Topfield CRP-2401CI+

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana mikita, 30.05.2011.

  1. ISPF3.4

    ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    01.12.2006
    Viestejä:
    3 258
    Saadut tykkäykset:
    612
    Kenelläkään ei näytä olevan tarkkaa tietoa, jos ymmärsin oikein kirjoituksesi.
    Tähän boksiin ei näytä tulevan DVB-tekstityksen kunnollista tukea. Olen ainakin vuoden verran odottanut, jos sellaisen tulisi. Ei näytä tulevan. Muuten ostaisin.
     
    Viimeksi muokattu: 31.12.2013
  2. hex

    hex Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.03.2000
    Viestejä:
    774
    Saadut tykkäykset:
    1
    Joskus lähetin mailia Suomen Topfieldille ja sain vastaukseksi geneerisen oloisen kiitos viestistä, asiaa harkitaan vastauksen.
     
  3. Raimo

    Raimo Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.02.2000
    Viestejä:
    2 650
    Saadut tykkäykset:
    4
    Elkojen vaihto ei vaikuttanut kelausten aikana kaatuiluun YLE HD tai MTV3 HD kanavien tallennuksia katsellessa. Tekstityksen kun ottaa pois niin silloin voi kelata ilman että boxi kaatuu. Kovalevy on ollut 2TB WD jos syksystä lähtien, joten sekään ei näytä vaikuttavan asiaan.
    Joitakin tallennuksia oli jäänyt tekemättä reissussa olon aikana HD-kanavilta ja syykin oli se, että ohjelmatietoja ei ollut tarjolla jostain syystä.
    Seurataan jatkoa.
     
  4. Force

    Force Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.01.2005
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    1
    Omistan sekä Neotionin CI+ -piirillä olevaa mallia, että Smitin piirillä varustettua ja molemmat toimivat Topfieldissä.
    Kyllä, huonompaan suuntaan on mennyt, sillä ovat poistaneet "Suomen tuen".
    Saksan Topfield-asiakaspalvelun mukaan uusin firmware ei ole enää ollenkaan suomeen soveltuva, koska muka sille ei ollut firmwaressa enää tilaa. :mad:
    Täällä korjaantui (tallenteiden ja live-kuvan) pikselöinti ja kuvan räpsiminen vaihtamalla se vanhempi firmware tilalle.


    Itsellä ehti olla laite vain vajaan vuoden ja alkoi pitämään kovaa raksutusta ja kaatuili. Myös käynnistys kesti ikuisuuden. Onneksi tajusin siirtää tallenteet pois. Formatointi, yms ei auttanut. Tämän korjasi vain se kun vaihdoin WD Green 2TB aseman boksiin. Kaatuilu tosiaan voi korjaantua tehdasasetusten palauttamisella, mutta jos ei, niin mieleen tulee viallinen kiintolevy, tai kuivuneet kondensaattorit, joka on yksi yleisimpiä Topfieldin tunnettuja heikkouksia.
    Ihan viime hetkillä kun olin juuri vaihtamassa levyä, niin sisällä ollut alkuperäinen Meriportti sulkeutui omaan yksinkertaisuuteensa. Ei siinä, en ole ikinä kohdannut tämän kiintolevyvalmistajan yhtäkään kestävää yksilöä.

    Boksilla nyt ikää lähes kaksi vuotta ja takuuta sillä ei ole kun olen hakkeroinut sen (hardware hack). Rakensin sen sisään uuden Conax-lukijan ja liitin siihen maksukortinjakajan (SmartWi V2.0) client-kortin. Nyt on nätti ulkoa, kun on luukkukin siististi kiinni.
    Em. viesteihin kommentoiden, että SmartWi toimii samanlailla, kuten normaali kortti, eli pitää olla se kanava auki, jota tallentaa, jotta tallentuu ilman salausta. Tai ainakin näin oma Topfieldini on toiminut ostopäivästä lähtien ja jokaisella testaamallani firmwarella.
     
  5. koose

    koose Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    399
    Saadut tykkäykset:
    2
    Minulla toimii myös SmartWi täysin kuin normaali korttikin. Aiemmin joskus kerroin SmartWiin käyttöönoton jälkeen, että salaukset eivät purkautuisi samalla tavalla kuin normaali kortilla, mutta tämä ei pitänyt paikkaansa. Ilmeisesti vain sattui yhtäaikaisia tallennuksia tms.

    Noihin boksin ongelmiin viitaten, mitä TAP-ohjelmia sinulla on käytössä?
     
  6. Force

    Force Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.01.2005
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    1
    Boksissa käynnistyvät bootissa:
    - PlasmaEPG HD 1.10 beta 1
    - NiceDisplay
    - RescueRecs
    - lost+found (ajaa läpi ja sammuu)
    - PowerRestore

    Ihan käteviä, suosittelen. :)
     
  7. koose

    koose Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    399
    Saadut tykkäykset:
    2
    Kiitos, Plasma ja NiceDisplay onkin jo käytössä. Nämä kolme viimeistä vaikuttavat kuvauksen perusteella hyviltä. Pitääpä joskus vielä tutustua niihin tarkemmin.

    Jos näiden laitteiden kovalevy alkaa ilmetä heikoimmaksi lenkiksi, niin olisikohan mitään järkeä laittaa sisäiseksi kovalevyksi kohtuuhintainen pienehkö esim. 180 GB ssd-kovalevy ja laittaa tallenteet menemään esim. ulkoiseen 2 TB eSATA levylle? Voisiko tuo ssd-kovalevy kestää paremmin myös mahdollisia virtalähteen aiheuttamia vaurioita?

    Osaisko kukaan sanoa, voiko tuollaisen ssd-kovalevyn asentaa suoraan boksin sisään ja saako tallenteet ohjattua suoraan eSATA kovalevylle?
     
  8. terhiha

    terhiha Guest Guest

    Liittynyt:
    11.09.2006
    Viestejä:
    43
    Saadut tykkäykset:
    0
    Miten tässä boksissa toimii ajansiirtotallennus?
    Kun entisessä, jos oli ollut boksi samalla kanavalla ja puolen tunnin kohdalla huomasin, että haluankin tallentaa tämän ohjelman, painoin play-näppäintä, kelasin ohjelman alkuun ja painoin rec. Se siitä ohjelma alkoi tallentua.
    Tässä boksissa en ole saanut samaa toimimaan. Ei tallenna ollenkaan. Tai ainakin tallennus on hävinnyt jos kesken tallennuksen vaihtaa kanavaa. Ja kansioissa on joku "TimeShift" jota en myöskään ymmärrä..
    (ja jos tallentaa eikä vaihda kanavaa, näkyy joskus ohjelma tallennettuna, mutta sillä ihanalla "hävitänpä ohjelmasta tasaisin väliajoin 30s"-ominaisuudella)
     
  9. koose

    koose Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    399
    Saadut tykkäykset:
    2
    Asiaa on pohdittu joskus aikaisemminkin. Lue tuosta #261 viestistä muutama viesti eteenpäin. Ei tuohon oikein tullut lopullista selvyyttä silloinkaan.

    Kyllä tuo minulla näkyi toimivan. Tekee ajansiirrosta kopion ”C” ohjelman oikealla nimellä. Jos yritän vaihtaa kanavaa, niin boksi kysyy, ”haluanko lopettaa ajansiirtotallennuksen? Kyllä, Ei”. Voisiko tuo sinun ongelma johtua siitä, että samaan aikaan olisi muita tallennuksia menossa tms?

    Tallennus asetuksina ”Katseluajan siirto 2h ja Ajansiirtotallennus käytössä”.

    Edit, lisäys: Jo itse katseluajansiirto, ilman sen tallentamistakin näkyi toimivan eri kanavista sd, hd, maksullinen, dvb-tekstitetty ja niiden yhdistelmistä riippuen -> erittäin hyvin, hyvin, huonosti ja erittäin huonosti :). Tuo aiempi hyvin onnistunut kokeilu oli JIM kanavalta, joka on maksuton, sd ja ilman dvb-teksitystä.
     
    Viimeksi muokattu: 06.01.2014
  10. maximun

    maximun Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.03.2012
    Viestejä:
    50
    Saadut tykkäykset:
    0
    Toimiiko tässä uudessä laitteessa PlasmaHD ja muut tapit? Näkyykö tuolla topfieldin kortinlukijalla salatut HDkanavat myös vanhassa laitteessa? Oletko kokeillut tuota uusinta firmistä? (joulukuu)
     
  11. karzan33

    karzan33 Guest Guest

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    31
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ainakin ne tapit joita olen kokeillut toimii. (PlasmaepgHD, fastskip, hddinfo, rebuildnav/recCopy)
    Kortinlukijan (topfield) toimivuudesta vanhemmissa laitteissa ei ole kokemusta mutta uskon että toimii.
    Joulukuun firmis on sisällä ja ainakaan toistaiseksi ei ole ollut pikselöitymistä ja kerran on joutunut tekstityksen käynnistämään uudestaan.
     
  12. terhiha

    terhiha Guest Guest

    Liittynyt:
    11.09.2006
    Viestejä:
    43
    Saadut tykkäykset:
    0
    Käsittämättömän raivostuttavaa tuo tekstien tippuminen :(
    Game of Thrones (Yle Tv2) melkein mahdotonta katsoa hiljaisella äänellä, kun tekstit katoavat pienenkin tekstitystauon jälkeen. Kikkailemalla saa takaisin, mutta kovasti vie katselunautintoa :( Feb-firmiksellä.
    Taitaa mun Topfield-ura loppua tähän boksiin.
     
  13. koose

    koose Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    399
    Saadut tykkäykset:
    2
    Onkohan noissa YLE SD ja YLE HD kanavissa mitään eroa tekstityksen suhteen. Tallensin nyt nähtävän onko se nyt kolmannen kauden Game of Thrones jaksot 1-5/10 yhtenä yönä putkeen, kun ne näytettiin peräkkäin. Vain ensimmäisen jakson tallenteen alussa piti yhden kerran käyttää teksti pois päältä ja uudelleen päälle. Lopuissa 2-5/10 jaksoissa ei teksti pudonnut kertaakaan pois. Minulla on nyt boksilla tallennettuna seuraavat 6-10/10 jaksot. Tallennin ne samalla tavalla putkeen YLE HD kanavalta kuin nuo aiemmatkin. En ole vielä katsonut niitä, ja on mielenkiintoista nähdä toimivatko niissä tekstit.

    Hyviä kokemuksia on ollut myös Hercule Poirot tallenuksista YLE HD kanavalta. Muistaakseni niissäkin ovat tekstit toimineet hyvin. YLE on nyt vuoden alussa lisäämässä kaikki kanavansa HD-kanaviksi. Toivon mukaan tämä parantaisi tuota Ylen tallenteiden tekstitysongelmaa.
     
  14. Molle

    Molle Sore wa himitsu desu Tukijoukot

    Liittynyt:
    27.03.2000
    Viestejä:
    1 091
    Saadut tykkäykset:
    67
    Itse olen myös ollut havaitsevinani, että HD-tallenteista DVB-tekstit putoavat pois huomattavasti harvemmin kuin SD-tallenteista.
     
  15. maximun

    maximun Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.03.2012
    Viestejä:
    50
    Saadut tykkäykset:
    0
    Toimiiko jollakulla Taptodate? Jos toimii, niin täytyykö Taptodatesetup kopioida johonkin tiettyyn kansioon?
     
  16. karzan33

    karzan33 Guest Guest

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    31
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siirrä tap "Program Files" kansioon ja käynnistä se sieltä Topfieldin kakea käyttäen.
    Ennen tätä käy varmistamassa että toppyn asennus/verkkoasetukset valikossa ovat web-palvelin ja ftb-palvelin päällä.
    Olivat muistaakseni oletuksena pois päältä.
     
  17. maximun

    maximun Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.03.2012
    Viestejä:
    50
    Saadut tykkäykset:
    0
    No sehän auttoi kun vielä käynnisti topparin uudelleen. Kiitos! Käytätkö uuden boksin mukana tullutta kaukosäädintä vai pystyykö jollakin tapilla ohjaamaan 5100 sarjan kaukosäätimellä?
     
  18. karzan33

    karzan33 Guest Guest

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    31
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minä käytän "logitech harmony 650" kaukosäädintä kun pitää samanaikaisesti käynnistellä ja sammutella muitakin kotiteatterin laitteita.
     
  19. maximun

    maximun Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.03.2012
    Viestejä:
    50
    Saadut tykkäykset:
    0
    RemoteSwitch tapilla voi vaihtaa kaukosäädintä.
     
  20. maximun

    maximun Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.03.2012
    Viestejä:
    50
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hitaammin vaihtuu kanavat tässä uudemmassa mallissa kuin vanhassa.