Finnsat FH05-HDR

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana Akhard, 22.11.2011.

  1. häirikkö

    häirikkö Guest Guest

    Liittynyt:
    03.02.2013
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mua häiritsee nyt kaikkein eniten se, että kiintolevy surraa jatkuvasti päällä. Mitenkä sulla Elix, pystytkö kuuntelemaan? Onko tuo mielestänne sellainen ominaisuus että huoltoon? Onko mistään imuroitavissa vanhoja versioita tai onko mitään keinoa uusimman firmiksen deletointiin? Ei varmaan..Siis ihan kotona suoritettavia keinoja ilman yhteyttä Finnsatiin?
     
  2. kippo76

    kippo76 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.08.2011
    Viestejä:
    133
    Saadut tykkäykset:
    0



    Itsellä kans toimi vuoden päivät hienosti ja sitten rupes tuleen kanssa noita jumiutumisia välillä. Sitten niitä tuli vaan useammin ja noin 1kk sitten meni niin huonoksi, että laitoin huoltoon. Vaihtoivat siellä kovon ja päivittivät uuteen firmikseen. Sain boksin takas ja toimi hienosti 1h sitten alkoi samat jumittumiset ja hetken päästä boksi sano sopimuksen irti kokonaan. Eli kaikki alkoi satunnaisista jumiutumisista.
     
  3. Elix

    Elix Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.11.2007
    Viestejä:
    259
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kuuntelin boksia kun tallensi ohjelmaa ja vasta noin 0,5 metrin etäisyydeltä aloin kuulemaan jotain surinaa. Nyt en pysty kuuntelemaan tapausta jossa tallennus ei ole päällä.
     
  4. kazzo

    kazzo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    16.08.2012
    Viestejä:
    145
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vajaat viikko sitten ostamassani boxissa surinan kuulee ehkä n. 30-40 cm päästä laitteesta, kun kuuntelee noin läheltä, muutoin sitä ei kuule, eli omani on omasta mielestäni todella hiljainen. Boxissa viimeisin päivitys. Tallennuksia olen tehnyt tehnyt n. 30 kappaletta pääosin lastenohjelmia lapsille, elokuvia, sarjoja ja urheilua Ylen, MTV:n, MTV3 Totallin (C-More, MTV3 Max...) ja kaikki ovat tähän mennessä onnistuneet hyvin, myös HD kanavilta ja silloinkin kun boxi on ollut valmiustilassa. Laite ei ole jumiutunut vielä kertaakaan, eikä ole ollut käynnistysongelmia. Kun on lukenut näitä ongelmia täällä, täytyy vain toivoa, että olen saanut hyvän yksilön.

    Mustasta Pörssistä soitti kaveri kun laitoin kyselysähköpostiini puhelinnumeron ja sanoi että laitteeni laatikko on todennäköisesti vaihtunut Finnsatilla Seinäjoella kun ovat siellä availleet valmiita paketteja ja päivittäneet boxeihn viimeisimpiä päivityksiä, eli laitettu boxi väärään laatikkoon. Sanoi, että ei ole esittely -tai palautettu laite. Laatikosta löytyykin siihen lisätty erillinen tarra, jossa lukee sen sisältämä firmwareversio... Tiedä tosin tuota pitääkö tuo mitä sanoi puhelimessa paikkaansa, boxi kylläkin oli pakattu niin kuin olisi avannut uuden laitteen.
     
    Viimeksi muokattu: 02.07.2013
  5. kippo76

    kippo76 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.08.2011
    Viestejä:
    133
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noniin tänään posti toi kotio täysin uuden boksin, kun eivät saaneet huollossa kuntoon.
     
  6. musicman1

    musicman1 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.08.2010
    Viestejä:
    40
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pystyykö tällä laitteella lajitella tallennukset eri kansioihin?
    Miten on laite toiminut nyt uusimmilla firmware versiolla? Ongelmia? Kaatuileeko? Tallennukset onnistuvat?
    Mitä kaikkea pystyy toistamaan USB portin kautta?
    Onko ethernet portti ainoastaan päivityksiä varten?
     
    Viimeksi muokattu: 12.07.2013
  7. kazzo

    kazzo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    16.08.2012
    Viestejä:
    145
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsellä tämä boxi ollut n. 3 viikkoa. Laiteessa uusin firmware kun ostin ja on toiminut hyvin, kaikki tallennukset ovat onnistuneet, eikä ole kaatunut kertaakaan. C-moren tekstitykset toimivat ongelmitta tallennuksissa. Eli laitteessa ei ole itsellä ollut tähän mennessä mitään ongelmia. Noita muita asioita joita kysyit, en ole kokeillut, enkä tutkinut, kun ei tällä hetkellä tarvetta.
     
  8. musicman1

    musicman1 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.08.2010
    Viestejä:
    40
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitos Kazzo. Hyvä että luotettavuutta on parannettu.
    Osaako joku vielä kertoa jos tallennukset saa lajiteltu eri kansioihin esim. Isin, Äidin, jne...
     
  9. hmjh

    hmjh Guest Guest

    Liittynyt:
    05.01.2006
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei saa lajiteltua.
     
  10. peejiitee

    peejiitee Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.08.2008
    Viestejä:
    269
    Saadut tykkäykset:
    9
    Täällä toiminut moitteetta yli vuoden, pari kertaa joutunut ottaan virtapistokkeen pois seinästä kun on mennyt täysin jumiin, mut muuten toiminut kuin "junan vessa". Loistava laite, en ois uskonut sit Maximumin jälkeen joka tilttas vähän väliä joka ei ollutkaan HD-boxi.
     
  11. nokiotta

    nokiotta Guest Guest

    Liittynyt:
    28.07.2013
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla on hyvin huonoja kokemuksia tästä boksista. Ostin vähän käytetyn laitteen tammikuussa 2013. Boksi käytössä Welhon kaapeliverkossa Helsingissä.

    Boksi jämähteli keskimäärin kerran päivässä. Lähetin helmikuussa huoltoon Seinäjoelle. Tuli takaisin ja jämähtely jatkui hiukan harventuneena. Sitten jämähti niin totaalisesti, että ei saanut edes auki. Maaliskuussa uudestaan huoltoon. Oli siellä 2-3 viikkoa. Vaihtoivat boksin uuteen. Huhtikuun jälkeen boksi on jämähtänyt n. 15 kertaa, josta noussut töpseliä tuulettamalla. Päivitin uuden softaversion viime viikolla. Toimi pari päivää ja nyt taas jämähti niin perusteellisesti, että ei saa auki ollenkaan. Ollut siis huollossa kaksi kertaa ja taas on aivan p*ska. Mittani on täysi.

    Onko tämän palstan lukijoilla omakohtaista kokemusta jostakin muusta tallentavasta HD-boksista, joka todistettavasti toimii luotettavasti ja moitteetta Welhon kaapeliverkossa Hesassa ja jossa softa on hyvin suunniteltu (mm. hyvä EPG) ja joka toimii sulavasti (esim. reagoi kakeen hyvin)? Mitään hifistelyominaisuuksia ei tarvita.
     
  12. Elix

    Elix Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.11.2007
    Viestejä:
    259
    Saadut tykkäykset:
    1
    Olen käyttänyt montaa eri HD boksia ja mikään niistä ei ole toiminut luotettavasti, jokaisessa on ollut vikansa. Toistaiseksi tämä finnsat on ollut luotettavin ja parantunut päivityksien myötä. Valitettavasti en pysty sanomaan mikä olisi luotettavin boksi Welhon verkossa. Etkö epäillyt vähän käytetyn boksin hankintaa, siis miksi edellinen omistaja luopui boksista. Toki voi olla jokin järkevä syy luopumiseen.
     
  13. nokiotta

    nokiotta Guest Guest

    Liittynyt:
    28.07.2013
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämän pohtiminen on jo turhaa, koska nykyinen boksini on eri kuin se, jonka ostin. Huolto vaihtoi huhtikuussa. Molemmat boksit ovat toimineet yhtä huonosti: ne jämähtelivät silloin tällöin ja toipuivat vain töpselin tuuletuksella ja lopulta menivät täysin tilttiin.
     
  14. Cee Bee

    Cee Bee Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.02.2012
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    1
    Itse hommasin viime lokakuussa Topfield CRC-2400 -boksin. Tiedän hyvin luettuani sitä koskevaa ketjua, että monilla on ollut senkin kanssa ongelmia. Itselläni se on kuitenkin toiminut täysin moitteettomasti ilman pienintäkään häiriötä toistaiseksi. Olen siis saanut tiistaikappaleen! :D

    Sitä ennen omistin yhden vuorokauden ajan Handanin hd-boksin. Se ei virittänyt kaikkia kanavia paikalleen, ja koska se oli ostettu nettikaupasta, palautin sen ryhtymättä korjauttamaan sen vikaa tai vikoja. Sain rahani takaisin ilman mutkia.

    Sen jälkeen olen omistanut kaksi Finnsatia kuten sinäkin ja selostanut niiden vikahistorian tässä ketjussa. Lopulta boksiini kehittyi niin omituisia häiriöitä, että harvan mielikuvitus riittäisi keksimään niitä omasta päästä! Yhteenvedon voit lukea täältä. Postaus 673: https://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php/86686-Finnsat-FH05-HDR/page34
     
  15. kippo76

    kippo76 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.08.2011
    Viestejä:
    133
    Saadut tykkäykset:
    0



    Itsellä teki kanssa samaa ja vaihtoivat uuteen ja nyt toiminut täydellisesti. Kokeile nyt vielä kerran vaihtaa boksi uuteen. Tämä on kuitenkin kaikinpuolin aivan mahtava kun toimii.
     
  16. kazzo

    kazzo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    16.08.2012
    Viestejä:
    145
    Saadut tykkäykset:
    0
    Saako laite asunnossasi riittävän hyvän signaalin tuolta Welhon kaapelista? Saattaisi liittyä siihen, jos ovat vaihtaneet uuteen boksiin ja samat ongelmat jatkuvat. Tosin vika voi olla myös laitteissa. Oma boksini on toiminut tähän mennessä hyvin.
     
  17. jvc+2008

    jvc+2008 Guest Guest

    Liittynyt:
    28.10.2008
    Viestejä:
    41
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hommasin tuosta sen gigasen version ja kysyn että saanko mitenkään PC:lle siirrettyä tallenteita (ja näkyykö siellä..?). Mitä hyötyä ethernet-liitännästä? Entä USB:sta?
    Heti ensimmäisellä sekunnilla huomasin normaalissa ajansiirtokelauksissa ihme tökkimistä ja jumiutumista...??? No testailen kuukauden (jos sitäkään) ja vien kikattimeen takasin:)
     
  18. JopasJotain

    JopasJotain Guest Guest

    Liittynyt:
    03.01.2007
    Viestejä:
    55
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kannatta tosiaan katsoa että johdotukset on hyvät. Kaikenmaailman jakajat yms saattaa heikentää signaalia silleen että tulee kaikenmoista pätkimistä yms. Tämä boksi hyvin tarkka signaalinlaadusta. Meillä muitaakseni näytti käytännössä 100% laaduksi, mutta silti kuva tökki tallennuksissa. Poistin sen jakokappaleen ja parantelin johtoja muutenkin jne, niin alkoi boksi toimimaan hyvin ilman nykimisiä.
     
  19. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 747
    Saadut tykkäykset:
    481
    Valitettavasti kys. poksi on *ReadyHD-poksi, joten se salaa tallenteensa laitekohtaisella avaimella, joten edes toinen samanlainen boksi ei niitä toista...
    Em. liitännät on joko päivitystä juutuubia tms. kuvia varten...

    T: Vesku
     
  20. häirikkö

    häirikkö Guest Guest

    Liittynyt:
    03.02.2013
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    0
    Finnsat-tuelle pitkä miinus. Heinäkuussa kysymääni asiaani luvattiin selvittää, ja antaa vastausta elokuun aikana. Eri ihmiset vastailivat kysyen samoja asioita jotka jo ensimmäisessä viestissä kerroin. Ei vastauksia, ja lopulta kysyttyäni käskettiin lähettää huoltoon..toivottavasti eivät palkkaa saa tuosta!