Sotshi 2014 - Kisat TV:stä

Keskustelu osiossa 'Urheilu' , aloittajana jylppö, 02.02.2014.

  1. jylppö

    jylppö Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.11.2006
    Viestejä:
    454
    Saadut tykkäykset:
    0
    YLE näyttää tietenkin nämä kisat, mutta mistäs muualta näitä näkee, kun EBU ei saanut oikeuksia 2014 & 2016 kisoihin. Eli eurosportilta ei kisoja näy. EBU:n paikan sai Sportfive:confused:
     
  2. El Cohete

    El Cohete Guest Guest

    Liittynyt:
    05.12.2005
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei tosiaan taida olla samanlaista yhteistä EBU:n nettipalvelua kuin oli vaikkapa Lontoosta 2012. BBC:llä on oikeudet, mutta näkyy kait kikkailematta vain tietyissä maissa Britteinsaarten ulkopuolella.

    Eikö Ylen Sotshi Areenan kuvaa saa selaimessa (Chrome) koko ruudulle?
    http://areena.yle.fi/tv/sotshiareena

    Esim. http://www.1yle.atos-ovp.tv/player/...AS&rsc=AST204926&date=20140206&noc=&type=LIVE

    Kuvasta klikkaamalla saa suurennettua, mutta vain niin että selaimen yläosan osoite ym. palkit edelleenkin näkyy. Tuossa ei näytä olevan samanlaista full screen -painiketta/valintaa kuin normaalissa Areenassa tai vaikka Youtubessa? Koko ruudulle saa kyllä kikkailemalla niin, että ensin painaa selaimessa F11 ja kuvaa klikkaamalla suurentaa. Ei mene kuitenkaan omaan flash-prosessiin, kuten oikeassa full screen -tilassa (Areena, Youtube).

    Tuon syöksylaskulähestyksen perusteella kuvanlaatu näyttäisi olevan parempi kuin mitä Areenassa on urheilulähetyksissä ollut, mutta ei kuitenkaan samaa luokkaa kuin mitä vastaavissa NRK:n ja BBC:n palveluissa. Lomitusvirhettä ja pieni frame rate ainakin tuntuu olevan.

    E: Lisäksi näytttäisi olevan sellainen ongelma, että jos yrittää hypätä tallennetussa lähetyksessä eteenpäin, niin kuva käy hetken halutussa kohdassa, mutta muutaman sekunnin päästä hyppää takaisin sinne missä oli aiemmin. Sama jos streami jostain syystä katkeaa. Myös jos vaihtaa selostuskielen, niin aina hyppää takaisin alkuun.

    Itse katson suorat lähetykset tv:stä, mutta tuo Sotshi Areena olisi hyvä lisäpalvelu, kun sinne näyttää tulevan sellaisia tapahtumia (esim. nyt nuo syöksylaskujen harjoituksen kokonaisuudessaan), joita ei suorina lähetyksinä tv:stä, eikä Areenasta näe. Kelausmahdollisuuden puute kuitenkin tekee tuosta aika karun käytettävyydeltään. Tuo esimerkkistreami yllä on n. kaksi tuntia, joten mukavaa olisi jos siirtyminen haluttuun kohtaan toimisi.
     
    Viimeksi muokattu: 06.02.2014
  3. rewind

    rewind Guest Guest

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    892
    Saadut tykkäykset:
    0