Kokemuksia Cerwin vegan subbarista ja keskikaiuttimesta?

Keskustelu osiossa 'Kaiuttimet ja subwooferit' , aloittajana Chrysler, 17.09.2013.

  1. Chrysler

    Chrysler Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.02.2007
    Viestejä:
    41
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt on uusi pönttö olohuoneessa. Onhan se aika iso, ja vaimon ilme oli näkemisen arvoinen kun kampesin tuota autosta ulos. ei sit osannut odottaa ihan noin isoa kaiutinta. Mutta nyt alkaa karkeat säädöt olee tehty ja kyllähän se on aika mahtava. Musiikissakin kuuluu ihan uusia ääniä joita ei ennen ole vanha subbari kyennyt toistamaan. Ja ei lopu potku kesken. Ennen kuin luukutti niin basso hyytyi aina, nyt hyytyy muu systeemi ekana. Ääni on hyvinkin erilainen kuin ennen. Nyt jotenkin luonnollisempi ja syvempi. Vanhaa subbaria kuvaa jonkun lausuma kuvaus "kumistin" aika hyvin tähän verrattuna. Erittäin tyytyväinen olen valintaan. Nyt on seuraavana listalla antimode ja sit muiden kaiuttimien päivitys. Mutta ehkä ne saa hetken odottaa että perhesopu säilyy. Kiitoksia vinkeistä tuon SVS:än suhteen.
     
  2. x_jmt_x

    x_jmt_x Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    18.08.2006
    Viestejä:
    7 617
    Saadut tykkäykset:
    523
    No, sikäli kun tuo toistaa kuuloalueen alarajalle saakka (20hz) ja ronttaa sen 100db koko kaistalle 20-120hz ja vielä huonekorostus päälle, niin joo, ei pitäisi kyykätä ihan heti.

    Lainaa jostain Tron: Legacy -BD ja katso "challenge of the grid" -kohtaus. Löytyy myös BD-demolevyltä 2. Tuossa menee sitten bassot infran puolelle saakka, joten voi jäädä jopa SVS:lta jotain toistamatta, mutta saatpahan kokeiltua suorituskykyä materiaalilla, jossa sitä Matalaa Bassoa todella on.
     
  3. Chrysler

    Chrysler Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.02.2007
    Viestejä:
    41
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt kun on pitempään ehtiny testailemaan ja kuuntelemaan niin subbarihan on aivan mainio, mutta nyt alkaa sit muut kaiuttimet kuulostaa huonoilta. Onneksi kohta tulee veronpalautukset niin voi tilata etukajarit ja keskikaiuttimen. Takapöntöt sit alkuvuodesta uusiksi.

    Potkua subbarissa on. Leffoissa meinaa koko kämppä resonoida aika rajusti, varsinkin kun alkuun oli subbarin tasot vähän turhan ylhäällä.