Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 -langaton näppäimistö.

Keskustelu osiossa 'HTPC eli Home Theater PC' , aloittajana aarno2815, 15.12.2012.

  1. aarno2815

    aarno2815 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2001
    Viestejä:
    4 636
    Saadut tykkäykset:
    131
    Minulla on tällainen, hieman hintava, mutta hyvä:
    http://www.verkkokauppa.com/fi/prod...erformance-Mouse-MX-langaton-laserhiiri-musta
     
  2. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Minultakin tämä löytyy. Ehdottomasti paras yleishiiri, mitä olen koskaan käyttänyt. Olin toki tätä ennen tottunut Logitech-hiirien hyvään ergonomiaa, mutta tämä tuntuu kädessä kuin mittatilaustyöltä. Hiirestä löytyvä näkymätön peukalonäppäin on erittäin kätevä ja sitä tuleekin käytettyä vasemman päänäppäimen jälkeen eniten. Nopeaan pelaamiseen tämä hiiri taitaa olla hitusen liian iso/korkea, mutta toisaalta siksihän pelihiiret ovatkin erikseen. Anyway, vaikea kyllä on kuvitella, miten Logitech voi koskaan laittaa tästä paremmaksi.

    Ko. hiirtä voi löytää edullisesti esim. Anttilan tarjouspäiviltä tai vaikkapa UK-Amazonista (ilmaisilla posteilla tottakai) -- hintapolitiikan tietäen kannattaa tarttua <60 euron hintoihin ellei halua ylimääräistä tuhlata.
     
  3. aheikkinen

    aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.04.2007
    Viestejä:
    5 018
    Saadut tykkäykset:
    137
    Ei varmaankaan kelpaa, koska:
    Eikä sellainen ole myöskään tuo aarno2815:n ehdottama Performance Mouse MX.
    Asialla on väliä mikäli isäntälaite on mikä tahansa muu kuin tietokone. Hiiren erillisen vastaanottimen mukana kuljettelu USB on-the-go kaapelin kera ei olisi kovin realistinen ratkaisu tabletin kaveriksi, vaikka sinänsä toimiikin.

    Minulla on K810:n kaverina tällainen halpis motorola. Pelittänyt nyt tämän kuukauden verran ihan moitteetta androideillani (Note II sekä Note 10.1"). Rullassa on vanhanmallinen 'ratiseva rullaus', eikä rulla kallistu sivuttain, mutta kyllähän tämä kuitenkin asiansa ajaa. Ennenkaikkea tuo on edullinen, kun näppis oli vähän öky.
     
  4. LOP

    LOP Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.02.2001
    Viestejä:
    4 057
    Saadut tykkäykset:
    49
    Aivan aivan, tässä väen väkisin haettiin BT-tekniikan hiirtä.
     
  5. mrex

    mrex Guest Guest

    Liittynyt:
    15.02.2008
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Miten on toiminut Note 10.1:n kanssa? Olen ostamassa näppäimistöä ja arvon koko tämän tai wedgen välillä. Ääkkösongelmia? Outoja merkkejä tai merkki väärässä paikassa? Tossa kun lukenut näistä näppäimistöistä reviewta ja problem osioita, niin todella monella ollu ongelmia näppäinasettelun kanssa (androidissa) ja kun yhdistänyt BT-hiiren vielä lisäksi, niin jäänyt nääääääääääääääppäin toistamaan itseään. Jos en väärin muista niin 4.1.2:n kanssa esiintynyt tätä.

    Ei viittis ostaa satasen näppäimistöä ja todeta ensimmäiseksi, että saa olla ostamassa external keyboard prota googleplaysta ja yrittämässä saada näppäimistöä toimimaan edes siedettävästi oikein.
     
  6. aheikkinen

    aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.04.2007
    Viestejä:
    5 018
    Saadut tykkäykset:
    137
    Swiftkey vaihtuu aina bt-näppiksen kytkennässä samsung-näppäimistöksi, eikä vaihdu takaisin käytön jälkeen. Näppäimistö pitää vaihtaa manuaalisesti asetuksista takaisin Swiftkeylle. Satunnaisesti näppis tunnistuu UK-mallina, jolloin ääkköset eivät toimi ja erikoismerkit ovat sekaisin, mutta uudelleen kytkentä korjaa tuon. Yleensä ääkköset ja merkit toimivat normaalisti. En tiedä tarkalleen tuo mistä johtuu, mutta järjestelmän kieli kuitenkin on UK. Ei ole jäänyt mitään näppäimiä 'pohjaan'.

    Käyttö on ollut suunniteltua vähäisempää ja alun jälkeen vähenevää. Ehkä korkeintaan joitain kymmeniä kertoja tässä puolen vuoden aikana, eikä viimeiseen kuukauteen varmaankaan kertaakaan. Hiiri on myös jäänyt yhtä vähälle käytölle. Ei vaan tule otettua näppistä tai hiirtä repusta esille ja käyttöön, kun kynälläkin pärjää selailussa ja swiftkeyllä on erittäin nopea kirjoittaa.
     
  7. Maxi

    Maxi HT-hörhö mallia 101 Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.04.2002
    Viestejä:
    2 626
    Saadut tykkäykset:
    10
    Itselläni on tuo jyrsijä ja ainakaan sen akkukesto ei ole omassa käytössäni ollut erityisesti tapetilla, vähintääkin sanoisen sen olevan riittävä. Enemmän potuttaa tuon Performance MX:n akkukesto, kyseistä jyrsijää kun pitää ladata lähes kerran viikossa vaikka käytön jälkeen hiiren laittaakin pois päältä. Tuntumaltaan tuo M555b on mallia "pieni sievä" eli ilmiselvästi suunniteltu matkakäyttöön ja isokämmenisen jyrsijän jahtaajan voikin tuosta olla hieman hankala pitää kiinni. Plussaa saa tuosta keskipainikkeen kallistuksesta (olen virränyt noihin selaimen back ja forward-painikkeet) sekä keskipainikkeen alla olevasta painikeesta (jonka olen ohjelmoinut sulkemaan tabin/ikkunan). BT-yhteydessä ei ole ollut ongelmia ja muutenkin tuo on käyttäytynyt aivan kuten pitääkin. Noiden painikkeiden ohjelmointi tosin vaatii Logitech:n oman softan asennuksen...
     
  8. Mama

    Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    29.11.2003
    Viestejä:
    2 686
    Saadut tykkäykset:
    0
    http://webpages.charter.net/krumsick/

    Tuolla softalla pystyi helposti vaihtamaan PrintScr ja Insert-näppäinten paikat keskenään jolloin copy&paste toimii samoin kuin toisessa näppäimistössäni. Microsoftilla oli myös joku näppäimistön mappaus-softa mutta siinä ei ollut mitään erikoisnäppäimiä.
     
  9. Must@n@@mio

    Must@n@@mio Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    06.06.2013
    Viestejä:
    246
    Saadut tykkäykset:
    0
    Toivottavasti olet kustomoinut myös nappuloitten merkinnät vastaamaan uusia toimintojaan. Mikään ei ole gurumpi kuin entteri josta lähteekin esim. välilyönti. Paitsi tietenkin näppäimistö missä ei ole mitään merkintöjä.
     
  10. Mama

    Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    29.11.2003
    Viestejä:
    2 686
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sijainti vastaa nyt samaa mitä on kannettavassa joten se menee selkäytimestä kun opin ensin pois pahoilta tavoilta. Ei siinä mitään uusia merkintöjä tarvitse, hyvin harva paljon kirjoittava lopulta katsoo mitä kirjaimessa lukee ennenkuin painaa.
     
  11. Must@n@@mio

    Must@n@@mio Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    06.06.2013
    Viestejä:
    246
    Saadut tykkäykset:
    0

    Minusta näppäimistöt ja kaukosäätimet, joitten nappuloista tapahtuu jotain muuta kuin niiden merkinnöissä seisoo, ovat vähän semmoista rillit-huurussa -tyyppistä häröpallotoimintaa. Sama olisi poistaa niistä sitten merkinnät kokonaan.

    Ja kyllä, kirjoittelen aika paljonkin. Satun vain pitämään asioissa selkeydestä ja täsmällisyydestä.
    Itse ohjelmoisin vastaavassa tilanteessa selkäytimeni uudelleen.
     
  12. mora1

    mora1 Guest Guest

    Liittynyt:
    19.02.2010
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli ostettua tämä PS3-käyttöön, alkutuntuma hyvä ja nopea. Nyt pitäisi selvittää miten PS3-erikoismerkit (kolmio, neliö) saadaan toimimaan, onko kellään kokemusta? Ainakin esc näyttäisi ajavan (ainakin joskus) ps-napin virkaa. Pitää vaan testailla lisää...