Smart Card Reader DVBViewer Pro:ssa

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana SF100, 20.12.2006.

  1. paaton

    paaton Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    848
    Saadut tykkäykset:
    0
  2. Mikko-vaari

    Mikko-vaari Guest Guest

    Liittynyt:
    08.11.2005
    Viestejä:
    332
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aina sitä uutta oppii, kun vanhaksi elää!!
    Kiitokset tiedoista.
    Kuka keksii käyttöä kortinlukijalle?
    Tyydyn jatkossa vapaisiin HD-kanaviin satelliitista.
     
  3. dacool

    dacool Guest Guest

    Liittynyt:
    27.02.2011
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämän voi poistaa.
     
    Viimeksi muokattu: 19.03.2012
  4. Giuseppeh

    Giuseppeh Guest Guest

    Liittynyt:
    09.10.2012
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Morjens.

    Hieno ketju ja olenkin tätä viimepäivät koittanut lukea tietoa sisään imien.

    Itselläni laitteistokokoonpano on Pinnaclen 310i PCI-väyläinen DVB-T -viritin ja toisena virittimenä on Anyseen C30 -kaapeliverkon viritin, jossa on sisällä antennipuolen -maksukortti.
    Aluksi yritin pelkästään aCamdin avulla saada kanavat näkyviin, onnistumatta. Asentelin myös Newcs:n ja kaikki tämää postauksen #315 ohjeiden mukaan.

    DVBviewerillä tilaamani maksukanavat näkyy ongelmitta. Ongelma on kuitenkin recording servicen puolella. Nauhoitus toimii kerran, jonka jälkeen vaatii koneen uudelleenkäynnistyksen jokaisen nauhoituksen välissä.
    Tämä yhdistelmä myös varaa anyseen virittimen siten, että nauhoittelu ei onnistu samaan aikaan kaapelikanavalta kun kortin lukijaa tarvitaan terrestial -puolelle.

    Haluaisin ratkaista luotettavuusongelman nauhoitusten suhteen, mutta kun ei osaa keksiä missä vika. Testit jatkuu tulevalla viikolla ilman recording serviceä kun saan toisen anyseen kortinlukijallisen virittimen ja voin toisessa koneessa sen jälkeen nauhoitella ilman recording serviceä. Ko. koneessa on sitten joku tilaajalahjana saatu WebTech (vai mikähän se oli) digiviritin joka soi loistavasti DVBViewerin kanssa myös yhteen.

    Laitteistokokoonpano:
    WinXP SP3 3 GHz Intel
    DVBViewer 5.0
    Recording service V1.23.1.0
    aCamd 0.6.20
    NewCs 1.65
    Pinnacle 310i PCI-väyläinen
    Anysee E30 DVB-C
    VLC.1.1.7 <-katseluohjelmana = toimii myös kesken nauhoituksen katsottaessa, uudemmat ei ymmärrä tiedostokoon kasvamista ja soitin sammuu.

    Muutoin tallennukset on onnistuneet virheettömästi muutamia poikkeuksia lukuunottamatta jolloin recording service on mennyt jumiin - joutuu pakko sammuttamaan.
    "HTPC" on päällä 24/7 ilman lepotiloja.
     
    Viimeksi muokattu: 31.01.2013
  5. Ohramies

    Ohramies Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.01.2006
    Viestejä:
    465
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ongelma lienee juurikin tuo sisäisen kortinlukijan käyttö. Jos haluat kortin kaikkien virittimien käyttöön, pitää olla ulkoinen kortinlukija. Recording servicen pitäisi kyllä toimia sisäiselläkin lukijalla kunhan ao kortin on sieltä merkannut "CI" täpällä ja dvbviewerissä käyttää recording servicen unicast virittimiä eikä dvb kortteja toiseen kertaan.

    Integroidun lukijan kanssa newcs/acamd lienee tarpeeton ja voi sotkea systeemin.
     
  6. Giuseppeh

    Giuseppeh Guest Guest

    Liittynyt:
    09.10.2012
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla on nyt antenni- ja kaapelivirittimen CI täpät, vaikka lukija onkin tuossa kaapelivirittimessä. Ilman acamd/newcs yhdistelmää en saanut näkymään ja selvittelinkin kaapelioperaattorilta, onko kaapeli- ja antenniverkon maksukortti toisistaan eroava ja olihan se.

    Muuttelin nyt DVBViewerkin käyttämään unicast -laitteita, mutta edelleen nauhoittamattomuusongelmat jatkuu. Tosin en käynnistänyt konetta vielä uuksisi, vaikuttaneeko(?) Eilen illalla laitoin kaksi tallennusta. Ensimmäinen oli tallentunut täysin oikein, toinen ohjelma oli tallentunut vain 17 000 tavun verran. Aamulla alkoi taasen normaalisti nauhoittamaan, nyt taas sitten ei. Vahvasti näyttää siltä, että joka toinen nauhoitus onnistuu, ilman koneen uudelleen käynnistystäkin. Tietäisi vain mikä tuon ailahtelun saa aikaiseksi.

    Mutta onko kukaan saanut vamanlaista yhdistelmää toimimaan ilman acamd/newcs -yhdistelmää, jossa käytössä on kaapelivirittimeen integroidussa lukijassa antenniverkon kortti?
     
  7. Giuseppeh

    Giuseppeh Guest Guest

    Liittynyt:
    09.10.2012
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tallennusvarmuutta parantaakseni siistin kansiorakennetta kokeeksi. Nyt on vain Plugin/plugin1. Ensimmäinen tallennus meni taasen OK, mutta saappaat nähdä kun kohta liipaisee lisää tallennuksia käyntiin. Sinällään tässä on vähän hidasta tämä testaus, emäntä kun on innokas katselemaan TV-ohjelmia ja konehan nauhoittaa koko ajan jotakin. Ainakin silloin kun olen kotona.

    Tarkennettakoon vielä, ettei tuo acamd/newcs -yhdistelmä omassa käytössäni ole turha, mikäli sitä tarvitaan kotiverkossa operoidessa. Toisessakin koneessa on virittimiä ja olenkin tässä samalla testaillut, josko saisin verkon yli jaettua toisen DVBViewerin käyttöön. Mutta jostakin syystä ei lähde pelittämään.

    Siitä esitänkin tarkentavan kysymyksen: Pitääko tuo lähiverkossa olevan koneen IP-osoite 192.168.X.X laittaa molempien koneiden cardclient.conf -tiedostoon vai vain toiseen?
     
  8. paaton

    paaton Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    848
    Saadut tykkäykset:
    0
    Laita suosiolla recservice ja kaikki virittimet toiseen koneeseen. Kyllähän tuo newcs jakaa ongelmitta salauksen toisellekkin koneelle, mutta saisit recservicen kautta virittimet tehokkaammin käyttöön.
     
  9. Giuseppeh

    Giuseppeh Guest Guest

    Liittynyt:
    09.10.2012
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sitä tässä olen tärkeimpänä asiana yrittänytkin, on vain kovin epäluotettava. Jostakin syystä omilla viritelmillä ei tallentelusta luotettavaa näy saavan. Tuo plugin-kansioiden vähentäminenkään ei auttanut asiaa. No, loppuviikosta saan toisen anyseen kortinlukijallisen virittimen ja alan tallentelemaan DVBViewer auki ohjelmat maksukanavilta. Omien tähän astisten testien mukaan silloin nauhoittelu sujuu ongelmitta anyseen kamppeilla.
     
  10. paaton

    paaton Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    848
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla on myös kolme anyseen dvb-c usb boxia ja yksi dvb-c kortti, jotka toimivat tosiaan nyt oikein hyvin. Onko sinulla ongelmia noiden maksukanavien kanssa, vai recservicen tallennusvarmudessa yleensä? Kun signaali on kunnossa, niin service kyllä tallentaa pomminvarmasti. Maksukanavien kanssa minullakin oli joskus ongelmia, eli kanava piti virittää kerran uudelleen ennenkuin purkaminen alkoi. Tallennukset eivät tietenkään silloin onnistuneet. Oli tarkoitus tutkia vikaa, mutten oikeastaan tallentanut noita maksullisia ohjelmia.

    Useammalla virittimellä tuo signaalin tuonti on aika tärkeä. Minulla on seinässä tv/netti jako ja sen jälkeen antenni vahvistin neljällä ulostulolla.
     
  11. Giuseppeh

    Giuseppeh Guest Guest

    Liittynyt:
    09.10.2012
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ongelma on ainoastaan maksukanavien kanssa. Vapaat kanavat tallentuvat 99,9 %:n varmuudella. Joskus recording service jumii kokonaan. Ajastinta ei pääse kurkkimaan, eikä kone käynnisty edes uudelleen käynnistyksellä. Joutuu pakkosammuttamaan. Tuossa en ole koskaan hoksannut kokeilla, saako tallennuspalvelun pysäytettyä (Hiiren väärällä napilla ilmo-kuvakkeen päällä)

    Asetuksissa minulla on ruksi recording servicen uudelleen käynnistykselle jos tiedostokoko ei kasva 60 sekunnissa. Tuosta ei ole ollut jumituksessa apua. Siitä voisi päätellä, ettei tallennuspalvelimen manuaalinenkaan pysäyttäminen onnistu.

    Maksukanavia tallennettaessa tiedostokoko ei lähde kasvamaan ja niimpä tallennuspalvelu käynnistyy 60 sekunnin välein uudelleen. Tallennus ei ole koskaan alkanut maksukanavilta. Vapailta kanavilta uudelleenkäynnistys automaattisesti on tapahtunut silloin tällöin tiedostonimiä katsellessa.

    Pitänee varmaan pistää ostoslistalle tuollainen useammalla lähdöllä oleva vahvistin jos lisään virittimiä. Tällä hetkellä signaali on DVB-T -verkossa vain 15-20 % mutta tallennus onnistuu moitteetta. Ettei se vika tosiaan voisi olla tuossa huonossa signaalissa maksukanavien osalta. DVBViewerillä katsottaessa kuva on kuitenkin virheetön ja pätkimätön.

    Kanavahakua en olekaan tainnut tehdä uudelleen acamdin ja maksukortin lisäämisen jälkeen. Voisipa olla viikonlopun keissi tehdä uudelleenviritys.

    Kortin jakamiseen verkon yli oli ajatuksena, että voin pistää toisella koneella DVBViewerin tallentamaan ilman rec serviseä kun se näyttäisi toimivan varmemmin, mutta eipä jako ole lähtenyt toimimaan.
     
  12. tu11team

    tu11team Guest Guest

    Liittynyt:
    21.05.2014
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo elikkäs tarkoitus olisi saada plus tv kanavat näkymaan tietokoneella.
    Jos oikein olen ymmärtänyt niin tämän pitäisi onnistua tv tikku+ kortinlukija yhdistelmällä dvb viewerin kanssa.

    Kävisikö kortinlukijaksi esim:http://www.tbsdtv.com/products/tbs3102-5-crystal-phoenix-card-reader.html

    Valmiina on jo:
    -Reddo usb tv tikku (toimii dvb viewerin kanssa)
    -Plus tv kortti

    Apua kaivataan lähinnä noiden yhteensopivuuden varmistamiseen.
     
  13. Ohramies

    Ohramies Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.01.2006
    Viestejä:
    465
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kortinlukijat ei kyllä paljoa maksa. Phoenix kuulostaa hyvältä, jos riittää että sillä koneella missä tikku on kiinni kanavat näkyy niin acamd:ssa on kortinlukijatuki. Jos pitää saada makuuhuoneeseenkin niin sitten pitää virittää myös newcs. Ohjeet löytyvät ketjusta.