Tallentaminen Samsungin kahden virittimen televisiolla UE65H8005

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana inkkari, 20.09.2014.

  1. inkkari

    inkkari Guest Guest

    Liittynyt:
    30.05.2005
    Viestejä:
    55
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ostin viikko sitten Samsungin UE65H8005 television. Käyttökokemukset ovat olleet tähän mennessä ihan hyvät. Yksi ongelma tuli kuitenkin vastaan. Jos tallennan jotakin kanavaa (en tarkoita maksukanavista) ja yritän kääntää toiselle kanavalle, niin ei onnistu. Televisio kysyy, että lopetetaanko tallennus, jotta voin siirtyä toiselle kanavalle. Tässä televisiossahan on kaksi viritintä sekä antennille, kaapelille että satelliitille. Itse olen satelliitin käyttäjä (Canal digital). Tallennus kytketty USB:n kautta ja kovalevynä 320 G:n Buffalo. Soitin asiastaSamsungin tukeen, josta sanottiin, että onko päivitykset ajan tasalla. Tsekkasin ne ja päivityksiä oli saatavilla, joten päivitin telkkarin. Seuraavaksi pyydettiin palauttamaan tehdasasetukset. Palautin ne; ei auttanut. Lupasivat eilen, että heidän "etähallinnastaan" soitetaan eilisen aikana. Ei soitettu. Soitin asiakaspalveluun, josta sanottiin, että yrittävät järjestää asian niin, että etähallinnasta soittaisivat ensi maanantaina. Kun en ihan heti jaksa tähän uskoa, niin kysynkin nyt täällä, että onko kenelläkään minkäänlaista tietoa, mistä tuo ongelma voisi johtua ja kuinka sen saisi ratkais:OItua. Lisäksi kysyn, että onko vinkkejä siitä, mistä löytyisi hyvät kuvasäädöt tälle telkkarille. Olen yrittänyt etsiskellä, mutta en ole vielä löytänyt.
     
  2. Maky

    Maky Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.04.2000
    Viestejä:
    871
    Saadut tykkäykset:
    14
    Mikä tilanne tässä? Oma toppari kränää jotakin, joten pitäisi uusi digiboxi, mutta eihän siinä järkeä, jos uuden telkun saisi tuplavirittimillä ja tuo tallennan yhtä, katson toista onnistuisi. Onko muista tuplaviritintelkuista kellään kokemusta? Entä maksukanavatallennus?
     
  3. RPZ

    RPZ Guest Guest

    Liittynyt:
    25.04.2006
    Viestejä:
    276
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä nuo vaatimuksesi toimii tuplaviritin televisiolla, itsellä Samsung F8005.
    Mutta siihen se jääkin, ja semmoinenkin rajoitus ainakin minulla on, että samanaikainen maksukanavan tallennus ja maksukanavan katselu ei onnistu, liittynee jotenkin salauksenpurkuun. Sillain kyllä toimii että tallennat maksukanavaa ja katsot maksutonta samanaikaisesti tai toisinpäin.
    Jos haluat tallentaa kahta ja katsoa kolmatta, hommaa erillinen tallentava HD digiboxi.
     
  4. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 758
    Saadut tykkäykset:
    483
    Johtuu ihan kortinlukijan rajoittuneisuudesta, ne kun ei voi käsitellä kuin yhtä kerrallaan.
    Sama muuten pätee erilliseenkin boksiin, jos siinä käytetään CI+-kortinlukijaa...

    T: Vesku