Miraclebox Premium Twin HD

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana hhelminen, 22.04.2013.

  1. Superbus

    Superbus Guest Guest

    Liittynyt:
    02.04.2006
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt on viikon verran kokemuksia MB Premium Twinistä. Vaimo ja lapsetkin on ehtineet jo käyttää vähän. Kaksi T2-viritintä käytössä.

    Haussa minulla oli nopeasti toimiva kustomoitava boksi, jolla saa tallennettua ilmaisia HD-kanavia 2 yhtä aikaa. Yhtä tallentuvaa kanavaa pitäisi samalla voida myös katsoa ainakin livenä. Youtubelle olisi myös käyttöä. Käytettävyys pitäisi olla tarpeeksi hyvä että koko perhe osaisi käyttää.

    Imagen asennus, boksin kytkentä, verkkoon (WiFi) liittäminen ja muu käyttöönotto meni yllättävän helposti kanavalistan (Favourites) tekemiseen asti. Englanninkielisestä ohjekirjasta lopulta jouduin lukemaan miten se tehdään. Olin selvinnyt laitetta itse räpeltämällä siihen asti. Homma voi olla ihan looginen jos on näitä nykyaikaisia bokseja käyttänyt, mutta minun edellinen oli Handan PVR 7700 ja siinä välissä pari erilaista elisaviihdettä ja sitten taas vanha Handan uusilla elkoilla. En olisi varmaan ikinä löytänyt kanavanlisäystoimintoa ilman ohjetta. Näin tehden hommaan meni aikaa koko ilta ja yöhön asti. Jos olisin lukenut ohjeen heti olisin selvinnyt 3 tunnissa. Tässä ajassa on jo mukana muutakin kuin pelkkää käyttöönotto eli paljon toimintojen säätämistä mieleisekseni.

    EPG toimi ensin mutta lakkasi jossain vaiheessa iltaa näkymästä kun rävelsin valikoita saadakseni edellä mainitun kanavalistan luotua. Asia kuitenkin korjaantui lisäräpeltämisellä, enkä vieläkään tiedä missä vika oli. Nyt EPG toimii, tosin Foxilla näyttää olevan koko ajan virheitä datassa. Ohjelmia näyttää tulevan päällekäin joka päivä, esim. Intelligence agents ja Walking dead maanantaina. Muilla kanavilla ei virheitä näy.

    TV5 ei virity, voi johtua taloyhtiön antennin suuntauksesta. Hankkimani sisäantenni meni tyttären televisioon ja siellä TV5 näkyy.

    Boksi kaatui ehkä kymmenisen kertaa käyttöönottoiltana. Sen jälkeen ollut vakaa.

    Alussa mainitut vaatimukset lähes täyttyvät. Vajaaksi jäävät seuraavat kohdat:

    1. Youtube-lisäke toimii miten sattuu enkä pysty esimerkiksi kirjautumaan omalle tililleni sillä. Täytyy räpeltää ajan kanssa joskus lisää. Jos joku on saanut oman tilin toimimaan niin vinkit tervetulleita.

    2. Kun tallensin kahta kanavaa eri nipuista sunnuntaina ja boksi oli standby-tilassa, en pystynyt katsomaan kumpaakaan tallentuvaa ohjelmaa. Virheilmoitus oli "ei vapaita virittimiä". Onko niin ettei kiintolevylle menevää voi samalla katsoa? Jopa vanha Handan osasi tämän.

    Ensivaikutelma on että pidän laitteen. Yllätyin itse eniten siitä että puolisolla ei ollut mitään vaikeuksia oppia käyttämään MB:ia, vaikka kaikki aikaisemmat ovat olleet hänestä sekavia. Tämä toimii kuulemma loogisesti!
     
  2. rewind

    rewind Guest Guest

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    892
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsellä kaatunut myös pari kertaa EPG:tä selatessa, muuten toiminut ihan ok. Muutaman kerran pätkäissyt tallenteen kahteen osaan jostain syystä.

    Onko kovalevyn asetuksissa jotain huomioitavaa? Itse iskin koneeseen 2,5" AV-kiekon, nyt kun yrittää katsoa tallennetta samaan aikaan kun boksi tallentaa toista, koko boksi hyytyy (yläkulmaan tulee pyörimään ViX). Ihan kuin levy ei ehtisi lukemaan ja kirjoittamaan yhtä aikaa, mikä tuntuu vähän oudolta.
     
  3. rewind

    rewind Guest Guest

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    892
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eilen kävi taas näin. Katsoin Viasatilta tallentamaani ohjelmaa ja samaan aikaan käynnistyi tallennus Nelonen HD -kanavalta. Toisto jämähti siihen. Tallennuksen loputtua aloin katsomaan Viasatin tallennetta uudestaan ja vähän ajan päästä boksi alkoi tallentamaan Liviltä ohjelmaa. Tämä kuitenkin toimi ihan hyvin. Mutta, sitten kun aloitin katsomaan Ylen kanavalta tallennettua samaan aikaan kun boksi tallensi Liviltä, koko laite heitti voltin ja buuttasi itsensä. Ei ymmärrä. :hitme:
     
  4. rewind

    rewind Guest Guest

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    892
    Saadut tykkäykset:
    0
    Päivitys uudempaan firmikseen näytti ratkaisseen toiston jumitukset ja EPG:n kaatuilut, boksi on nyt pari viikkoa toiminut moitteetta.