HD Thunder HD-5221

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana makian, 31.03.2012.

  1. batanen

    batanen Guest Guest

    Liittynyt:
    31.05.2009
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    ^Juu itselläkin boxi jäätyy silloin tällöin ja pitää ottaa virrat pois. Esimerkiksi pausen käyttäminen on aiheuttanut tämän. Joskus menettänyt keskeneräisen nauhoituksen tämän johdosta.
     
  2. tkoskelp

    tkoskelp Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.11.2004
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    1
    Mulla boxi jäätyy lähes poikkeuksetta silloin kun selaan vähänkin pidempään suosikkikanavalistaa (noin 20 kanavaa, HD- ja SD-kanavia sekaisin) läpi. Ei koskaan pelkästään katsellessa yhtä kanavaa. Joskus boxi jäätyy heti käynnistyksen jälkeen, mikä alkaa olla jo naurettavaa. Jäätymiseen auttaa vain virtojen käyttäminen kokonaan pois päältä. Luonnollisesti tallennuksessa olevat ohjelmatiedostot menevät täysin pilalle, mikäli boxi jäätyy tallentamisen aikana. Uusin ohjelmistoversio on käytössä.

    Muuten tämä olisi varsin mainio boxi, mutta jäätymisongelma on melko sietämätöntä.
     
    Viimeksi muokattu: 13.09.2013
  3. Frontto

    Frontto Guest Guest

    Liittynyt:
    16.11.2011
    Viestejä:
    40
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kanavan pystyy muistaakseni valitsemaan sen jälkeen numerolla, kun painaa ensin exit.
     
  4. Frontto

    Frontto Guest Guest

    Liittynyt:
    16.11.2011
    Viestejä:
    40
    Saadut tykkäykset:
    0
    Päivitys ei taida onnistua tuota kautta, vaan pelkästään tikulla.
     
  5. Frontto

    Frontto Guest Guest

    Liittynyt:
    16.11.2011
    Viestejä:
    40
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niin ja yleisesti, että taitaa olla aika selvää jo, että mitään uusia ohjelmistopäivityksiä tähän boksiin ei tule, joten näillä nykyisillä vioilla ja puutteilla mennään, kunnes löytyy parempi boksi.
     
  6. hapatsu

    hapatsu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.09.2008
    Viestejä:
    114
    Saadut tykkäykset:
    0
    On kyllä niin surkea laitos, että tällaisten myynti pitäisi lailla kieltää. Maahantuoja voisi vaikka mennä konkurssiin minun puolesta, kunhan ei tällaista paskaa kukaan tähän maahan vaan toisi.
     
  7. sonata84

    sonata84 Guest Guest

    Liittynyt:
    04.12.2012
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä minä oon ainaki ollu tähän boksiin tyytyväinen. Minulla ollut kaksi tämän maahantuojan boksia, kaon ja hdthunder. Ja kumpiki toiminu moitteettomasti. Laitoin viestiä maahantuojalle että onko enään tulossa päivityksiä boksiin, mutta eivätpä ole vastannu mitään.
     
  8. Jybbe69

    Jybbe69 Guest Guest

    Liittynyt:
    13.08.2010
    Viestejä:
    93
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo kyllä perusasiat on kunnossa : hyvä kuva ja tallennusten (ainakin lähes) 100% onnistuminen. Kun tuo viikkoajastuksiin liittyvä 'ominaisuus' saataisiin fixattua niin voisi olla jopa hyvinkin tyytyväinen. Lisäksi mulla edelleen esiintyy YLE1-kanavan tekstityksen katoamista, bootti palauttaa. Toikin on lähinnä vain kiusa koska tallenteissa teksti näkyy (!) ja ana voi käyttää TVn omaa viritintä jos ei oo aikaa bootata.
     
  9. tth78

    tth78 Guest Guest

    Liittynyt:
    06.02.2013
    Viestejä:
    25
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli vastaan mielenkiintoinenn "ominaisuus". Laskettelin kanavia ja kohdalle osui Grand desings-ohjelma, jota oli jäljellä enää vartti. Nokkelana päätin laittaa sen viikkoajastukseen guidesta kun oli mielenkiintoinen ohjelma. Viikon päästä yllätys oli suuri kun seuraavasta jaksosta olikin tallennettu se viimeinen 15 min, eikä koko ohjelmaa. Minä hölmö kuvittelin laitteen tajuavan, että haluan tallentaa jatkossa koko ohjelman, enkä vain kyseisestä tallennushetkestä ohjelman loppuun. Eihän tuolla guidella ole silloin mitään virkaa vaan tallennus kiinnittyy päivään, kellonaikaan ja kanavaan ihan kuten hyvään vanhaan VHS-aikaan.

    EDIT: No nyt teki toisen kivan tempun. Oli viikkoajastuksessa client list (tv5 22:00) ja laitoin elokuvan rakkaus lainassa (nelonen 21:00) tallennukseen. Client list oli tullut normaalisti omaksi ohjelmakseen ja oli kokonaan. Rakkaus lainassa-leffaa katsoin tunnin verran ja sitten kesken ohjelman se vaihtuukin client list:ksi... Pikkasen jyrsii et on kahteen kertaan tallentanut eri tiedostoihin tuon client listin... Onko tuo nyt oire siitä jos tallentaa HD-laadulla?
     
    Viimeksi muokattu: 23.09.2013
  10. penatar

    penatar Guest Guest

    Liittynyt:
    11.12.2008
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ärsyttävin ominaisuus HDThunderissa (5220) on ettei toistuviksi ajastetuista ohjelmista näe seuraavaa tallennusajankohtaa enempää ajastuslistassa kuin EPG:ssäkään. Tätä ei luulisi olevan edes kovin vaikeaa toteuttaa. Asiaa on foorumissa käsitelty jo aikaisemminkin. Ihmetyttää vain ettei korjausta ole saatu aikaan. Hyvä digiboxi menettää arvoaan ajastuksiin liittyvien kömmähdysten johdosta minkä johdosta käyttäjät joutuvat melkoiseen puuhaan selvittääkseen ajastuksia. Tallennusluettelossa näkyvällä tallennuksen ensimmäisellä ajankohdalla kun ei juurikaan ole muuta kuin hämääävä merkitys. Siinä pitäisi ehdottomasti näkyä seuraavan tallennuksen ajankohta.
     
  11. Jybbe69

    Jybbe69 Guest Guest

    Liittynyt:
    13.08.2010
    Viestejä:
    93
    Saadut tykkäykset:
    0
    HYVÄ Penatar, hienosti kiteytetty:love: Olen 100% samaa mieltä, ei ole kerta tai kaksi kun on hermo mennyt kun yrittää selvittää mikä se päällekkäinen ajastus muka on. Joskus olen jopa poistanut kaikki ajastukset ja aloittanut 'puhtaalta pöydältä', tässä auttaa EPGn hakutoiminne eli hyviäkin juttuja boxissa toki on.

    Hedengren team, luetteko vielä näitä valituksia ja lupaattehan että tämä korjataan pikimmiten...
     
  12. tth78

    tth78 Guest Guest

    Liittynyt:
    06.02.2013
    Viestejä:
    25
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täysin samaa mieltä edellisten kanssa. Välillä on hermo mennyt niin pahasti, että on tosiaan täytynyt tyhjentää kaikki ajastukset ja aina vaan syöttää viikon ajastukset epg:stä sunnuntaisin
     
  13. jojala

    jojala Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.04.2001
    Viestejä:
    584
    Saadut tykkäykset:
    0
    Muutin uuteen osoitteeseen 1.9 missä on aiemman Elisan kaapeliTVn tilalla Welho eli DNA. Nyt sitten on vähän väliä HD-tallennukset epäonnistuneet tai sitten toiston aikana jymähtää.
    Jopa sellaiset tallennukset, jotka aiemmin olivat tallentuneet ja toistuneet ongelmitta jymähtävät ja seurauksena on poikkeuksetta ko. tallennuksen tuhoutuminen eli joko boksi poistaa tallennuksen itse tai sitten tuloksena on musta kuvaruutu tai sitten kuva näkyy muttei tule ääntä.
    Boksi oli varsin täynnä, 1TB versio, ja vapaata tilaa alle 100GB.
    Kaikkein ongelmallisin tilanne on HD-tallennus ja HD -toisto yhtaikaa. Elisan verkossa oli myös aluksi näitä ongelmia, mutta valitusten jälkeen viime vuonna ongelmat vähenivät. Nyt sitten DNAn verkossa, etenkin viimeimmän kanavalistan päivityksen jälkeen viime viikolla, tulee jatkuvasti droppeja, jumittumisia ja tallennusten epäonnistumisia. Onko syy boksi (kovalevy) vai DNA, vaikea sanoa.
    Boksi on bootattu useaan kertaan, kanavakortti irroitettu, kovalevytilaa vapautettu, mutta tehdasasetuksia ei ole vielä laitettu viimeisimmän bugituksen jälkeen. Tuokin on joskus tehty, muttei auttanut silloin.
    Ohjelmaversio boksissa on viimeisin julkaistu.

    PS. Ajastuksista puheenollen: Jos ohjelma alkaa 00:00 ajastus epäonnistuu eli myöhästyy säännöllisesti sen vuoksi, että boksi tulkitsee päivämäärän vuorokaudella pieleen kun käyttää ennakkoa eli minulla 5min (00:00 -> 23:55 ja pvm sama)
     
    Viimeksi muokattu: 25.09.2013
  14. hhelminen

    hhelminen Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.07.2006
    Viestejä:
    887
    Saadut tykkäykset:
    14
    Eihän tuo 100MB riitä tuskin kymmenen minuutin tallennukseen, ei ihme että jumittaa....
     
  15. Jämerä

    Jämerä Guest Guest

    Liittynyt:
    26.02.2012
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla Thunder 5221:ssä yksi todella paha ongelma.
    Herjaa koko ajan, että "korttiongelma" ja asetuksia selaillessa väittää, ettei ohjelmakorttia ole asennettu. Kyseessä DNA-Welho katselukortti. Boksi on ohjelmoitu DNA:n listalle ja korttikin on jo kokeiltu uusia. Onko näihin ongelmiin törmätty? Viestiketjusta ei mun silmille osunut vastaavasta aiheesta mitään.
     
  16. jojala

    jojala Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.04.2001
    Viestejä:
    584
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hah hah sattui noiden tavujen kanssa "näppi"härö, 1TB ja 100GB tietenkin piti olla.

    Jämerä: Omassa laitteessani piti hieman asetella korttia, slotti on hiukan väljä ja hieman liikuttelemalla sain kohdalleen. Korttiongelma -ilmoitus tuli kerran kun boottasin boksin lennosta jumiutumisen jälkeen (kaken kautta ei reagoinut mitenkään). Uusi bootti ja kortti taas tunnistui. Korttini on DNAlta (Welho).
     
    Viimeksi muokattu: 25.09.2013
  17. Jämerä

    Jämerä Guest Guest

    Liittynyt:
    26.02.2012
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
    EI toimi "asettelemallakaan". Eikä muuten ole vastannut muutaman päivän odottelun jälkeen maahantuojakaan!
     
  18. venalaine

    venalaine Guest Guest

    Liittynyt:
    10.06.2007
    Viestejä:
    103
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt se taisi sitten noin 1,5 vuotta vanha HDThunder tulla tiensä päähän. Toimi tähän asti hyvin, mutta nyt on ilmeisesti toinen viritin sökönä. Tuon huomaa siitä, kun alkaa tallentaa jotakin ohjelmaa ja yrittää katsoa jotain muuta kanavaa eri nipusta, niin ei onnistu. Samasta nipusta kyllä pystyy katsomaan ja ilman tallennusta näkyvät kaikki kanavat ongelmitta. Samoin jos on katsonut vaikka kolmosta ja sulkenut boksin, minkä jälkeen alkaa ajastettu tallennus esim. YLE:ltä, niin tallennus ei onnistu. Ohjelman nimi kyllä ilmestyy listaan, mutta tallennuksen pituus on 0 sekuntia. Ohjelmistoversio on uusin ja tehdasasetuksetkin on palautettu pariin kertaan. Kellään ideaa, että voisiko tuo johtua muusta kuin rikkinäisesti virittimestä?
     
  19. tpi

    tpi Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.06.2001
    Viestejä:
    4 400
    Saadut tykkäykset:
    34
    IVO-bootinhan olet tehnyt, et ainakaan maininnut sitä?
    Siitä yleensä kaiken digitaalisen kanssa kannattaa aloittaa.
     
  20. venalaine

    venalaine Guest Guest

    Liittynyt:
    10.06.2007
    Viestejä:
    103
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siis ei helvetti, ihmettelen tällä hetkellä, että miten ihminen voi olla näin tyhmä. Tuo kaikista itsestäänselvin vaihtoehto ei käynyt jostain syystä mielessä. Itseasiassa en edes muistanut, että ko. boksissa on takana tuo päävirtakytkin. Bootti korjasi ongelman. Kiitos!