Roast jimillä

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana tuppe, 17.10.2008.

  1. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 526
    Saadut tykkäykset:
    89
    Helevatan helavata, kun boksilla ei ollut tilaa. Oli pakko jäädä luottamaan siihen, että tämä vielä uusitaan. Viikon päästä taisi olla tulossa Hasselhoffin roastaus.

    Oliko tämä hyvä?
     
  2. Dr. Eever

    Dr. Eever Guest Guest

    Liittynyt:
    23.12.2008
    Viestejä:
    1 737
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei nyt ehkä ihan parhaita, taisi tosiaan olla aika helppo kohde ja tykitys hieman ennalta-arvattavaa (huoria ja huumeita). Mutta paikoitellen ihan hyvää settiä, no Ross tietenkin ja toisaalta Steve-O oli aika mitätön mun mielestä... täytyy kyllä siirrellä näitä koneelle talteen.
     
  3. Dr. Eever

    Dr. Eever Guest Guest

    Liittynyt:
    23.12.2008
    Viestejä:
    1 737
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään uusitaan Charlie Sheen :)
     
  4. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Uusi Roast on nähnyt päivänvalon, tällä kertaa uhrinaan James Franco. Vaikka mies veti pohjat Oscar-juontajana, niin oli kieltämättä outoa, että näin tuore julkkis saa oman jaksonsa. Toisaalta Franco loisti lavalla ja otti yleisönsä ehkä parhaiten Roast-historiassa. Roastauskaarti oli tällä kertaa hieman pienimuotoinen ja ainoastaan Jeffrey Ross oli tuttu aiemmista jaksoista. Jaksossa ei ollut yhtään yllätysvierastakaan. Toisaalta läppä oli erittäin hersyvää ja esimerkiksi Bill Hader oli hulvaton. Andy Samberg oli sen sijaan pettymys (onhan mies kuitenkin tehnyt aika kovia huumorimusiikkipläjäyksiä), eikä miehen "antihuumori" oikein uponnut. Yksi parhaista roasteista, joskin tuskin mikään roast tulee pääsemään Shatnerin ja Pamelan roastien tasolle.
     
  5. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Puhetta James Franco Roastista.
    Tälläkertaa tosiaan Roastaajat oli Roastattavan omia kavereita, eikä niinkään tätä Comedy Central-roastien vakiokaartia, ideaana kiva, mutta toteutettuna ei ehkä kuitenkaan niin toimiva. Muutos näkyi harmittavasti siinä, että tietty terävyys näistä spiikeistä puuttui ja homma meni tavallista enemmän selkääntaputteluksi. Suuri osa vitseistä oli myös vähän sitä inside-puolta ja vaati myös katsojalta hyvin paljon tämän Apatow-jengin uran ja persoonien tuntemista. Ihan viihdyttävä roustihan tämä oli kaikenkaikkiaan, mutta ei mene kyllä omien suosikkien joukkoon.

    Rogen oli ihan ok illan isäntä, vaikka ei ihan McFarlanen tasolle päässytkään. Vanhoista naamoista Jeff Ross hoiti tonttinsa tuttuun tapaan erinomaisesti ja Sarah Silvermankin oli ihan hauska vaikka vitsit olikin taas sieltä "nainen puhuu vulgaareja" kaivolta (mitäpä muutakaan näistä Roasteista toisaalta voi odottaa). Uusista naamoista Nick Krollin huumorista olen pitänyt aina ja hänen osuutensa oli varsin viihdyttävä. Aziz Ansari, vaikka erinomainen stand up koomikko onkin jäi vähän valjuksi. SNL-konkareiden osuudet jäi omasta mielestäni ehkä illan heikoimmaksi osuudeksi, vaikka Haderin itseironia oli kyllä varsin osuvaa. Inauksen jäin kyllä kaipaamaan parista viime Roastista tutuksi tullutta Anthony Jezelnikin pistävää huumoria ja hänen lakonista ulosantiaan. Muutenkin ehkä Jonah Hill/whatsherface/Andy Samberg-kolmikosta olisi voinut heivata pari ulos ja laittaa tilalle vanhoja Roast-konkareita kuten Lisa Lampanellin, Gilbert Gottfriedin tai Amy Schumerin.
     
    Viimeksi muokattu: 19.09.2013
  6. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30

    Kertokaas lukutaidottomat mistä on nyt kyse. Ainakaan 18.9.2013 ei tullut mitään Roastia JIMiltä. Tuliko se jo x päivää aiemmin? UUSITAANKO SE, kun nyt kerran meni ihan huomaamatta ohi mokoma.

    Jos taas puhutte maksukanavien sisällöstä, painukaan maksukanavien topikkiin. Aapisen lukemisen jälkeen, edes se eka luokka koulussa kannattaa käydä, että ymmärtää otsikon. En minäkään mene maksukanavatopikkeihin spoilaamaan maksuohjelmien juonisisältöä.

    Opetelkaa spoilertägien käyttö. Ihme pellejä.

    Jo senkaltainen maininta, että "ohjelman taso on huono" tai että jaksossa "ei ole kiinnostavia hahmoja", pilaa odotukset kaikilta niiltä 5 miljoonalta JIM-kanavan katsojalta, jotka haluaisivat IHAN ITSE PÄÄTTÄÄ onko jakso huono vai ei.
     
  7. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Käsittääkseni DVD Plazalla on yleinen käytäntö arvioida elokuvia ketjuissa, joiden lukijat eivät ole välttämättä edes ko. elokuvia nähneet. Miksei sitten Roasteja saisi arvioida hyviksi tai huonoiksi? Spoiler-tagit ovat sisältöpaljastuksia varten, mikä tarkoittaa sitä, että esim. elokuvan näyttelijöistä ja perusjuonesta voi kirjoittaa vapaasti, kunhan jättää juonenkäänteet yms. spoiler-tagien väliin. Jos edustaa sitä ihmistyyppiä, jonka katsomiskokemus menee täysin pieleen, mikäli tietää vähänkään juonesta tai näyttelijöistä, niin silloin ei ehkä kannattaisi lukea aihetta käsitteleviä ketjuja ollenkaan, eikä myöskään erinäisten julkaisujen ensi-arvioita ko. teoksista.

    Siinä toki olet oikeassa, ettei Francon Roast ole näkynyt Jimillä. Toisaalta en nyt sitten tiedä, onko mielekästä perustaa erillistä "Roast USA:n tahtiin" ketjua.
     
  8. Caporegime

    Caporegime Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.04.2004
    Viestejä:
    1 587
    Saadut tykkäykset:
    3
    Koska juuri ei ole olemassa "Roast USA:ssa" -ketjua, niin en kyllä ymmärrä mitä tuo Jim otsikossa ylipäänsä tekee. Eikä ollut kyllä eka kerta kun ketjussa on puhuttu USA:n ensi-illoista. Jos ketjuun tulee vuodessa kourallinen viestejä niin ei varmaan ole tarpeen oma ketju kummallekin. Nimim. juonellisten ohjelmien kanssa spoilaamiseta itse vedän kyllä pulttia melko usein (muilla forumeilla... ei onneksi täällä), mutta en vetäisi tässä tapauksessa.
     
  9. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    OK. Mutta tosiaan pelästyin, että JIM-ohjelmanmuutoksen takia menetin koko jakson. Ehkä se joskus x kuukauden päästä JIMille vielä saapuukin.

    Olisi siis parempi, että te miljardöörit huvijahtienne satelliittipeilien alla aurinkoa ottaessanne jatkossa kertoisitte, että Roast-asianne EI koske topikkia eli siis JIM-kanavaa, jotteivat JIM-katsojat turhaan pelästyisi menettäneensä jotain.

    Minä jopa moderaattorina tekisin niin, että topikin otsikko editoitaisiin kanavaneutraaliksi, ja lisäksi eri värisellä tekstillä erotettaisiin eri kanavia koskevat höpinät. Musta väri kuuluisi JIM-kanavalle, koska alunperin siitä oli puhe. Tummansinisellä voisi värjätä kanavaa X koskevat asiat ja niin edelleen. Minä tietysti lukisin pelkästään niitä mustia tekstejä.

    Paras olisi antaa eri kanaville oma tyyliformaattinsa, ja lukija voisi selaimestaan disabloida näkymättömiin niiden kanavien tyylit, joista ei halua lukea spoilauksia. Minä pitäisin näkyvillä pelkän JIM-kanavan tyylin ja kaikki muu olisi minulle näkymätöntä. Tuskin foorumin softa tähän kykenee, mutta tulevaisuudessa softat varmaan kehittyvät tähän suuntaan, että lukija voi itse "taittaa/editoida" sellaista luettavaa mitä silmilleen haluaa päästää ja mitä blokata pois.

    Karmea esimerkki spoilauksesta, joka pakottaa minut olemaan menemättä sunnuntaisin nettiin katsomaan edes säätietoja, on tällainen:
    Menen nettiin katsomaan sade-ennustetta eli säätietoja, ja mitäpä lävähtääkään päin näköä sääsivun ylälaidassa: ONNEA UUSI MAAILMANMESTARI KIMI!

    Luonnollisesti köyhänä spurguna katson vain F1-koostelähetyksiä, enkä täten voi katsoa sunnuntaisin sekunnin murto-osaakaan mitään tv-ohjelmia ennen kuin koostelähetys on saatu talteen ja nähty. Myös tv-uutislähetysten säätiedot ovat pannassa, koska sekunti ennen säätä kuitenkin paljastetaan mitä F1-kisassa on tapahtunut. Ja samasta syystä en minnekään foorumeille voi mennä lukemaan halaistun sanan puolikastakaan, koska 100% varmuudella aivan ensimmäisenä silmiin tulee sata topikkia, joissa onnitellaan Kimiä maailmanmestaruudesta. Vaikka olisin homejuustonkasvatusfoorumilla tai hiilikuitugiljotiininkevennysfoorumilla.

    Totaalinen MediaPanna on minulla voimassa siksi, koska rikkaat paskiaiset ja sadistiset uutistenlukijat eivät malta olla paljastamatta F1-kisan tuloksia jo ennen kuin edes sitä kisalähetystä on vielä lähetettykään. Ilmeisesti olen maapallolla ainoa joka katsoo koostelähetystä. 7 miljardia muuta ovat katsoneet kisan maksukanavalta livenä, ja tulevat jengillä spoilaamaan minua.

    Se vielä puuttuisi, että alkaisi tulla klo 16 kännyyn nippu tekstiviestejä otsikolla: ONNEA KIMI! Kännykkäkin täytyy pitää virrattomana tai Lentotilassa.

    Kauppaan on turha mennä, tai lähelle takseja tai muitakaan paikkoja, mistä voisi kuulua radion ääni. Ihmisten naamoja ei saa nähdä eikä kuunnella puhetta, etenkään jos torilla velloo jostain kumman syystä 30000 hyypiötä hurraamassa jotain voittajaa.

    Kannattaa nukkua kisan aikana ja herätä vasta katsomaan F1-tallennetta omalta kiintolevyltään. Jos sattuu olemaan köyhä.
     
    Viimeksi muokattu: 20.09.2013
  10. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kovaa asiaa. Kerrankin joku muukin ymmärtää spoilaamattomuusasioiden päälle, alle ja sisällekin. Muistan ikuisesti miten Pako-sarjan finaalifinaalijakso(i)sta meinasi mennä maku, kun täällä joku aliarvioi juuri omaa älykkyyttäni ja piti vielä erikseen demonstroida miksi teksti oli spoilaavaa, traumaattisesti vieläpä osin spoilertagien takana, mikä tietysti vieläpä alleviivasi spoileriuden vahvasti mieleni päälle. Ei näin.

    Evoluutioteorialle on varmaan ollut hyötyä spoilata äärettömän määrän verran asioita, mutta kannattaako ihmisen tällaista toimintaa enää tukea. Täytyy vielä erikseen mainita, että sadistisimpia spoilauksia ovat nämä muka-spoilaamattomat otsikot ja spoilertagit. Edellämainittuja näkee esim. tekstitv:ssä, kuten: Suomi on pelannut loppuottelussa, henkilö menee teksti-tv:lle ja mitä siellä näkyy heti ensimmäisellä silmäyksen sekunnilla? Kaikenlaista asialle yhdentekevää mitä sattuu -otsaketta. Vain täysin keskiaikainen imbesilli ei spoilaannu tuollaisesta digitaalishokista. Spoilertagi-spoilauksissa taas liikutaan jo hyvin todennäköisesti psykootikko-narsistien alalajeissa. Minkä takia laitat sen tagin siihen? Eli siitä täysin ilman minkäänlaista ennakkoon tullutta varoitusta ja selitystä tulleesta taggauksesta jo tietää välittömästi ettei voi millään varmuudella yleensä tietää, koskeeko varsinainen piiloasia spoilertagin alaista asiaa vai jotakin extrakivaa spoilausta. Esim.:

     
    Viimeksi muokattu: 20.09.2013
  11. samsamsam

    samsamsam Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.04.2004
    Viestejä:
    495
    Saadut tykkäykset:
    0
    Roast - Roseanne Barr
    Ke 1.1.2014 klo 22.00

    Ohjelmaa emännöi Jane Lynch, ja Roseannea hiillostamassa ovat Jeff Ross, Amy Schumer, Ellen Barkin, Carrie Fisher, Katey Sagal, Seth Green, Wayne Brady, Anthony Jeselnik ja Gilbert Gottfried. Lavalla nähdään myös yllätysvieras. (70')
     
  12. Rain Man

    Rain Man Guest Guest

    Liittynyt:
    12.12.2013
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jeselnik on monesti ollut oikeastaan paras roastaaja, karua huumoria ilman niitä tyypillisiä alatyylin juttuja.

    Donald Trumpin roast oli minunkin mielestäni paras tähän mennessä tulleista, Roseanne on netistä löytyvien pätkien perusteella aika pitkälti feministiaiheista läppää. Alicia Goransonista on muuten tullut aikuisiällä melko kaunis nainen. :)
     
  13. juhaa

    juhaa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    11.12.2000
    Viestejä:
    5 971
    Saadut tykkäykset:
    7
  14. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    01) 13.10.2008 Roast - Pamela Anderson 1of2
    02) 14.10.2008 Roast - Pamela Anderson 2of2
    03) 15.10.2008 Roast - William Shatner
    04) 16.10.2008 Roast - Flavor Flav
    05) 15.5.2010 Roast - Joan Rivers
    06) 22.5.2010 Roast - Bob Saget
    07) 29.5.2010 Roast - Larry the Cable Guy
    08) 12.3.2011 Roast - David Hasselhoff
    09) 28.4.2012 Roast - Charlie Sheen
    10) 1.1.2014 Roast - Roseanne Barr
    11) 27.6.2014 Roast - James Franco

    Tänään JIM-kanavalla klo 21:00

    21:00 Roast - James Franco
    PERJANTAI 27.6
    Roast - James Franco. Huippusuosittu näyttelijä ja monella muullakin alalla kunnostautunut James Franco joutuu kovan paikan eteen, kun liuta hänen koomikkokavereitaan kokoontuu "roastaamaan" eli solvaamaan häntä pilke silmäkulmassa mutta sanojaan säästelemättä. Mukana ovat muun muassa Jonah Hill, Sarah Silverman, Bill Hader ja Andy Samberg. Illan seremoniamestarina toimii Seth Rogen. Amerikkalainen pisteohjelma. (71')
     
  15. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 526
    Saadut tykkäykset:
    89
    Unohdin sitten ja näin vain viimeiset ~30 minuuttia :mad: mutta kaip tuo Francokin vielä uusitaan. Ihan hyvää juttua tuntui olevan ainakin Jeff Rossilla. Se "I'm loving it" ja "127 tuntia" ainakin ihan naurattivat :D
     
  16. aheikkinen

    aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.04.2007
    Viestejä:
    5 018
    Saadut tykkäykset:
    137
    Varoitan jo etukäteen: tämä viesti ei koske JIM-kanavan esitystahtia millään tavalla.

    Tuorein Roastattu on Justin Bieber.
    Kokonaisuutena ihan hyvä, vaikkakin harmillisen vähällä tuo päähenkilö päästettiin. Pari juontajaa roastasi vain kanssajuontajansa, ja jätti Biebsin kokonaan käsittelemättä!?? Monet aivan erinomaiset onnistumiset kuitenkin keikauttivat vaakakupin tukevasti plussalle. Merylin setitkin olivat jopa yllättävän ilkeitä (vaikka joutuihan se toki itsekin kuulemaan jos jonkinlaista kuittia).
    Ne kaksi siellä ihan lavan vasemmassa reunassa istunutta jannua olivat täysin neverheard-osastoa, mutta se valkoinen (hieman entouragen Billy Walshin näköinen jäbä) niistä oli jopa ihan ok. Ja se musta neverheard muistaakseni heitti jonkin ihan hyvän yksittäisen Cosby-läbän.
    Aiheista WTC:ssä kuolleet perheenjäsenet sekä ISIS mestausvideot ei olekaan vielä tehty mitenkään liikaa huumoria mainstream mediassa.. :D
     
    Viimeksi muokattu: 05.04.2015