Legendat Kehässä (Grudge Match) (2013) (Peter Segal / Sylvester Stallone, Robert De Niro, Kevin Hart, Alan Arkin, Kim Basinger)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 17.09.2013.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    Billy "The Kid" McDonnen (Robert De Niro) ja Henry "Razor" Sharp (Sylvester Stallone) ovat kaksi Pittsburghista kotoisin olevaa ottelijaa, joiden keskinäinen taistelu on tuonut heidät koko kansan tietoisuuteen. Molemmat ovat voittaneet ottelun toista vastaan, mutta juuri ennen kolmatta ja ratkaisevaa ottelua Razor yllättäen ilmoittaa lopettavansa koko uransa selittämättä syytä sen tarkemmin. 30 vuotta myöhemmin nyrkkeilypromoottori Dante Slate Jr. saa kuningasidean - hän tekee The Kidille ja Razorille tarjouksen, josta he eivät voi kieltäytyä - paluu kehään ja tehdään tilit lopultakin selväksi.

    Mutta näyttääkin siltä, että heidän ei tarvitse odottaa näin kauaa. Kun he tapaavat ensi kerran vuosikymmeniin niin heidän välillään oleva riita kasvaa odottamattomiin mittasuhteisiin ja tästä tulee luonnollisesti nyky ajan nettihitti. Äkillinen suosio sosiaalisessa mediassa vie heitä kohti HBO:n tapahtumaa. Jos he vain selviytyvät koulutuksesta hengissä niin heillä saattaa olla mahdollisuus vielä yhteen otteluun.


    [​IMG] Katso elokuvan trailer

    Ensi-ilta Suomessa - (USA:ssa 25.12.2013)
     
  2. Handy B.

    Handy B. Guest Guest

    Liittynyt:
    23.01.2003
    Viestejä:
    196
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyrkkeilyelokuva, jonka genrenä draamakomedia. Nyrkkeilyelokuvia löytyy useita, jotka hakkaa tämän kanveesiin helposti, mutta ei tämä aivan surkeakaan ollut. Itse ainakin viihdyin melko hyvin elokuvan parissa, De Niro ja muutama pienemmässä roolissa olevista näyttelijöistä osasivat naurattaa. Stallonekin ok, tosin hahmoa ei oikein viimeisimmästä Rockysta voinut erottaa kuin puhetyylistä. Draamapuoli ei ehkä niin hyvin toiminut ja elokuvan loppua spoilaamatta totean vaan, että olisi voinut olla parempi. Hieman latteaksi jäi...

    2½/5
     
  3. Weitec

    Weitec Valvoja Tukijoukot

    Liittynyt:
    20.11.2003
    Viestejä:
    2 363
    Saadut tykkäykset:
    3
    tykkäsin kovasti.
    parempi tämä on kuin esim. expendables 3 tai bullet to the head :)
    osaan edelleenkin näytellä ;) :D
     
  4. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    Kerran tämän jaksoi kohtalaisen hyvin läpi, mutta uusinta ei kävisi mielessäkään. Ei ollut hauska ja epäonnistui täysin herättämään mitään kiinnostusta sitä varsinaista matsia kohtaan. Jos näet ilmaiseksi jossain kuten minä, ehkä kannattaa vilkaista. Jotain pari tähteä tälle suostuisin antamaan.