Machete kills (2013) (Robert Rodriguez / Danny Trejo, Amber Heard, Mel Gibson, Jessica Alba, Lady Gaga, Charlie Sheen, Vanessa Hudgens, Sofía Vergara)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 07.05.2013.

  1. x_jmt_x

    x_jmt_x Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    18.08.2006
    Viestejä:
    7 617
    Saadut tykkäykset:
    523
    Sama kait se on mitä siinä ruudussa lukee, jos kuvassa on Bobby De Niro, niin se on Bobby De Niro, vaikka creditissä olisi Lyndon B. Johnsson.

    Mutta se siitä.
     
  2. hrmh

    hrmh Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.07.2008
    Viestejä:
    67
    Saadut tykkäykset:
    4
    Eilen käytiin illasta katsomassa teatterissa, viihdyttävää menoa ja vaarallisia tilanteita riitti. Matkassa saattoi olla myös ehkä jotain viittauksia toisiin elokuviin aika ajoin elokuvan hienotunteiseen tyyliin. Viihdyttävä, tätä juuri elokuvalta kaipasin kun menin katsomaan, 4/5.

    (Vieruskaveri sanoi tosin, että "no kyllä se välillä meni vähän yli...)

    Loppuun asti istuttiin. Siis ihan tekstien loppuun..
     
  3. LOP

    LOP Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.02.2001
    Viestejä:
    4 057
    Saadut tykkäykset:
    49
    Tulipa eilen tarkastettua. Ensimmäisen osan nähtyäni kotisoffalta olin pahaksi onnekseni ladannut vähän odotuksia jatko-osaa ajatellen. Elokuvassa ruuvattiin hömppäkerrointa pari ruuvia tiukemmalle. En oikein tiedä, oliko kaikki ratkaisut niin hyviä. Esimerkiksi silkka lahtaamisen riemu alkoi jossain välissä olla sitä samaa, vaikkakin suureen osaan kohtauksista oli saatu mielikuvitusta mukaan. Ytimekkäisyydessään kaksituntinen viihdytti ja ei tarvinnut vilkuilla kelloa.

    ***
     
  4. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 525
    Saadut tykkäykset:
    87
    Lady Gagasta ei ole sanottu mitään, ja vähän kiinnostaisi. Miten suoriutuu roolistaan? Vai onko niin pieni rooli, ettei maininnan arvoinen?
     
  5. SpiderJerusalem

    SpiderJerusalem Guest Guest

    Liittynyt:
    17.01.2008
    Viestejä:
    1 017
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pieni rooli, mutta sopii todella hyvin. Paha mennä sanomaan hirveästi, ettei spoilaa, mutta hahmona oli yksi leffan parhaimmista.

    Muutenkin Machete Kills oli ihan hulvatonta katsottavaa. Perjantai-iltaan muutaman oluen ja kaverin kanssa soveltui mitä parhaiten. Ei todellakaan vuoden parhaimmistoa, mutta vuoden viihdyttävimpiä kyllä.
     
  6. LOP

    LOP Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.02.2001
    Viestejä:
    4 057
    Saadut tykkäykset:
    49
    Mielestäni hänen roolinsa oli erittäin epäolennainen, kuten myös Antonio Banderaksen ja Cuba Gooding nuoremman. Vika ei niinkään ole roolisuorituksissa itsessään, vaan mielestäni hömppäkerroin hahmon osalta, joka kaikkia näitä roolihahmoja esitti, oli turha ja puuduttava. Olisin mielelläni nähnyt näiltä näyttelijöiltä Macheten jatkossa jotakin toisenlaista.
     
  7. aheikkinen

    aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.04.2007
    Viestejä:
    5 018
    Saadut tykkäykset:
    137
    Ykkönen on "genren" parhaita leffoja, joten tämä kakkososa olikin koviin odotuksiin verrattuna melkoinen pettymys. Ei mitään tyyliä tai yritystä. Etenkin cgi oli yksinkertaisesti liian korostetun heikosti tehtyä, irrottaen katsojan joka kerta pois leffakokemuksesta. Ykkösessä tuo karkeus ja 'huonous' oli erittäin tyylikkäästi toteutettu, mutta tämä oli pelkästään huono ja ilman tyyliä. Kolmatta osaa, jos se joskus oikeasti tulee, en edes vaivaudu teatteriin asti töllistelemään. Ykkösessä oli vielä hyvää huumoriakin, mutta tämä ei edes hymyilyttänyt kuin pari satunnaista kertaa. 2/5
    Banderas taitaa olla nyt kaikkein lyhimmällä ruutuajalla nimensä alkuteksteihin saanut näyttelijä koskaan?
     
  8. warre

    warre Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    14.02.2000
    Viestejä:
    2 358
    Saadut tykkäykset:
    30