Iron Man 3 (2013) (Shane Black / Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Jon Favreau, Ben Kingsley)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana kaketus, 23.10.2012.

  1. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ei helvetti. Hitto mitä roskaa. Näin satunnaisena sarjakuvapoikana tuo kieltämättä ihmetyttikin silleen sivulla. Mutta niinpä tietysti. :hitme: Joku Catwomankin on ollut kyllä aika ad hoc -juttu.
     
  2. scented

    scented Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    1 993
    Saadut tykkäykset:
    265
    Tällaiset äksön-leffat pitäs käydä katsomassa teatterissa, niin pääsisi toiminnan aikana paremmin tunnelmaan. Kotona katsellessa elokuva pysähtyi turhan monta kertaa ja tulikin noin 4-5 osassa katseltua tämä läpi. Siitäkin huolimatta elokuva toimi joten kuten, lähinnä Robertin toimesta. Ja oli tässä lopussa mukava pieni tvisti ja pari ihan hyvää vitsiä.
     
  3. rewind

    rewind Guest Guest

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    892
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olihan tämä parempi kuin kakkonen. Huumoria oli sopivasti ja homma vietiin sopivalla "kieli poskessa" -otteella läpi. RDjr varasti jälleen odotetusti shown ja Gwyneth nyt vaan on ihq, muut menivät siinä sivussa kuitenkaan alisuoriutumatta.

    Lopun
    "no niin nyt korjasin kaiken"
    oli kyllä vähän liian helppo ja hätäinen ratkaisu, mutta muuten paketti oli kiitettävästi kasassa. Jäi myös epäselväksi miten
    "mutanteilla" oli supervoimia, eikös niillä pitänyt vain olla kyky regeneraatioon?
    Pienistä kauneusvirheistä huolimatta varsin viihdyttävä teos.
     
  4. Duck Rogers

    Duck Rogers Guest Guest

    Liittynyt:
    17.02.2007
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Leffan nimi olisi pitänyt olla Rautatony featuring Rautapatriootti sillä Rautamiehen kanssa tällä ei ole mitään tekemistä :rolleyes: Mandariini vesitetty :OI heikko pääpahis :sick: ja muutenkin aika no joo leffa 2/5