To the Wonder (2013) (Terrence Malick / Ben Affleck, Rachel Mcadams, Javier Bardem, Olga Kurylenko)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 13.03.2013.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    Romanttinen draama miehestä, joka avioliittonsa rakoillessa kohtaa naisen kotikaupungissaan. Marina (Olga Kurylenko) ja Neil (Ben Affleck), tapaavat Ranskassa ja muuttavat Oklahomaan aloittaakseen yhteisen elämän. Pian ongelmia alkaa ilmaantua. Marina tapaa hänen itsensä tavoin maahan muuttaneen papin (Javier Bardem), joka kamppailee kutsumuksensa kanssa. Samaan aikaan Neil tutustuu uudelleen vanhaan lapsuuden sydänystäväänsä Janeen (Rachel McAdams).

    [​IMG] Katso elokuvan trailer

    [​IMG] Katso kuvagalleria: selattava | klikattava

    Ensi-ilta Suomessa 3.5.2013 (USA:ssa 12.04.2013)
     
    Viimeksi muokattu: 03.05.2013
  2. tuna

    tuna Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    09.12.2004
    Viestejä:
    2 545
    Saadut tykkäykset:
    304
    Avovaimon kanssa mentiin katsomaan tätä uutta Terrence Malickin elokuvaa. Herran aikaisemmista elokuvista olen pitänyt (The Tree of Lifea oli hirveätä tekotaiteellista paskaa). Odotukset olivat kohtalaiset, vaikkakin herran edellinen oli todella tuskallista katsottavaa. Odotukset eivät täyttyneet, sillä nukahdin ensimmäisen kerran elämässäni elokuvateatterin tuoliin:sleep:. Elokuvaa ehdin katsoa noin puolituntia ja tämä puolituntinen oli ilmeisen hyvää unilääkettä. Joten elokuvasta en ns. arvostelua voi kirjoittaa, enkä luultavasti palaa tämän elokuvan pariin elämäni aikana. Ellei sitten minulla ole nukahtamisvaikeuksia.

    Avovaimon ja Episodi lehden arvosteluun viitaten:

    ”Elokuvan maailmassa naisten ainoa tapa liikkua näyttää olevan liihotella ja pyöriä kuin balettitanssija riippumatta siitä ollaanko romanttisella kävelyllä niityllä vai paikallisen marketin käytävillä. Naiset kikattavat ja kujertelevat kuin pikkutytöt, mutta miehet eivät edes hymyile koskaan.”

    Olisi pitänyt lukea joitakin arvosteluja ennen elokuviin menoa. Avovaimokaan ei pahemmin pitänyt.
    Herra Malickilla alkaa ilmestyä elokuvia 1-2 kappaletta vuodessa ja sen mukana näyttää myös elokuvien taso putoavan kuin lehmän häntä.
    Ehkä kannattaisi lopettaa, kun vielä on voitolla!
     
    Viimeksi muokattu: 09.05.2013
  3. mr.hat

    mr.hat Guest Guest

    Liittynyt:
    18.01.2005
    Viestejä:
    754
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pitkälti samalla linjalla edellisen kanssa, vaikka en nukahtanutkaan. Todella kauniita kuvia ja Malickilta tuttua golden hour hehkuttelua. Leffassa oli paljon tahatonta koomisuutta, kuten Bardem papinkaavussaan.
     
  4. Ihmemies2

    Ihmemies2 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.08.2004
    Viestejä:
    213
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sattui femmalla saamaan lipun, eikä Finnkino tarjonnut yhtään mitään muuta tälle päivälle, niin sitten vaan Malickin rainaa katsomaan, vaikka viimeksi Thin Red Linen kohdalla vannoin, että ei enää ikinä.

    Voi hyvänen aika mitä unilääkettä. Jotain diipadaapa draamaa, voiceovereita ranskaksi ja espanjaksi, tylsää filmilookkia - valojen ja värien kanssa olisi voinut yrittää enemmän - ja armotonta väsymystä. En oikein osaa sanoa, mitä tästä sitten jäi käteen? Mont St. Michelin vuorovesialueella mutapohja on oudon kimmoista, siinä voi kävellä uppoamatta. Olikohan sisäpihan ohuiden kivipilareiden sisällä metallitanko, joka pitää rakennelman kasassa? Blondilla ja brunetella olivat hyvän näköiset tissit....

    En tainnut kuulua elokuvan kohderyhmään.
     
  5. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 092
    Saadut tykkäykset:
    436
    Ihan mielelläänhän tämän katsoi sillä Olgaa ja Rachelia katselee ihan mielellään. Jälkimmäisen osuus oli tosin aika lyhyt. Juonta pystyin seuraamaan alusta jonkin aikaa mutta sitten se tuntui haihtuvan jonnekin, lopussa en enää tiennyt missä mennään. Maisemat oli kauniita ja yleensäkin kuvauspuoli hyvin hoidettu. Miesten osuudet olisi voinut leikata kokonaan pois niin leffan pituus olisi ollut paremmin suhteessa sisältöön (tai sen puutteeseen). Javier Bardemin merkitys "tarinalle" jäi minulta kokonaan ymmärtämättä.

    En tiedä millä asteikolla tätä voisi yrittääkään arvostella joten jätän arvosanan pois, mutta totean että mieluummin minä tämän katsoisin uudestaan kuin Only God Forgivesin.
     
  6. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Ei niin hyvä kuin Tree of Life, mutta todella kaunis ja "viehettävä" kuvaus. Pullo Burgundya meni mojovasti juuston kera leffaa katsellessa. 3,5/5
     
  7. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Tree of Life oli täydellinen elokuva ja niin oli tämäkin. Lähtökohta on aika haastava, sillä "juoni" mahtuu 4:lle riville ja pääosassa ikiärsyttävä Affleck. Tästä huolimatta mestari onnistuu luomaan todella upean kokemuksen. Täydellinen elokuva. Täytyy kyllä Mallickin eduksi sanoa, että mahtavaa kun ukko keskittyy elokuviin, eikä sorru ohjailemaan tv-sarjoja tai tuottamaan kaikkea huttupaskaa. Mahtavaa että uutta on tulossa, minä ainakin katson ja hankin kokoelmiini. Tämänkin ostan sinä päivänä, kun BluRay ilmestyy Anttilaan. 5/5