Samsung 2014 mallit

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana Rooivalk, 20.06.2014.

  1. Rooivalk

    Rooivalk Guest Guest

    Liittynyt:
    15.01.2002
    Viestejä:
    334
    Saadut tykkäykset:
    0
    Avataan tämmöinen ketju näin puolessa välissä vuotta.

    Ostin eilen Samsungin paremman pään 6000-sarjalaisen, eli UE55H6675ST lähti matkaan ja ihan positiiviset fiilikset on näin heti alkuun laitteesta. Tämmöiselle valovuoto-allergiselle plasmatelkkarin omistajalle oli iloinen yllätys, että valovuotoa ei ole, eikä ruutu ole muutenkaan laikukas, tämä oli minulle melkein pääasia. Tämä on ilmeisesti vielä taustaledeillä varustettu kone, joten valovuodon todennäköisyys lienee pienempi kuin reunaledivehkeissä. Niin kuin monissa testeissä on jo todettu, Samsungin HD-kuva on kaunista katseltavaa, SD-materiaali on sitten jopa entiseen plasmaani nähden melkoista muhjua, mutta tuo on onneksi katoavaa kansanperinnettä, eikä siten juurikaan haittaa.

    Smart-ominaisuuksiin en ehtinyt vielä hirveästi perehtyä, Netflixin kokeilin ja se toimii mainiosti, nettiselain tuntui tökkivältä ja sen käyttö saattaa jäädä vähälle, facebook appsi näyttää ulkoisesti joltain Win95 tuotokselta, mutta eipä sitäkään varmaan tule juurikaan käytettyä. Uusi smart kaukosäädin on kätevä, siinä on samanlainen "osoita ja ohjaa" toiminto, kuin mitä LG:n koneissa on ollut jo aiemmin.

    Laitetaan lisää kun tulee jotain mieleen :)
     
    Viimeksi muokattu: 20.06.2014
  2. Rooivalk

    Rooivalk Guest Guest

    Liittynyt:
    15.01.2002
    Viestejä:
    334
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pientä päivitystä:

    1. Jos ihan suurennuslasilla katsoo, niin pientä pilveilyä välillä näkyy, mutta niin vähän että se ei häiritse käyttöä.
    2. Game mode on piilotettu valikoiden syövereihin, siinä missä aivan turhalle football-moodille on oma nappi ja se löytyy myös pikatyökaluvalikosta.
    3. Tämänhetkinen softaversio on 1108.
    4. 3D leffa ei ainakaan suoraan toiminut kombolla PS3-Denon AVR1909-Samsung, en kyllä tiedä edes että pitäisikö näillä toimia?
     
  3. Rooivalk

    Rooivalk Guest Guest

    Liittynyt:
    15.01.2002
    Viestejä:
    334
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ja lisää huomioita:

    1) Game mode on pakollinen fps-peleissä, ilman sitä ei kyllä osu mihinkään.
    2) Konsolin HDMI-liitännän nimeäminen PC-liitännäksi poistaa game moden käyttömahdollisuuden :confused: eli ei onnistu PC + game mode.
    3) PIP-ruudun kanssa pitää varoa syöttämästä jotain lukittua/kiellettyä kanavaa, muuten ruutuun pomppiva virheilmoitus tekee melkein mahdottomaksi tuon PIP-kanavan vaihtamisen :rolleyes:
    4) Teran kiintolevyn kytkin kiinni, tänään tarkoitus testata tallennusta 24-sarjan yhteydessä. Ainakin alkutoiminnot meni ihan nätisti.
    5) Langaton näppis/kosketuslevy mallia Rapoo...jotakin toimii suhteellisen hyvin, kunhan USB-lähettimen vetää koneen takaa jatkopiuhalla näkyviin. Tosin kaikissa valikoissa/sovelluksissa kirjoittaminen ei välttämättä onnistu kuin ruudulla näkyvää keypadia nuolinäppäimillä selaamalla, mutta silloin ei toimi myöskään taikakaken osoitustoimintokaan, vaan pitää silläkin pykältää nuolilla. Mutta tuolla näppiksellä voi vaihtaa kanavia, aktivoida Smart-hubin ja vaikka avata ja käyttää nettiselainta, koskematta missään vaiheessa töllön kaukosäätimiin.
     
    Viimeksi muokattu: 24.06.2014