Warm Bodies (2013) (Jonathan Levine / Nicholas Hoult, Teresa Palmer, Rob Corddry, John Malkovich, Analeigh Tipton, Dave Franco, Cory Hardrict)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 12.11.2012.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    Klassiseen rakkaustarinaan perustuva elokuva Warm Bodies kertoo haikean tarinan ihmisten välisistä siteistä. Zombie-epidemian päästessä valloilleen R - hyvin epätavallinen zombie - kohtaa Julien ja pelastaa tämän muiden zombieiden kynsistä. Julie huomaa, että R ei ole kuin muut zombiet ja heidän välilleen syntyy hyvin erikoinen suhde samalla kun he yrittävät selviytyä hengissä. R alkaa osoittaa enemmän ja enemmän inhimillisiä piirteitä ja hän saa alulle jännittävän, romanttisen ja myös koomisen tapahtumaketjun, jonka seurauksena muut zombiet alkavat muuttua ja samalla ehkä koko eloton maailma.

    [​IMG] Katso elokuvan trailer

    [​IMG] Katso kuvagalleria: selattava | klikattava

    Ensi-ilta Suomessa - (USA:ssa 01.03.2013)
     
    Viimeksi muokattu: 05.04.2013
  2. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tykkäsin todella paljon. Tässä näytettiin esimerkkiä miten se yliluonnollinen romanssi kuuluu tehdä. Twilight ja muu kuona ei ole edes samassa liigassa.
    Todella erilainen pätkä oli ja sekä huumori että koskettavampi puoli toimi 100%. Teresa Palmer lienee tulevaisuuden supertähti :eek:
    4.5/5
     
  3. marlan

    marlan Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.06.2004
    Viestejä:
    2 382
    Saadut tykkäykset:
    225
    Koska en viitsi enää lukea lehtien elokuva-arvosteluita etukäteen, niin tämän elokuvan laatu alkoi paljastua vasta kun astuin Tennispalatsin saliin: olin ainut aikamies katsomossa, joka oli täynnä teinityttöjä.

    Warm Bodies ei siis ole toiminnallinen zombi-kauhuelokuva eikä edes mustan huumorin sävyttämä hurtti komedia à la Zombieland vaan romanttinen komedia, jossa toinen osapuoli vain sattuu olemaan vainaja (vrt. Corpse Bride).

    Pian käy ilmi, että Warm Bodies mukailee myös Romeo ja Julia -aihetta — mukana on jopa pakollinen parvekekohtaus. Teresa Palmerin hahmon nimi on Julia, ja Nicholas Hoult on ”R”. Sallikaa huono sanaleikki: vastakkain ovat Mortaguet ja Capuletit.
    Elokuva nojaa nuorten tähtien Teresa Palmerin ja Nicholas Houltin karismaan. John Malkovich tekee hiukan väsyneen roolin.

    Elokuvassa on hienovaraista huumoria heti alusta alkaen. R:n sisäinen monologi selostaa zombi-yhdyskunnan klišeistä arkea itseironian sävytyksellä. Zombien kuuluu laahustaa, paitsi jos ruokaa (elävien aivoja) on näköpiirissä. Elokuvan perusasetelma vastannee nykyaikaisten teinityttöjen koettelemuksiin: ”Poikaystävä on ihan zombi, ja faija ampuu sitä päähän heti kun näkee!”

    Elokuvan maailma on post-apokalyptinen dystopia (kuvattu Kanadassa), johon rakkaus tuo uudistavan tuulahduksen.

    3½/5
     
    Viimeksi muokattu: 25.04.2016
  4. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 093
    Saadut tykkäykset:
    436
    Kyllä siellä nyt oli kaikenlaista porukkaa kun minä kävin, tosin teinejä silti suurin osa. Ja kaikki vaikuttivat leffasta pitävän - myös minä tykkäsin.
    Yksi parhaita zombileffoja ikinä, hieno risteytys romanttista komediaa, maailmanlopun visioita ja zombeja. Ja hyvää musiikkia myös, juuri sopivasti loi aina häröä tunnelmaa kun joku biisi pärähti soimaan.

    Tämä on sitä mitä Twilight olisi halunnut olla. En keksi oikeastaan mitään valittamista mutta jotenkin 5/5 tuntuu silti liian kovalta arvosanalta joten...
    4,5/5 :naminami::sick::D:thumbsup:
     
  5. Ihmemies2

    Ihmemies2 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.08.2004
    Viestejä:
    213
    Saadut tykkäykset:
    0
    Romanttien zombiekomedia meinasi hukkua siirappiinsa, mutta onneksi idea- ja huumoriosastot pitivät päätä pinnalla lähes loppuun asti. R+J:stä tuli erittäin vahvasti Bella & Edward mieleen, ulkonäköä myöten, mutta onneksi Theresa Palmerin ilmevailikoima on merkittävästi Kristen Stewartia laajempi. Cgi-bonerit eivät olleet kovin mielenkiintoisia pahiksina, ja muutenkaan draamapuoli ei vakuuttanut, koska tarinaan keskeisenä osana kuuluva tragedia oltiin söpöstelty kokonaan pois, jotta 12-vee teinitytöt eivät vaan pahoittaisi mieliänsä

    Vähän yrittämällä tästäkin oltaisiin voitu saada jotain muuta kuin Twilight-parodia... WITH ZOMBIES.

    3/5.
     
  6. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Onkohan sitä taas tullut katsottua eri leffa kuin yllä kommentoineet nimimerkit. Jos leffa alkaa kerronnalla, ja kertojana on zombie, joka ei pysty kommunikoimaan kuin örähtelemällä, niin miten helvetissä se zompie voi olla kertojaääni? Leffa on niin typerä, että kukaan aikuinen ei tätä voi ottaa millään tasolla vakavasti. Näyttelijät ja "juoni" oli kuin suoraa esiteinitytön päiväunelmista (no en tiedä varmaksi, mutta arvaan että tällaisia ne voisivat olla). Jos aikuiselle ihmiselle Twilight-parodia on syy arvostaa elokuvaa, niin lienee syytä hiljentyä hetkeksi ja miettiä omia arvojaan.

    Tämä oli oikeasti ihan paska leffa. Pikkutytöille tämä on tarkoitettu, ja sellaisena varmaan oikein toimiva. Yksikään aikuinen älköön aikaansa tähän haaskatko. Sama tarina on kerrottu yli 1 000 000 kertaa aiemmin, ja melkein aina paremmin. 0/5.
     
  7. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 313
    Saadut tykkäykset:
    602
    Hauska ja kekseliäs zombiekomedia tuo lajityyppin onnistunutta vaihtelua.

    ***½