulla.

    Kyseisessä vahvarissa on myös omasta mielestä erittäin surkea kaukosäädin, ei toiminut kovin kaukaa. Muuten oli ihan pätevä purkki.
     
    Viimeksi muokattu: 07.03.2015
  3. GlidiD

    GlidiD Guest Guest

    Liittynyt:
    24.04.2013
    Viestejä:
    646
    Saadut tykkäykset:
    16
    Parilla sataa saa normivahvarin niin sitten jäis vähän enemmän kaiuttimiin budjettia, passiiveilla siis. Käy kuuntelemassa eri aktiivi ja passiivivaihtoehtoja, sillähän se selviää:)
     
  4. Peksi85

    Peksi85 Guest Guest

    Liittynyt:
    06.03.2015
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään kävin verkkokaupassa kuuntelemassa Yamahan HS5:sia ja ne kuulosti itseasiassa paremmalta kuin KRK:t.

    Taidan laittaa sunnuntai illalla tilaukseen tuon tuotepaketin jos en itse tai kenenkään muun avustuksella löydä parempaa vaihtoehtoa.
     
  5. GlidiD

    GlidiD Guest Guest

    Liittynyt:
    24.04.2013
    Viestejä:
    646
    Saadut tykkäykset:
    16
    Jos ne miellytti niin mitä siinä ihmettelemään. Olishan tossa sekin mahdollisuus että hommais av-vahvarin missä on pre outit, käytettynä vois löytyä kohtuu halvallakin. Ei sit pois sulkis passiiveja/aktiiveja kumpiakaan jos päivitysinto iskee yhtäkkiä.... (niin meinaan helposti näissä leikeissä käy, varotan ;) )
    Oletko käynyt kuuntelemassa passiivikaiuttimia n.500e hintaluokassa?
     
  6. Peksi85

    Peksi85 Guest Guest

    Liittynyt:
    06.03.2015
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kerkesin eilen illalla jo laittaa Yamahat ja Procasterin tilaukseen.

    Ei tässä kerkeä käytettyjä laitteita odottelemaan, koska kaikki pitää saada aina heti. Ihme että olin jopa näin kärsivällinen hankintojen kanssa.

    Av-vahvari pre outeilla olisi tietenkin ollut vaihtoehto, mutta paketin hinta olisi taas noussut parilla sadalla ja vahvistimen koko puolella.