Clash of clans -pelaajia?

Keskustelu osiossa 'Pelit' , aloittajana Conard, 04.03.2014.

  1. Conard

    Conard Guest Guest

    Liittynyt:
    23.01.2009
    Viestejä:
    130
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kuinkas moni plazalainen pelaa Clash of Clansia? Aloitin itse pelin sen ilmestyttyä Androidille ja loistava meininki on ollut. Koko ajan tulee uutta tavoitetta kehiin ja klaanisosiaalisuus on iso osa peliä. Tällä hetkellä th8 ja lvl76. Muita innokkaita?
     
  2. jjabi

    jjabi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.01.2011
    Viestejä:
    532
    Saadut tykkäykset:
    2
    Täällä yksi :D Aika alussa vasta th5 ja level 27, mutta hauskaa on.
     
  3. Juhe

    Juhe Guest Guest

    Liittynyt:
    18.07.2003
    Viestejä:
    891
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsellä ollut iOS:llä jo reilu vuodenpäivät. Viime aikoina hiipunut tuo peli into, lähinnä farmaillut menemään. Ei jaksa enää panostaa hyökkäilyyn, sen verran kovia puolustuksia vastassa. Town hall 9 ja level 85.
     
  4. SamSon

    SamSon Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.06.2005
    Viestejä:
    640
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minullakin iOS:llä tämä aktiivisessa käytössä. Th9 ja taso on 92. Liityin aikanaan lähinnä USAlaisten miehittämään klaaniin ja sielläpä sitä edelleen ollaan. Välillä miettinyt vaihtoa suomalaiseen/eurooppalaiseen aikaeron aiheuttamien donaustaukojen vuoksi. Master-taso pitäisi laittaa pian tähtäimeen.
     
  5. Conard

    Conard Guest Guest

    Liittynyt:
    23.01.2009
    Viestejä:
    130
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, sama homma täällä tuon klaanin suhteen: oon redditin alaisessa jenkkiklaanissa (Reddit Echo Jr.). Klaani on todella aktiivinen, eli sinänsä loistavaa, mutta aamupäivisin voi olla hankaluuksia saada linna täyteen, kun jenkit nukkuvat. Myös suomalaista chattia kaipailisi välillä. En kuitenkaan toistaiseksi ole löytänyt donausmääriltään yhtä aktiivista suomiklaania, joten ei oo tullut vaihdettua. Mikäli joku kuitenkin pelaa aktiivisesti ja etsii toimivaa klaania, niin voi olla yhteydessä. Meidän klaani on aina täynnä, mutta kerran viikossa potkitaan alle minimin donanneita pois.