panasonic 50st60 vai 50vt60

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana hhunter, 16.10.2013.

  1. hhunter

    hhunter Guest Guest

    Liittynyt:
    04.10.2013
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tässä pitäisi uusi televisio ostaa ja tärkein kriteeri on vain ja ainoastaan kuvanlaatu eli mustan taso jne. siksi kysyn että olen toki lukenut arvosteluita molemmista mutta silti en ole täysin varma että onko se kannattavaa laittaa se 500-600e enemmän st60:sen sijasta vt60:seen? Saattaa olla että joskus ostan zt60 mallin jos sen ero noihin kahteen verrattuna on kuvanlaadun kannalta järkevää. En tule pelaamaan televisiolla jos sillä on mitään merkitystä.
     
  2. Jiizu

    Jiizu Guest Guest

    Liittynyt:
    26.07.2007
    Viestejä:
    120
    Saadut tykkäykset:
    0
    Saatko huoneen täysin pimeäksi? Tuskin näet kovinkaan suurta eroa kuvanlaadussa näiden mallien välillä jos et täysin pimeässä katso. Hinta/laatusuhde parempi st60:ssa varsinkin jos ei vt60:n lisäominaisuuksia tarvi. Gigantissa tietysti olisi 55" vt60 tarjouksessa ihan hyvään hintaan.
     
  3. hhunter

    hhunter Guest Guest

    Liittynyt:
    04.10.2013
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mitenkä täysin pimeäksi? Oon vähän tahvo niin tämä tajuaminen on vähän vaikeaa välillä :D sisustus on vaaleaa. Tulee lähinnä leffoja varten eli katsomme leffat vain täydellisessä pimeydessä. TV ohjelmat katsotaan vielä toimivalla pioneerilla. Tuolla että katsomme vain leffoja haluan ehkäistä sen kiinni palamisen ohjelmia katsottaessa tai pelatessa mistä on ollut näissä ketjuissa panan plasmoissa keskusteluja että on logot jääny kuvaan jne. mites näissä ne mustat palkit onko vaaraa kiinni palamiselle?
     
  4. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 649
    Saadut tykkäykset:
    64
    LG:ssä ei oo palanut vielä mitään. Pelailen ja katotaan sd:tä hd:tä jne. EI kertaakaan minkäänlaista ir:ää ole näkynyt. Mitään järkee oo ostaa tv:tä ja sitten olla sitä käyttämättä. Entinen kesti 5 vuotta ja meni jatkokäyttöön ja varmaan toiset vielä kestää.
     
  5. riksy^

    riksy^ Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.07.2004
    Viestejä:
    70
    Saadut tykkäykset:
    0
    Omassa halpis Lg:ssä on kyllä ir:ää huomattavissa, mutta eipä tunnu jäävän kiinni, eli lähtee nopsaan pois.. Tätä syntynyt siis mustista palkeista ja tekstityksistä.. Eipä jaksa itsekkään liiemmin murehtia, käyttöönhän nuo on tehty tosiaan ja eipä sillä hintakin oli omassa kovin kohtuullinen(600e) nii ei voi kaikkea saada..
     
  6. hhunter

    hhunter Guest Guest

    Liittynyt:
    04.10.2013
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niin mutta kun haluan välttää kiinnipalamisen. En kestä jos kuvaan palaa kiinni vähääkään jotain vasta ostettuun teeveeseen. Enkä muutenkaan ole kiinostunut pelaamisesta enään oikein. Gta V:n aikana sen huomas kun ei tuokaan ihmeelliseltä tuntunut. Pioneerilla sitä pelailin koska sitä on jo käytetty yli 20 000h niin kiinni palamiset ei tässä vaiheessa niin haittaa mutta ei ole kiinnipalamisia ollut. Tuo panasonicin plasma tuleekin seuraajaksi pioneerille vaikka pioneerin kuva on vieläkin loistava lukuunottamatta kärsinyttä mustan tasoa jonka huomaa täysin pimeässä huoneessa eli täysin musta ruutu on enemmän harmaata kuin mustaa.
     
  7. Make73

    Make73 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.01.2004
    Viestejä:
    3 404
    Saadut tykkäykset:
    130
    Kannattaisko sitten jatkaa Kuron katselua koska tosiaan tekstityksetkin aiheuttavat plasmasolujen epätasaista kulumista, ellet sitten katsele kaikkia leffoja ilman tekstityksiä.
     
  8. hhunter

    hhunter Guest Guest

    Liittynyt:
    04.10.2013
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos pioneerin musta olisi vielä mustaa niin en miettisikään uuden hankkimista. Pioneerin kuvassa ei ole muuta vikaa eikä kiinnipalamisia tai sateenkaaria vaikka miten katsoisi. Eihän tuokaan pioneeri ikuiseti kestä ja sitten kun se hajoaa niin joutuu kuitenkin ostamaan uuden plasman ja kerta panasonic lopettaa plasmojen teon niin pitäisi vähän niinkuin nyt ostaa. OLEDIT varmaan ilmestyessään maksavat sen verran ja jonkin aikaa sen jälkeen ettei ole varaa silloinkaan kun pioneeri hajoaa. Olen vain niin malttamaton. ZT60:seen pitää tosiaan hetki säästää ja tykkiä en enään viitsi juurikaan käyttää koska olen sitä myymässä ja leffoissa on mulle todella tärkeää se että musta on mustaa.
     
  9. samppis

    samppis Guest Guest

    Liittynyt:
    17.12.2013
    Viestejä:
    48
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mielestäni st60 ja vt60/gt60 välillä oleellisin kuvanlaatuero on st60:n selvästi näkyvämpi ditheröinti. Jos plasman rakeinen kohina ärsyttää vähänkin, kannattaa ottaa tämä huomioon. Vt60/gt60-malleissa on tuplamäärää "sävyaskelia". Toinen asia on kevyempi heijastuksenestofiltteröinti st60 paneelin pinnassa. Tämä ei pimeässä huoneessa vaikuta kuvanlaatuun, paitsi että st60 lasi päästää enemmän valoa läpi eli st60 kuva voi olla hieman kirkkaampi kuin vt60, ja katselukulmat paremmat pystysuunnassa.
     
  10. 3JJ

    3JJ Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2006
    Viestejä:
    1 703
    Saadut tykkäykset:
    362
    Miksi gt60 puuttuu vaihtoehdoistasi? Olen henk.koht. sitä mieltä, että parasta vastinetta rahalle antaa nimenomaan gt60. Ero st60 on selkeä. Sen sijaan ero gt60 vs. vt60 on hyvin pieni. Joten jos ei ihan sitä viimeisintä silausta halua, niin gt60 on hyvä. (Toki sitten on vielä se zt60, mutta sitten ei ollakaan enää 50-tuumaisten kokoluokassa.)