HDThunder HD6000

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana cossu77, 11.11.2013.

  1. sassas

    sassas Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.01.2013
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla oli orkkis softa, johon laitoin suoraan tän uusimman. Eli 2-3 päivitystä jäi väliin.
    Hyvin onnistui näinkin ja toimivuus parani huomattavasti.
     
  2. Wangsta

    Wangsta Guest Guest

    Liittynyt:
    18.06.2006
    Viestejä:
    36
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla samainen ongelma sarjatallenuksien kanssa.. Löytyykö tähän jotain ratkaisua?? Toinen hivenen häiritsevä ominaisuus on että tulevatkin tallenteet näkyvät tallenteissa. Saako nuo tulevat tallenteet jotenkin "piilotettua"? Kolmas ahdistusta aiheuttava ongelma on todennäköisesti päässäni, kun en keksi miten saan tallenteen/tallenteita siirrettyä kansioihin?


    Muutenhan laite tuntuu antenniverkossa toimivan varsin mukavasti.
     
    Viimeksi muokattu: 24.04.2014
  3. Vesa

    Vesa Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.02.2000
    Viestejä:
    1 049
    Saadut tykkäykset:
    13
    Tässähän ei siis ole mitään "kansioita", vaan voi valita filtterin, jonka mukaisesti lista näkyy. Jos filtterinä on "kaikki" niin kaikki näkyy. Oletuksena laite taitaa aina mennä "kaikki" näkymään. Suodatettua listaa voi sitten järjestää päivämäärän tai nimen mukaan nousevaan tai laskevaan järjestykseen. Sarjojen osalta aakkosjärjestyksellinen on kätevä.

    Melko samantapainen listasysteemi on Canal Digitalin uudemmassa HD-tallentavassa boksissa.
     
  4. Mustarastas22

    Mustarastas22 Guest Guest

    Liittynyt:
    25.04.2014
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ostin hd6000 boxin vuodenvaihteessa. Asensin siihen uusimman päivityksen. Se meni ongelmitta. Sen jälkeen laite on toiminut ihan ok paitsi että ohjelmien keskeytyskohdat eivät vieläkään aina säily muistissa.

    MUTTA kun kovalevy tuli täyteen ostin Western Digitalin Elements 3 TB ulkoisen kovalevyn. Se ei käytännössä toimi lainkaan. Voi tallentaa vain yhden ohjelman kerrallaan ja silloinkin laite menee ihan jumiin. Tallennusta ei voi lopettaa (se jää "roikkumaan"), ei voi tallentaa muuta ohjelmaa, laite ei sammu kunnolla. Muu ei auta kuin ottaa virta pois, USB irti ja takaisin kiinni. Sitten voi taas tallentaa yhden ohjelman. Laitoin kyselyä Hedengrenille, 3 vrk kulunut. Ei vastausta.

    Onko muilla kokemusta ulkoisesta kovalevystä?
     
  5. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 754
    Saadut tykkäykset:
    482
    Liian iso levy?
    Kun 2TB on yleensä rajana toimimiselle ja -mattomuudelle....

    T: Vesku
     
  6. Gello

    Gello Guest Guest

    Liittynyt:
    25.12.2013
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tosta jumista en tiedä mutta ulkoselle ei voi tallentaa kuin yhtä kerrallaan.
    Käyttöohjeesta kopsattua:
    HDD+ -toiminto, joka käynnistää tallennuksen automaattisesti ulkopuoliseen vastaanottimeen kytkettyyn USB-muistiin kovalevyn täyttyessä. Tällöin voit tallentaa vain yhtä kanavaa kerralla.
     
  7. Mustarastas22

    Mustarastas22 Guest Guest

    Liittynyt:
    25.04.2014
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitos kommenteista :)

    Kävin vaihtamassa kovalevyn 2TB levyksi (Seagate). Testailin sitä eilen. Toimii ihan hyvin tuolla rajoitteella että voi tallentaa vain yhtä ohjelmaa kerrallaan. Levylle tallennettua ohjelmaa voi katsoa samanaikaisesti kun ohjelmaa tallentuu levylle. Ja tietysti myös muita.

    Koneen omalle levylle voi raivata tilaa siirtämällä tallenteita ulkoiselle levylle. Tämän jälkeen voi taas tallentaa useampia ohjelmia samanaikaisesti koska ne menevät koneen levylle.

    Se tallenne jonka kohdalla koneen levy tulee täyteen katkeaa levyn täyttymiskohdasta.

    Nyt siis olen ihan tyytyväinen. Ei ole ollut jumituksia ja laite on muutenkin toiminut niin kuin pitääkin. :) :)
     
  8. Vesa

    Vesa Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.02.2000
    Viestejä:
    1 049
    Saadut tykkäykset:
    13
  9. Que

    Que Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.10.2003
    Viestejä:
    164
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mystisesti kadonnut kaikki viittaukset kyseiseen ominaisuuteen HDThunderin sivuilta.

    Verkkokaupan sivuilla ominaisuus vielä mainitaan:

    "HDThunder HD6000-digiboksiin on tulossa keväällä 2014 päivityksen myötä lisää huikeita ominaisuuksia, kuten etätallennuksen mahdollisuus älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella, ja DLNA- sekä tuki hiirelle ja näppäimistölle. Lisäksi sille on tulossa erinäisiä OTT-palveluita vuonna 2014."
     
  10. Sonnyyy

    Sonnyyy Guest Guest

    Liittynyt:
    15.07.2007
    Viestejä:
    59
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pitihän se arvata että peruvat puheensa.. Ei muuta kuin reklamoimaan ja rahat takaisin boksista.

    Laite on alkanut jumimaan epg tietoja katsoessa, virrat pois ja taas toimii.
     
  11. Mikke37

    Mikke37 Guest Guest

    Liittynyt:
    25.10.2007
    Viestejä:
    29
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen aivan uusi HDThunder 6000 boxin käyttäjä, olen antenniverkossa ja uusin päivitys on asennettu. Minulla on vanha PlusTV:n kortti (nykyinen DNA Welho), joka on onnistuneesti linkitetty tähän boxiin. MTV-total maksukanavat näkyvät hyvin, mutta yksi kysymys on herännyt. Eli aina kun boxin käynnistää ns. syvävalmiustilasta, se alkaa aluksi kysellä: Conax PIN, Syötä CA-PIN ----, vaikka kortti on linkitetty ja kanavat siis näkyvät, tulee seuraavanlainen kysymys, mikäli siihen PIN-koodi kyselyyn yrittää syöttää vaikkapa 0000, tai 1234:
    "Conax salauksenpurkukortin PIN on väärä. Ilman oikeaa PIN-koodia et voi katsoa kuin salaamattomia tv-kanavia. Haluatko koittaa uudestaan?"

    Tästä pääsee kyllä ohi sillä nuoli takaisin näppäimellä ja vastaamalla edellä olevaan "Halutko koittaa uudestaan" kysymykseen "EI".

    Kaikki kanavat siis näkyvät, mutta onhan tämä varsin ärsyttävä piirre käynnistettässä. Eli onko kenelläkään ollut vastaavaa ongelmaa ja jos on, niin miten siitä on päästy eroon? Käytin aiemmin samaa korttia Topfield 5100 pvrt hdmi-boxissa ilman ongelmia.

    Käynnistettäessä ja sammutettaessa ei boxi myöskään aina heti ensimmäisellä ON/OFF napin painalluksella käynnisty/sammu, vaan punainen/sininen merkkivalo vilkkuu vuorotellen, aivan kuin ei osaisi päättää ollako ON vai OFF. Onko tähän olemassa mitään ratkaisua? Sillä käynistääkö/sammuttaako tv:n ennen digiboksia, on ilmeisesti jonkinlainen merkitys. Olen kokeillut myös useita hdmi-kaapeleita, joten kaapelista tämä ei ole kiinni. Toimiiko jollakin käynnistys/sammutus kertapainalluksella?

    Lisäksi kommentoisin, että entisenä tyytyväisenä Topfieldin käyttäjänä olen sitä mieltä, että tässä olevat EPG:t ovat täysiä susia, Super EPG:tä selatessa tulee lähinnä merisairaaksi :D verrattuna Topfield ja PlasmaEPG (www.plasmaepg.net/fi) yhdistelmään ja hakusanatallennuksen puute tekee toistuvien tallennusten tekemisestä lähinnä vanhojen VHS-nauhureiden kaltaisen alkeellisen toiminnon. Boxissa on kuitenkin selvästi potentiaalia, kanavien vaihto on nopeaa ja kuvanlaatu HD-kanavilla on erinomainen, joskin SD-kanavilla väitän Topfieldin tuottavan jonkin verran parempaa kuvaa. Toivottavasti nopea päivitystahti pysyy yllä ja parannuksia on tulossa. Alussa esittämäni ongelmat ärsyttävät, mutta melkeinpä käytön kannalta enemmän haittaavat nämä EPG:t, vaikka jotkut ovat tuota Super EPG:tä kehuneetkin, niin PlasmaEPG:n tottuneena harmittaa todella paljon ja ainoa hyvä syy tällä hetkellä minun kohdallani tämän boxin käyttöön on nämä HD-kanavat.
     
  12. sassas

    sassas Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.01.2013
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Käynnistysongelma poistui ainakin minulta kun päivitin uusimman ohjelmistoversion. Sieltä nettisivulta USB-tikulle ja ohjeiden mukaan tikulta asennus.
     
  13. Ossira

    Ossira Guest Guest

    Liittynyt:
    23.02.2014
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täytyy toivoa että teksti onpoistettu sen takia että sitäpäivitystä ei saada aikaseksi kvään aikana.
    Mikäli noi toiminnot jäävät kokonaan tulematta niin sitten on kyllä melko suuren kusetuksen makua...
     
  14. MG42

    MG42 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.02.2014
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla on kanssa vanha plustv kortti kuten sinulla. Ei mun boxi ole ikinä kyselly mitään pin koodeja. Kato ne asetukset vielä läpi, jos siellä on joku pin koodin kysely päällä.

    Käynnistyminen kestää kauan syvävalmius tilasta. About 30sek. Sen aikaa kun kone kasaa itseään se vilkuttelee valoja miten sattuu. Ei pidä välittää vaan odottaa kärsivällisesti. Kyllä se yhdellä napin painalluksella käynnistyy. Jos menee väliin painelemaan niin se vaan sekoittaa boxia ja ei välttämättä käynnisty.
     
  15. painman

    painman Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.12.2001
    Viestejä:
    512
    Saadut tykkäykset:
    1
  16. Que

    Que Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.10.2003
    Viestejä:
    164
    Saadut tykkäykset:
    0
  17. Mikke37

    Mikke37 Guest Guest

    Liittynyt:
    25.10.2007
    Viestejä:
    29
    Saadut tykkäykset:
    0
    No niin, nyt löytyi PIN-koodi ongelmaan, kuten myös käynnistys ja sammutus ongelmiin ratkaisu. Ratkaisu oli se, että menin DNA-kauppaan ja vaihdoin vanhan PlusTV-kortin uuteen. Päivitin samalla vanhan 24,95 e/kk sopimukseni uuteen määräaikaiseen 19,95 e/kk sopimukseen, joten vanhan kortin aiheuttamat harmit kääntyivät sikäli positiivisiksi. Uusi kortti sisään ja ongelmat poistuivat välittömästi, ehdinkin jo "muutaman kerran" tehdä päivityksen ja tehdasasetusten palautuksen :D

    Nyt voinkin sitten rauhassa keskittyä harmittelemaan huonoja EPG-vaihtoehtoja, hakusanatallenuksen puutetta, puutteellisia eteen/taakse hyppyominaisuuksia tallenteissa (puolitushaun puute), järjettömältä vaikuttavaa "Kaikki tallenteet listaa" jne. jne. Kunhan kyseiset perusasiat saataisiin vanhan Toppyni tasolle, niin tämä kääntyisi ehdottomasti positiivisen puolelle ja ne huhutut etäkäyttöominaisuudet olisivat sen jälkeen pelkkää plussaa :)
     
  18. aarnma

    aarnma Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.03.2003
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla teki 3,5kk vanha Wenhon antennikortti ihan samaa pinni kyselyä viime viikolla. Ostin samaan aikaan myös tuon 6000:n.
    Nyttemmin toimii taas kunnolla.
    Eli olikohan kuitenkin jotain vikaa Welhon salauksessa/lähetteessä kuin kortissa?

    Thuderissa on käytössä edellinen softapäivitys ei siis tämä uusin.
     
  19. Ossira

    Ossira Guest Guest

    Liittynyt:
    23.02.2014
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuohon kaikki tallnteet systeemin on kyllä menny hermot! Topparissa oli selkeästi omat kansiot mutta tässä on menty vähän kikkailuun...
    Kuitenkin hyvä vehje kun saadaan muutamat piku ongelmat korjattua.
     
  20. Wangsta

    Wangsta Guest Guest

    Liittynyt:
    18.06.2006
    Viestejä:
    36
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkos kukaan muu törmännyt ongelmaan että kyseinen laitos estää hdmi cec:n toiminnan?

    Minulla on hd6000+xbox360+Raspberry pi kytketty hdmi kaapeleilla Yamahan vaffariin, josta hdmi Lg:n smart töllöön.

    Rpi+tv+vaffari tukevat cec:tä, mutta hd thunderi ei. Ongelmana tässä on että thunderin kytkeminen joko suoraan televisioon tai vahvistimen kautta estää muidenkin laitteiden cec:n toimimisen? Apua ei ole myöskän siitä jos kytken rpi:n televisioon ja thunderin vaffariin.. Löytyisikö keltään ideoita miten saada homma toimimaan?