Sony VPL-HW50ES

Keskustelu osiossa 'Videotykit ja -projektorit' , aloittajana anidabi, 30.12.2012.

  1. Torspo

    Torspo Guest Guest

    Liittynyt:
    18.01.2006
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko muilla ollut ongelmia 3D katselun aiheuttama sirinä mitä tykki tuottaa. Heti kun kaukosäätimestä valitsee 3D niin alkaa häiritseväsurina/sirinä. Ulkomaisilta foorumeilta lueskelin, että vika korjaantunut ulkoisella ir lähettimellä jota Sony ilmeisesti antanut ainakin alkupään laitteiden omistajille..sittemmin kait kieltänyt ongelman olemassaolon? No saa nähdä mitä PrimeSupport sanoo. PrimeSup rekisteröintikään ei hoitunut nettilomakkeella vaan sähköposteja on vaihdeltu. Ensin tarvitse mukana toimitetun Primesupport lomakkeen mukana tulleet koodit ja henkilötiedot. Sitten ostokuitin ja sarjanumeron. Nyt tuli viesti, että vielä tarvitsee kopion PrimeSupport kaavakkeesta, koska kyseessä 3D tuote?! Jeesus mitä sekoilua. Ja tämän kaiken saa asiakas tehdä englanniksi koska Suomen Sony ei ota mitään kantaa tykkeihin.
     
  2. jukula

    jukula Guest Guest

    Liittynyt:
    15.01.2013
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla oli samaa sirinää omassa tykissä. Soittelin sitten Infocareen joka siis suomessa hoitaa sonyn takuu huoltoja. Selitin ongelman ja kysyivät sarjanumeroa ja sanoivat että tykki noudetaan parin päivän sisällä. No posti täti sitten soitteli että onko sulla joku paketti siellä? Tykki lähti infocarelle. Infocaren huoltoseurannalla sitten seurailin huoltoa, noin viikon päästä olivat lähettäneet tykin sonyn prime support huoltoon englantiin. Noin 1,5 viikon päästä tuli infocarelta spostia että tykki huollettu ja lähetetty mulle. Jonkun C.Boardin ja Washer Fibereita 2kpl olivat papereiden mukaan vaihtaneet. Ja ei vingu eikä inise enää, 2 & 3D modeissa tykki on nyt yhtä hiljainen. Myös RF singnaali on nyt vahvempi lasit ei mene pois päältä niin helposti päätä käännellessä mitä ennen. Niin ja mitään prime support lomaketta en omista, en muista ikinä nähneenikään koko lappua tai sitten olen vahingossa sen heivannut roskiin. Tykille kumminkin annetaan suomessa 3 vuoden takuu, niin kauan kuin kuitit laitteesta löytyy niin en usko että tuo lappu nyt on oikeesti niin tärkeä.
     
  3. latexii

    latexii Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    14.03.2004
    Viestejä:
    3 192
    Saadut tykkäykset:
    592
    Tulipa ostettu tämä sony vpl 50 itellekki.. Oli tuossa puljussa 3 demolaitetta myynnissä. Ei paha kun 20 tuntia katsottu ja 3v takuu hintaan 1990e (+3d lasit kaupan päälle :)
     
  4. noeikujoo

    noeikujoo Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    27.09.2002
    Viestejä:
    3 877
    Saadut tykkäykset:
    164
    Puljussa?

    No, miltä 3D-kuva näyttää? Siriseekö 3D tilassa? Onko samoja havaintoja, mitä pteittinen oli kirjoittanut tänne?
     
  5. latexii

    latexii Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    14.03.2004
    Viestejä:
    3 192
    Saadut tykkäykset:
    592
    Kaupassa ! =). Vkoloppuna testailen kun pääsen kotio... Tarvii sitten kommentoida. En kuitenkaan usko että demolaitteena pidettäisiin sirisevää tykkiä, mutta katsotaan.. Ylihuomennahan tuo selviää.
     
  6. RedAlert

    RedAlert Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.05.2004
    Viestejä:
    1 294
    Saadut tykkäykset:
    90
    Onko kaupalla nimikin? Joku muukin voisi olla kiinnostunut (en nyt tarkoita itseäni), vai menikö nuo kaikki kolme samantien...
     
  7. silma

    silma Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.09.2009
    Viestejä:
    89
    Saadut tykkäykset:
    2
    esim täällä olis kiinnostusta!
     
  8. spaguman2

    spaguman2 Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.10.2012
    Viestejä:
    354
    Saadut tykkäykset:
    72
    Täällä kanssa!
     
  9. vision73

    vision73 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    28.11.2001
    Viestejä:
    252
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mareksound näyttäisi myyvän myös omaa demokappalettaan poies hintaan 2690€ (160h).

    Itse olen aikeissa ostaa uudemman mallin eli VPL-HW55ES‏, Marekilta vastattiin että myyntiin saattaisi tulla joskus lokakuun puolessa välissä hintaan 3390€ (ovh).

    Saksasta näyttäisi tällä hetkellä halvimmallaan saavan tilattua/varattua hintaan 2990€ (heimhifi.com) mutta enköhän vanhana uskollisena asiakkaana tule kääntymään taaskin Marekin puoleen.
     
  10. peejiitee

    peejiitee Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.08.2008
    Viestejä:
    269
    Saadut tykkäykset:
    9
    Tiedustelisin et minkälainen kuvanlaatu on 3D:llä? Onko paljon crosstalkkia, miten valoteho, miten noi paketissa tulevat 3D-lasit toimivat, vai ovatko jotkin muut merkkiset lasit paremmat esim. xpand+lähetin?
     
  11. pteittinen

    pteittinen 5K now, 6K later. Tukijoukot

    Liittynyt:
    30.04.2001
    Viestejä:
    6 492
    Saadut tykkäykset:
    178
  12. latexii

    latexii Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    14.03.2004
    Viestejä:
    3 192
    Saadut tykkäykset:
    592
    Hyvältä näyttää 3D -kuva mitä nopeasti vilkaisin (Avengers & Avatar). Kävin kuukausi sitten silmälaserissa niin kuivaa silmät sen verta paljon vielä että tuo 3D -tekee jotenkin hallaa vielä katsoa pidempiä sessioita =/... Tarvii koittaa vielä kalibroida tuo 3D -kohdalleen kun ehättää. 2D:n sain ihan kivasti nappiin eye1 display 2 pro:lla.

    Ei sirise kuuntelupaikalle (etäisyys kuuntelupaikalta ~2m tykkiin.) Jonkinlainen sirinä kuuluu jos laittaa korvan kiinni tykkiin, mutta en katso leffoja korva kiinni tykissä. Jos tuo alkaa pahenemaan niin sitten huoltoon.

    Jossen väärin lukenu niin avsforumilla oli jotain infoa että mikäli tuo sirisee liikaa niin service menusta voisi vaikuttaa tuon 3D:n lähetyssignaalin voimakkuuteen ,eli pienentää sitä, niin sirinä pienenee samassa suhteessa. Toki tällä voi olla sitten vaikutuksia esim. synkan kadottamiseen etc.. Mene ja tiedä. Tarviipa tuonkin testata jossain vaiheessa.
     
  13. Iltavilli

    Iltavilli Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.07.2003
    Viestejä:
    52
    Saadut tykkäykset:
    0
    Torstaina tuli laitettu tykki kattoon. Piti ensin ostaa tämä 50, mutta päädyinkin tuohon 55ES:ään. Vaikuttaa vielä ainakin ihan hyvältä peliltä, tosin Sonyn takuun rekisteröinti on aika onnetonta niin kuin täällä on kommentoitu.
     
    Viimeksi muokattu: 26.10.2013
  14. Dr Evil

    Dr Evil Guest Guest

    Liittynyt:
    26.01.2004
    Viestejä:
    71
    Saadut tykkäykset:
    0
    Laitahan lisää kommenttia ja mistä ostit?
     
  15. vision73

    vision73 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    28.11.2001
    Viestejä:
    252
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minäkin olisin käyttö kokemuksistasi Iltavilli kiinnostunut.

    Itselleni kun olisi tulossa samainen laite valkoisena sekä Grandviewin moottorisoitu harmaa 106" kangas ensi viikonlopuksi.

    Kaupat tein cinematr:n kautta, 2888€ projektori / 957€ kangas ja mitä palvelun laatuun tulee, marek on kohdannut voittajansa, cinematr:n Harri kun on jaksanut vastailla kaikkiin kysymyksiini nopealla aikataululla ja eritoten kärsivällisesti, kysyttävää kun on riittänyt parin kymmenen viestin verran useamman tilaus muutoksen kera;)
     
  16. latexii

    latexii Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    14.03.2004
    Viestejä:
    3 192
    Saadut tykkäykset:
    592
    Ei voi kun yhtyä.. hyviä kokemuksia itselläkin tuolta. Pojot todellakin Harrille.
     
  17. Iltavilli

    Iltavilli Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.07.2003
    Viestejä:
    52
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samasta putiikista tuli itsellekin ostettua, sain ensimmäisestä maahantuontierästä ja vastaavaan hintaan kuin tuossa yllä. Samalla tuli ostettu Vogelsin teline, siinä on kyllä loistavat hienosäädöt. Tosiaan, kaikki pisteet palvelusta Cinematradingille.

    Tykki ollut nyt käytössä viikonlopun ja ensimmäisenä ihmetyksen aiheena on hiljaisuus. Kummassakaan lamppumoodissa ei pääse melusta valittamaan, joten 3D:llä varmaan kannattaa käyttää kirkkaampaa moodia, isosta kotelosta on selvästi hyötyä. Bluray-soitin on vielä kaupassa, joten 3D:tä ei tullut muuten testattua kuin 2D-3D muunnoksella, mutta ainakaan en kuullut vinkunaa IR-lähettimestä.

    Kuvasta en osaa sanoa mitään, kun edellinen tykki oli Panan AE300 ja uusimpia tykkejä en ole käynyt juurikaan katselemassa, on se parempi kuin AE300 :) Kyllähän mustan taso vaikuttaa erittäin hyvältä, dynaamisen iiriksen eri asetukset on vielä testaamatta, kuten muiden "kuvanparannuksien". Säätöihin ei vielä ole ehtinyt perehtyä valmiita kuvamoodeja lukuunottamatta, suoraan paketista kuva tuntui olevan vähän punaiseen kallellaan. Kuvakoko 120"

    HTPC:stä ei tuntunut sulavaa kuvaa saavan kuin netflixistä Win8 App:sta, MKV:llä oli ihmeellistä tökkimistä, liittynee koodekkeihin.

    Tähän mennessä täytyy olla kuitenkin tyytyväinen. Seuraavaksi vaan pitää päättää ostaako Bluray-soittimen vai PS4:sen.
     
  18. Dr Evil

    Dr Evil Guest Guest

    Liittynyt:
    26.01.2004
    Viestejä:
    71
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jeps tuli itsekin laitettua 55ES tulemaan. Huomenna pitäisi saapua, mutta saattaa mennä pari päivää, että pääsen testailemaan. Mukava päästä muutaman vuoden tauon jälkeen takaisin projektorin pariin. Erittäin matala input lag maistuu itselle oikein mainiosti, tai ainakin 50ES:ssä oli input lag äärimmäisen matala, niin eiköhän tässäkin ole. 92" Grandview pull up screeni tulee olohuoneeseen.
     
  19. janii

    janii Guest Guest

    Liittynyt:
    25.04.2012
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli itelläkin ostettua cinematr:n kautta tämä HW50ES, mutta demokappaleena. Hintaa kertyi 2100€+36kk takuu ja 2 3d lasit. Lampulla oli tunteja takana 142h. Pommittelin pari kuukautta sähköposteilla kysellen tarjouksia ja lopulta löytyi demokappele sopivaan hintaan. Harri laittoi tänää matkahuollon seurantakoodin ja sormet syyhyten ootellaan koska paketti tulis perille. :) Ei voi kuin suositella kyseistä puljua.

    Itse mietiskelen vielä että ostaisiko screenin vai tekisikö itse. Tietääkö kukaan löytyykö mistään suhkot edullisia n. 100'' screenejä? tai jos tekee itse nii kannattaako laittaa vaaleata maalia vai sitä harmonyä?
     
  20. jukula

    jukula Guest Guest

    Liittynyt:
    15.01.2013
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eilen lähti tykki jo toista kertaa takuuhuoltoon. Tällä kertaa kuvan satunnaisen välkkymisen takia. Ulkomaisilla foorumeilla oli joillain muillakin ollut samaa ongelmaa. Laitoin mukaan viestiä että haluaisin vaihtaa koko paskan kokonaan uuteen tykkiin. Katsotaan mitä tapahtuu.:OI