Ongelmia Sonoksen Connectin yhdistämisen kanssa

Keskustelu osiossa 'Mediatoistimet' , aloittajana Aapeli84, 08.01.2014.

  1. Aapeli84

    Aapeli84 Guest Guest

    Liittynyt:
    02.01.2014
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Laitoin uuteen taloon olohuoneeseen kotiteatterin jatkeeksi Sonoksen Connectin ja keittiöön sekä kodinhoitohuoneeseen Ampin. Ongelmana on, että kun oh:n Ampin kytkee piuhalla verkkoon, ei siihen saa langattomasti yhteyttä pc läppärillä eikä Android tabletilla. Sitten kun kytkee Ampin toisesta nettiliittimestä piuhalla läppäriin, saa Sonos controller yhteyden kaikkiin kolmeen. Onko mahdollista että tuo Telewellin Wlan purkki mikä intternettiä talon sisäiseen verkkoon pukkaa, ei ole yhteisymmärryksessä Sonoksen kanssa? Vai mikä on todennäköisin ongelma? Kuten ehkä kirjoituksesta saattaa aistia, en ihan lapsinero ole näiden tietoteknisten asioiden kanssa ole, mutta kyllä kai jotain voisin koittaa tehdä jos joku oikein yksinkertaisesti neuvoo :confused:
     
  2. sepedeus

    sepedeus Guest Guest

    Liittynyt:
    22.01.2007
    Viestejä:
    116
    Saadut tykkäykset:
    0
  3. GET

    GET Guest Guest

    Liittynyt:
    25.10.2007
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Bridgeä ei tarvi, jos joku sonosin komponenteista on LANissa kiinni. Ja langattomilla härpättimillä voi niitä ohjata jos langaton tukikasema (wlan) on samassa LANissa tämän yhden sonos laitteen kanssa.
     
  4. samsung

    samsung Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    08.10.2000
    Viestejä:
    383
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moi,

    Löytyikö vastaus ongelmaan? Vaikuttaa, että tuo sinun langallinen verkko ja Wlan ei keskustele keskenään. Jos piuhalla kaikki Sonokset löytää toisensa niin ne on saatu kytkettyä oikein. Tuo Sonos joka on piuhalla kiinni niin onko se missä liittimessä Telewellissä kiinni? Reititin tekee yleensä sisäverkon (NAT) ja nyt vaikuttaisi, että Sonos järjestelmä on kiinni Telewellissä sellaisessa tökkelissä joka on erillään tuosta Wlan verkosta. Onhan Sonos kiinni LAN tökkelissä? Ja toinen asia, eihän tuo sinun käyttämäsi Wlan ole esim. vierailijaverkko? Monissa WLan reitittimissä on mahdollisuus tehdä vieraille oma Wlan joka on erillinen sisäverkosta.