Julkkis-Big brother 2013

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana warre, 05.03.2013.

  1. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ad hominem. Väärä vertailu. Jne. Jne. *haukotus* Koittaisit.
     
  2. VisitorQ

    VisitorQ Guest Guest

    Liittynyt:
    14.06.2005
    Viestejä:
    178
    Saadut tykkäykset:
    2
    Ei, asia on just näin. Puhut useasti itsesi pussiin. Olevinaan niin fiksu.
     
  3. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ok, rautalankaa olit hakemassa. No, milloin DePalma on ollut (Suomen) BB:ssä?
     
  4. VisitorQ

    VisitorQ Guest Guest

    Liittynyt:
    14.06.2005
    Viestejä:
    178
    Saadut tykkäykset:
    2
    Mihin niin olen kirjoittanut?
     
  5. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Eli et halua selittää analogiaasi? Ei noilla asioilla ole kuin näennäinen yhteys, jonka sinä hätäisesti poimit tähän ad hoc. Et siis ilmeisesti ymmärtänyt alkuperäistä viestiäni. DePalman nimeä ei ole täällä BB:n kaltaisen tapahtuman osallistujana kiljuttu, siitä yksinkertaisesta syystä johon juuri viittasin. Nyt kun ei ollut kyse taiteilijan tekemistä sisällöistä per se. You follow?
     
  6. VisitorQ

    VisitorQ Guest Guest

    Liittynyt:
    14.06.2005
    Viestejä:
    178
    Saadut tykkäykset:
    2
    Sinä olen kirjoittanut tonne ihan selkeästi, että Andy oli parrasvaloissa parikymmentä vuotta sitten. Niin oli DePalmakin (itseasiassa onko siitä enemmänkin aikaa) vai väitätkö muuta?
     
  7. vemkki

    vemkki Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.09.2006
    Viestejä:
    3 980
    Saadut tykkäykset:
    340
    Ketju näköjään hukkuu paskanjauhantaan, mutta jos nyt yrittäisi kuitenkin kommentoida vähän sarjaakin. Eilisen jakson perusteella vaikuttaa ihan hauskalta. Yleensä BB on täynnä rasittavia pissiksiä, mutta nyt se joukko on minimissä. Aikuisempi meno on erilaista, mutta näyttää siinäkin jännitteitä syntyvän. Andyn ja Frederikin välillä näyttäisi olevan jonkinlaista skismaa, ja on mielenkiintoista seurata, että miten se kehittyy.

    Julkkis-BB:nä tämä ei kyllä ole kovinkaan nimensä veroinen, kun suurin osa tyypeistä on suht tuntemattomia. Kuinkahan monta julkkista on sanonut "ei kiitos", kun on kysytty mukaan...
     
  8. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Sinä et vaan siis osaa ymmärtää lukemaasi tai lukea ymmärtämääsi. Kerroin juuri edellisessä viestissäni, että a) yhteys on vain näennäinen ja b) tässä oli kyse yleisön reaktiosta BB-taloon menemisestä, ei niistä parrasvaloista sinänsä. Btw. Miten ihmeessä pystyt edes kuvittelemaan, että elokuvien tai musiikin laatu häviäisi ajan myötä? Kovin erikoinen näkemys. :rolleyes:

    En siis pysty näkemään pointtia kommentoinnillasi, mutta autetaan nyt sen verran että jos DePalma olisi kävellyt taloon en olisi hurrannut sillekään, en täällä enkä Ameriikassa. You get that? Miten DePalma ylipäänsä käveli tähän ketjuun, sen saat sinä selittää kerran asia ja vastailusi tuntuu varsin henkilökohtaista olevan.
     
    Viimeksi muokattu: 05.09.2013
  9. scented

    scented Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    1 993
    Saadut tykkäykset:
    265
    Aiemmat kaudet jääneet välistä, mutta tämä julkkisbb kiinnostaa! Kuten edelläkin mainittu, niin näiden heebojen (lähinnä Frederik ja Andy) ajatuksia voisi kuunnellakin - ikää kun on monella jo jonkin verran. Ja mausteena mukana pari nuorempaa täysin tuntematonta "julkkista"...
     
  10. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Andyn kalkkuna-reply repeilytti kyllä.
     
  11. diablo

    diablo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.07.2004
    Viestejä:
    389
    Saadut tykkäykset:
    2
    Andy heitti kyllä hyviä one-linereita..mutta noi jotka kysyy andyltä jotain hanoi rocksiin,uraan tai kokkelin vetoon niin tekee itsestänsä vitun idiootteja! Mc ei ole omassa ympäristössään mutta aika vitun cool äijä,respecti pitää ansaita sitä ei saada! Reetuki vittu raiderinsa kanssa..Mc varmaan nauroi"partaansa":)
    Summa Summarum: Marianne vidduun..näin aluks ja äidin ostamat tissit ei auta,ois ostanut aivot tai lobotomian!!
     
  12. Tilt-type

    Tilt-type Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.07.2003
    Viestejä:
    3 131
    Saadut tykkäykset:
    192
    Mitä väliä vuosilla? Andy on Andy vuodesta riippumatta.
     
  13. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Niin, mutta puheet "superjulkkiksesta" hieman hämmentävät... Keitä ne muut superjulkut sitten oikein ovat?! Kyllä tämä on metsäläiskulttuuri-ilmiö. Joku käy ulkomailla ja palaa rahatukko mukana... Missään en ole nähnyt esim. keskustelua Hanoi Rocksin levyjen ja kappaleiden laadukkuudesta. Vrt. ABBA:n hittisävellykset.
     
  14. VisitorQ

    VisitorQ Guest Guest

    Liittynyt:
    14.06.2005
    Viestejä:
    178
    Saadut tykkäykset:
    2
    Siis, mitä vittua!!! Eiks tätä trollimiestä saada täältä metsään tai jonnekin...
     
    Viimeksi muokattu: 07.09.2013
  15. dixi

    dixi Guest Guest

    Liittynyt:
    25.02.2003
    Viestejä:
    713
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tämä nyt oli taas toki sitä perus Suomi-vihaa ja trollailua, mutta vastaillaan silti. Kyllä Andy ja Hanoi Rocks ovat ihan muidenkin kuin metsäläisten mielestä jättäneet jälkensä musiikin historiaan. Lainailen suoraan Wikipediasta, kun siellä on listattu aiheesta ihan hyvin:

    Hanoi Rocks' influence can be seen in various bands, including Guns N' Roses, and their glam look has been used by many bands, including Poison, L.A. Guns and Ratt. Other bands like Manic Street Preachers, Murderdolls, Skid Row and the Foo Fighters have acknowledged being Hanoi Rocks fans. Alice in Chains also often played Hanoi Rocks' "Taxi Driver" live in their early days

    Toki ABBA on nyt tässä vertailussa huomattavasti tunnetumpi ja menestyneempi, mutta ei joidenkin Hanoi Rocks- ja Andy-ihannointi ihan tuulesta temmattua ole. Päin vastoin Suomessa on aina vähän vähätelty Hanoi Rocksin ukkojen vaikutusta muualla maailmassa.
     
  16. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Kieltämättä tämä Julkkis-BB on tuonut kaivattua piristettä Suomen BB-formaattiin. Sen kunniaksi voisi vaikka kirjoittaa alkutuntumia asukeista.

    Kai: Uskoisin että mies lähtee ensimmäisenä talosta. Tämä Nykäsen kaveri ei vaikuta tuovan taloon juuri mitään, ja Seiska-statuksensa takia saa varmasti talon "julkkiksilta" vähemmän vastaanottavaisuutta. Miehen ulosanti on välillä hyvin "roskalehtitoimittajamaista", mikä luo hänestä vähemmän aidon tunnelman.

    Claudia: Saan hänestä jostain syystä hyvin tekopyhän ja hieman huumorintajuttoman vaikultelman. Tuntuu siltä kuin hän osaisi nähdä vain yhden puolen kaksipuoleisesta kolikosta. Esimerkiksi hänen mielipiteensä julkisuudenhahmojen saamasta kritiikistä esim. nettimielipiteiden muodossa olivat aika mustavalkoisia. Niinhän se kuitenkin on, että jokainen näistä asukeista on valinnut tietoisesti julkisen ammatin.

    Frederik: Äkkiseltään tuntui, että Reetu tulee voittamaan koko kisan. Mies on rempseä, hauska ja "tavallisen kansan mies". Toisaalta en odottanut, että hän ihan niin "macho" olisi myös mielipiteiltään. Esimerkiksi Reetun kritisoiva tykitys Mariannea kohtaan oli kaikkea muuta kuin rakentavaa. Reetu sijoittunee Top-3:een, muttei voita kisaa.

    Andy: Selkeä voittaja tänä vuonna! En ole koskaan ollut Andy-fani ja tuntuu, että, syystä tai toisesta, Andy saa Suomessa ilmaiseksi suosiota siinä missä Michael Monroe joutuu paiskimaan töitä olan takaa, että saa edes osan siitä. Toki Andy on monessa liemessä keitetty rokkikukko, mutta kieltämättä mies on viettänyt hiljaiseloa suuren osan urastaan. Big Brother vaikuttaisi kuitenkin olevan vielä enemmän lottovoitto hänelle kuin mitä Vain Elämää oli Cheekille. Andystä on nimittäin sekä allekirjoittaneelle että varmasti monelle muulle avautunut ihan täysin uusi puoli. Mies ei olekaan sopertava erakko, jonka muistettavin tempaus on kymppitonnin esitteleminen kesken haastattelua. Tämä Andy onkin todella sympaattinen, herttainen, maanläheinen, energinen, positiivisella tavalla impulsiivinen ja hauska. Eihän tuollaisesta miehestä voi olla tykkäämättä.

    Sara: Sara, silloin kun häntä nyt edes ruudussa näkyy, vaikuttaa olevan hieman etäiseltä ja sellaiselta, jonka elämää koostuu ulkonäkönsä hoitamisesta, missielämän elämisestä ja siitä ajatuksesta, että näillä kahdella asialla hänelle tulee se muu sisältö elämään puoliautomaattisesti. Hän taisi mainita insertissään jotain siitä, että hänen julkisuuskuvansa "kiekkomissinä" on väärä. Niin... En nyt sitten tiedä, kuinka yhteensattumaa se voi olla, että hänet bongataan aina "työn ulkopuolella" juttelemassa kiekkoilijoiden kanssa. En tunne Saraa, mutta tässä tapauksessa en usko "roskajulkaisujen" sepittäneen sitä, millaiseksi kliseiseksi missiksi hän vaikuttaa pyrkivän. Kliseet ovat tylsiä, ja niinpä toivon, että Sara putoaa pian.

    Teppo: Suomen Mr. Finland -kilpailulla alkaa olla vähän surullinen historia, kun sieltä löytyy kaiken maailman Teppoja ja esimerkiksi Henry Saaria. Kyllähän Tepolle haluaa antaa mahdollisuuden, mutta se ylihiottu, jopa EtP:nkin mittakaavalla feminiinen ulkonäkö yhdistettynä siihen limaiseen ja läpinäkyvään kaveeraamiseen, mitä mies harrastaa etenkin Andyn kanssa tekevät kyllä vaikeaksi sanoa jotain positiivista hänestä. On huvittavaa lukea Hunksien kriteereitä uusille esiintyjille, sillä niissä keskityään yllättävän paljon nimenomaan hyviin henkisiin piirteisiin. Onkin merkillistä, että esimerkiksi Teppo sitten kuitenkin vaikuttaa olevan itserakas ihminen, joka ei vaikuta kovin syvällisesti ajattelevan ja joka on selkeästi käyttänyt statustaan hyväksi kaatojen hankkimiseen.

    Susanna: Hän on monellakin tavalla ristiriitainen tapaus. Häntä luulee ihan vakavasti otettavaksi näyttelijäksi, mutta sitten hän osallistuu eri tosi-TV-sarjoihin. Hän ilmaisee itseään hyvin hallitusti ja korrektisti, jopa "äitimäisesti", mutta saattaakin käyttäytyä ja valita puheenaiheita kuin vaikkapa Marianne. Tietenkin hänen painonsa vaihtelu vain lisää tätä "ääripäästä toiseen" piirrettä hänessä. Tämä ristiriitaisuus tekee Susannasta ihan mielenkiintoisen ihmisen ja uskoisin, että nainen tulee etenemään yllättävänkin pitkälle.

    Aleks: Hän on sittenkin hieman liian tavallinen säilyäkseen talossa pitkään. Alkuinsertissä hän aikoi tehdä vaikutuksen nimenomaan keskustelemalla syvällisemmin esim. homoudesta asukkaiden kanssa, mutta, kuten monen muun homo- tai bi-asukkaan kohdalla, hänen käytöksensä on koostunut lähinnä dokaamisesta, yhtenä naisista olemisesta ja näköjään BB-perinteeksi muodostuneesta epilepsiakohtauksen saamisesta toisen suuhun. Olisi mielenkiintoista, jos Aleks keskustelisi vaikka siitä, miksi monen homoseksuaalimiehen käytös (esim. puhe) on osittain feminiinistä, jos kerran se ainoa ero kenen tahansa ihmiseen on se, että sattuu vain tykkäämään samasta sukupuolesta. Valitettavasti Aleks ei tällä menolla paljon keskustele moisista seksuaalikliseistä.

    Anu: Anua voisi kutsua filmifriikkien kesken Ilsaksi, sillä onhan nainen tuonut useaan otteeseen ilmi, kuinka hän jaottelee naisia rotuihin ulkonäön perusteella. Hän ei kuitenkaan viitanne geeneihin, sillä tuskinpa kaikki hyvät geenit sijaitsevat vain Virossa ja joissakin Anun suomissa kohdissa Helsinkiä. Rivien välistä voikin lukea, että Anun mielestä vain rikkaat ja/tai tyrkyt ihmiset ovat hyvännäköisiä, sillä selkeästikin hän viittaa siihen, että kampauksissa ja meikeissä liikkuvat ylipukeutuneet naiset ovat kauniimpia kuin tavallisessa topissa ja farkuissa liikkuvat naiset, jotka eivät arkena pidä hiuksiaan tupeerattuna. Tietenkin on hieman ironista, että Anu tuomitsee Suomen tälla tavalla, kun kuitenkin hänen oma kotimaansa on tunnettu muun muassa prostituutiostaan. Toisaalta, onhan Anu myös ollut sitä mieltä, että hän ottaa mielummin vanhemman miehen kuin esim. samanikäisen tai nuoremman miehen, sillä vanhemmalla miehellä on varmemmin rahaa. BB-talossa nainen on tainnut hieman taktikoida, sillä hän taitaisi olla joka viikko putoamisuhan alla, jos moisia mielipiteitä laukoisi. Tämä ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että Anu on hyvin yksiulotteinen ja tuomitseva ihminen, vaikka luokin viihdettä kärkevyydellään.

    Marianne: Mariannesta olisi helppo olla tykkäämättä, mutta kyllä hän tuo taloon jotain muutakin kuin vain sen, että Andy saa hänestä juttukumppanin. BB-talossa on vuosien varrella vieraillut monta blondia ja monta bimboa, ja Marianne eroaa heistä pintansa alla piilevän jonkinlaisen älykkyyden kautta. Vaikka hänen tapansa tulla julkisuuteen on sieltä alhaisimmasta päästä ja vaikka hän kieltämättä toimii huonona esimerkkinä monelle nuorelle naiselle (Mariannen äiti taitaa olla Suomen rakastetuin äitien keskuudessa tällä hetkellä... NOT :D), niin hänellä on selkeästi jotain muutakin annettavaa kuin toimia Hunksien pumpattavana barbarana ja esitellä rintojaan, jotka ovat allekirjoittaneen mielestä (kun ne kerran ruudussa vilahtivat ja kun ne kerran ovat tapetilla) luonnottoman näköiset (arvostelen ulkonäköä tässä sillä perusteella, että nainen on tehnyt tarpeettoman kirurgisen toimenpiteen, jonka tarkoituksena on tuoda juuri ylikorostaa ulkonäköä). Vaikka kannustankin häntä talossa jatkoon tiettyyn pisteeseen saakka, niin pidän häntä silti epäkypsenä: hän varmasti ajattelee, että ei ole mitään väärää tulla julkisuuteen seksuaalisena objektina tässä yliseksuaalisessa yhteiskunnassa ja että moni nainen esim. Angelina Jolien tapaan on sittemmin tullut tunnetuksi myös ajatuksistaankin. Valitettavasti vain hän unohtaa, että tämä yhteiskunta ainakin medioissa on hukannut käsityksen siitä, mitä on olla nainen, ja niinpä tällainen "feminismiä esineellistymisen kautta" strategia on tuhoontuomittu pitkällä tähtäimellä.

    Jori: Hän kuuluisi formaatin tavisversioon, sillä BB-talossa Jori ei ole ollut muuta kuin tavallinen suomalainen mies, joka, ehkä hieman vaivaannuttavasti, esim. Andystä yrittää kalastella rockelämän taviksia ällistyttäviä kertomuksia. Ei jatkoon!

    Johanna: Johanna osaa olla räiskyvä persoona, mutta jää ehkä hieman talon muiden naisten jalkoihin. Uskoisin kuitenkin, että hänellä on vielä jotain lisää annettavaa.
     
  17. Tilt-type

    Tilt-type Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.07.2003
    Viestejä:
    3 131
    Saadut tykkäykset:
    192
    Kolmenkymmenen!

    Uhkasi tappaa huonoa musiikkia soittaneen DJ:n.

    Saa taas hävetä Suomen "vapaata" mediaa. Missään ei edes mainita koko asiasta. BB:n omien sivujen mukaan Andy "suutahti".
     
  18. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 707
    Saadut tykkäykset:
    353
    "Video ei ole enää käytettävissä käyttäjän MTVoy tekemän tekijänoikeusvaatimuksen vuoksi."

    Yllätys. Eikös väkivaltaiset ja uhkaavat kilpailijat ole aiemmilla kausilla potkittu ulos talosta? No, raha määrää.
     
  19. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    http://www.youtube.com/watch?v=kKkkjlC64oI

    Näköjään tämä uusi suosikkini pääsi yllättämään. :confused: Kain otteissa näkyy selvästi vuosien kokemus Nykäsen rauhoittelijana. C'mon maan. C'mon maan. :D
     
    Viimeksi muokattu: 08.09.2013
  20. scented

    scented Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    1 993
    Saadut tykkäykset:
    265