Welho_ini_creator DVBViewerille

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana anaboksi, 15.01.2011.

  1. anaboksi

    anaboksi Guest Guest

    Liittynyt:
    12.01.2005
    Viestejä:
    398
    Saadut tykkäykset:
    0
    Laitan tämän vielä kertaalleen tähän etusivulle (shameless self promotion, kuten ameriikan serkku sanoisi) :king:

    Tein taannoin omaan käyttööni pienen apuohjelman helpottamaan Welhon kaapeliverkon transponder-tiedoston päivittämistä DVBViewerille. Se on osoittautunut sen verran käteväksi työkaluksi, että ajattelin laittaa sen jakoon ihan yleiseksi hyödyksi.

    Ohjelma hakee tuoreet lähetysparametrit XML-muodossa Welhon sivulta http://dvb.welho.fi/ ja pyöräyttää niistä XSLT-muunnoksen avulla valmiit Welho.<kaupunki>.ini -tiedostot, jotka voi kopioida sellaisenaan DVBViewerin transponders-hakemistoon. Tuetut kaupungit ovat Helsinki, Kuopio, Lahti, Lohja, Oulu, Pori, Raisio, Rauma ja Turku.

    Ohjelma ajetaan yksinkertaisesti purkamalla oheinen zip-paketti ja tuplaklikkaamalla welho_ini_creator.wsf -tiedostoa, jolloin se luo samaan hakemistoon, jossa se itse on, tiedostot nimeltä Welho.<kaupunki>.ini. Ohjelma myös lisää ini-tiedostoon jokaisen muxin kohdalle tiedot kanavista, jotka kyseisestä muxista löytyvät. Kommenttien muoto on yhteensopiva DVBViewerin tekijöiden TransEdit-ohjelman kanssa. Ohjelmassa ei ole juuri minkäänlaista virheentarkistusta eikä se kysele mitään, joten jos samassa hakemistossa on jo samannimiset tiedostot, niin ne ylikirjotetaan varoittamatta.

    Teknisesti ohjelma on JScriptillä kirjoitettu Windows Script File, johon on liitetty XSLT-stylesheet resurssina mukaan. Sen pitäisi toimia (lähes) kaikissa Windowseissa ihan sellaisenaan. Koko hoito on koostuu yhdestä .wsf-päätteisestä tekstitiedostosta, joten sitä voi muokata vaikka Notepadilla, kunhan pitää huolen, että se tallennetaan aina UTF-8-koodauksella (ascii, unicode, utf-7 tai mikä tahansa muu ei toimi).

    Olkaatten hyvät.

    PS. Huomaa, että tiedostojen lataus tältä foorumilta ei toimi kunnolla Internet Explorerilla. Käytä Firefoxia tai Chromea.
     

    Liitetyt tiedostot:

    Viimeksi muokattu: 10.11.2013
  2. anaboksi

    anaboksi Guest Guest

    Liittynyt:
    12.01.2005
    Viestejä:
    398
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pitkästä aikaa vietin aikaa DVBViewerin kimpussa, joten päätin samalla päivittää taannoin tekemäni welho_ini_creatorin tukemaan kaikkia Welhon sivulta löytyviä kaupunkeja :king: