kumpi paketti on parempi ?

Keskustelu osiossa 'Autohifi' , aloittajana uzakask, 21.12.2012.

  1. uzakask

    uzakask Guest Guest

    Liittynyt:
    21.12.2012
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
  2. papukaija

    papukaija Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.08.2005
    Viestejä:
    1 522
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eipä noi speksit kyllä yhtään kerro tuotteen hyvyydestä tai huonoudesta. Esim. tehoilla ei oo mitään tekoa äänenlaadun kanssa, vain vahvistimen laadulla on. Ja mitä äänenvoimakkuuteen tulee, niin jos noiden pakettien vahvistimet pistettäisiin samalle subille, niin äänenvoimakkuusero voisi niukinnaukin olla kuultavissa, mitään järisyttävää eroa siinä ei kuitenkaan tule, 1.5db:n luokkaa mittarilla...

    Itse ottaisin jotain ihan muuta, vaikkapa sitten käytettynä. Valikoimaahan löytyy: Rainbow, Ground Zero, DLS, Focal, Rockford Fosgate, JBL, Hertz, SPL Dynamics jne. vain joitain merkkejä mainitakseni... Mutta jos nyt noista yllämainituista valita pitää, niin enemmän itseä on vakuuttaneet Autostudion laitteet viimeaikoina, kuin Caliberit. Jos ei tietenkään mitenkään hirveästi AS:tkaan. siis tuo stubi... eiku siis stuti... äsh...
     
  3. uzakask

    uzakask Guest Guest

    Liittynyt:
    21.12.2012
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitos viestistäsi :)
     
  4. Karjis

    Karjis Uusi jäsen

    Liittynyt:
    19.02.2013
    Viestejä:
    34
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos speksejä katsoen halvempi näyttää voittavan, niin voi aina miettiä onko halvemman speksit todenmukaisia ja varsinkaan tarkoituksenmukaisia ;)
    Lähden papukaijan kanssa samoille linjoille, AS on noista enempi vakuuttanut, mutta kumpikaan ei ole vakuuttanut. Tosin tuosta on jo pari kk aikaa, oletko jo päätynyt johonkin?
     
  5. uzakask

    uzakask Guest Guest

    Liittynyt:
    21.12.2012
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0

    Joo ostin autostudion paketin ja ihan ok :) .
     
  6. Burege

    Burege Guest Guest

    Liittynyt:
    23.12.2008
    Viestejä:
    12
    Saadut tykkäykset:
    0
    Morjens! en viittiny tehdä uutta Threadia tästä aiheesta, joten aattelin laittaa tänne viestin, vaikka kysymys koskee 2-tie kaiuttimia.
    pitäisi saada 4' paikoille uudet kaiuttimet, budjetti max. 80e (mutta mieluiten halvempi voisi olla), joten viisainta olisi laittaa varmaan 2-tie kaiuttimet, eikä erkkoja koska halvoista erkoista ei ole mihinkään (?)
    tarkoituksena olis saada pientä bassontoistoakin.
    olis 3 ehdokasta hifitalosta
    1. http://www.hifitalo.fi/peerless_resolution_coax_4 75€
    2. http://www.hifitalo.fi/hertz_dcx100-3
    3. http://www.hifitalo.fi/hertz_ecx1004_coax
    ensimmäinen selvästi paras (?), mutta kun on tiukat budjetit niin ajattelin olisko 2. tai 3. mihinkään.. löytyy 45W X 2 vahvari noille, 1. toistaa matalimpia hertzejä, mutta onko sit niin iso ero noihin muihin?
    ja onko 2. ja 3. välillä paljoa toisto eroa, kun toisessa on parempi W/RMS mutta huonompi herkkyys.. eli kumpi siis on tärkeämpi, herkkyys vai rms teho? Normi kuunteluun tulee, eli molemmat varmaan ajaa silti asiansa.
     
  7. Karjis

    Karjis Uusi jäsen

    Liittynyt:
    19.02.2013
    Viestejä:
    34
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sanotaan suoraan näin, että tulkkaamillasi teknisillä tiedoilla ei ole juurikaan mitään väliä. 4" elementillä kovin uskottavaa bassotoistoa on turha edes tavoitella, sitä ei vain auton melutasoon tarvittavia määriä irtoa noin pienellä elementillä.

    Peerless ja Hertz ovat molemmat laatumerkkejä ja ihan suoraan tutki mikä sopii asennukseesi parhaiten ja laita se vaihtoehto.