Luck (HBO)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Samppa, 16.02.2010.

  1. LOP

    LOP Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.02.2001
    Viestejä:
    4 057
    Saadut tykkäykset:
    49
    Eikös sarja lopetettu lähinnä liaallisten hevoskuolemien takia, mitä sarjan kuvauksissa tapahtui.
    Ainakin asiasta uutisoi Helsingin Sanomat.
     
  2. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    On tuosta tässä ketjussakin jo mainittu, toinen kausikin oli jo valmiiksi tilattuna.

    Pidän myös sarjasta. Kovin milchmäisiä hahmoja tässä, muut eivät tuollaisia samanlaisia "vilpittömiä hölmöjä" oikein samaan tapaan osaa kuvata.
     
  3. Tilt-type

    Tilt-type Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.07.2003
    Viestejä:
    3 131
    Saadut tykkäykset:
    192
    Hevoskuolemat on virallinen syy sarjan lopetukselle, mutta kun tiedetään että sarjalla oli todella surkeat katsojaluvut odotuksiin nähden niin itse pidän sitä paljon todennäköisempänä syynä lopetukselle.
     
  4. Iso-Mies

    Iso-Mies Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2006
    Viestejä:
    693
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vaikea käsittää että tälläinen floppaa. Ymmärrän kyllä hevoskuolemien aiheuttaman syyteryöpyn mutta olisin toivonut siinä tapauksessa näkeväni 2. tuotantokauden vaikkapa vähän muunneltuna, vai oliko sinne kirjoitettu jotain koviakin kohtauksia hepoille mitä ei pysty muulla tavalla kuvaamaan?

    Dustin Hoffman, Nick Nolte, Dennis Farina, John Ortiz. Todella jäätävä cast, hienosti kuvattu, hyvä tarina. Henkilöhahmot olivat todella hyvin kirjoitettu, mun mielestä parasta sitten Sopranosin.

    IMDB pisteet 7.6, kriitikotkin tykkäsi.

    Haistan tässä lopetuksessa nyt kyllä jotain muuta kuin huonot katsojaluvut tai hevosaktivistien vahvat kannaanotot. Olisko HBO mennyt sukset ristiin tekijöiden kanssa, jotain häikkää rahoituksessa, sijoittaneet johonkin muuhun kalliiseen produktioon mielummin(ajatellen vielä mahdollisesti lisääntyvää hevoskohua 2.kauden myötä).

    En halua menettää toivoa että tästä tulisi vielä toinen kausi joskus, kirjoitettuhan se on. Toivottavasti tämä ei ole siltä osin uusi "Twin Peaks".


    Iso
     
    Viimeksi muokattu: 21.02.2013
  5. mr.hat

    mr.hat Guest Guest

    Liittynyt:
    18.01.2005
    Viestejä:
    754
    Saadut tykkäykset:
    0
    Komppaan. Todella hyvin kirjoitettu sarja, hitaasti kehittyvä, mutta niin koukuttava.
     
  6. LOP

    LOP Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.02.2001
    Viestejä:
    4 057
    Saadut tykkäykset:
    49
    No siis kun ajattelee miten herkkää porukkaa studiopomot ovat, eläinsuojelujärjestö niskassa varmasti on ollut lopettamassa sarjaa kesken. En ihmettelisi laisinkaan että se olisi vain ja ainoa syy.
     
  7. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä tuosta aikanaan rivien välistä kovasti huokui sellainen fiilis, että kanavapomot käyttivät kuolleita hevosia synti... pukkeina(?) sarjan lopettamiselle. Toinen kausi oli sarjan suuren profiilin vuoksi luvattu jo ennen pilotin esittämistä (Boardwalk Empiren ja Game of Thronesin kakkoskauden tilauksissakin hätiköitiin samalla tavoin, mutta kanavan onneksi niissä tapauksissa osuivat nappiin taloudellisessa ja laadullisessa mielessä) ja katsojalukujen flopatessa pahasti, HBO tuntui tarttuvan tilaisuuteen, kun mahdollista syytä sarjan tuotannon lopettamiselle oli kuin etsitty. Kuvauksissa kuolleet hevoset tuntuivat tekosyyltä varsinkin kun oikeissa kilpatapahtumissa hevosia kuolee suhteellisesti paljon suurempia määriä.

    Itseähän sarjan keskeyttäminen kyllä risoi vietävästi. David Milch on yksi omia kautta-aikojen suosikkeja ja sarjat jotka ovat valinneet Massive Attackia tunnusmusiikikseen ovat harvoin osoittautuneet heikoiksi :p. Miljoona kärpästä on valitettavan usein väärässä, mitä tulee televisio-ohjelmiin.
     
    Viimeksi muokattu: 22.02.2013
  8. Iso-Mies

    Iso-Mies Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2006
    Viestejä:
    693
    Saadut tykkäykset:
    0
  9. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Loppukehut jäivät näemmä vielä antamatta. Hyvä sarja oli, jota olisi kyllä mielellään katsonut useammankin kauden - vastahan tämä tuntui pääsevän vauhtiin. Sääliksi käy Milchiä, kun sarjansa järjestään saavat kirveestä.
     
  10. Iso-Mies

    Iso-Mies Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2006
    Viestejä:
    693
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt hetken pureskeltua tätä sarjaa niin cast oli loistava, tunnelma toimi, miljöö erinomainen, äänimaailma muutamine loistobiiseineen oli ensiluokkaista, ohjaus ja kuvaus toimi ok, pilotti oli poikkeuksellisen taidokasta Michael Mann työtä, mutta se juoni. Mä kyllä diggasin mutta en yhtään ihmettele jos ne massat jotka muodostaa katsojaluvut putosivat kärryiltä ja sitä myöten luvut dyykkasi. Monta kertaa tuli sarjan aikana mietittyä juonenkulkua että miksi mennään näin tai pompataan tuosta asiasta tähän, eikä sitä alusteta mitenkään, allekirjoitan sen että saattoi olla vaikeasti seurattava monelle. Jotain selvästi poikkeavaa tässä juonenkulussa oli verrattuna esim sarjoihin Sopranos, Wire, Boardwalk Empire.
    Jälkiviisaana voisi todeta että olisi voitu juonta hiukan viilata ja suoraviivaistaa menettämättä tätä hienoa tunnelmaa ja henkilöhahmoja, kenties se 2.kausi olisi sieltä sitten tullutkin. En usko hevoskuolemiin ainoana syynä peruutukselle.


    Iso
     
  11. tukehi

    tukehi Guest Guest

    Liittynyt:
    19.08.2005
    Viestejä:
    90
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kaikin puolin ensiluokkainen sarja - tykkäsin ihan kympillä. Varsinkin vanhukset (Hoffman, Farina, Nolte) olivat karismaltaan huikeita. Kovin kaikista, eli Gambon, vain oli valitettavan vähän ruudussa. Jostain luin, että kyseinen herra olisi toisella kaudella noussut enemmän framille. Iso sääli,etteivät jatkaneet näin laadukasta kattausta. Piru vie. Jopa laukkaradan maailmaan alkoi päästä sisään ennen kauden loppua.
     
  12. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Vähään aikaan ei tämän pahempaa pettymystä ole tullut vastan. Idiooteiksi tietämäni internethenkilöllisyydet ovat sarjan haukkuneet, joten uskoin tämän olevan hyvä. Suurin odotuksin siis aloin katselemaan, ja lopetin 1½ jakson jälkeen. Tämän tylsempää ja turhempaa sarjaa saa hakea. Idiootit olivat oikeassa kerrankin. 0/5
     
  13. Anathor

    Anathor Käyttäjä

    Liittynyt:
    11.12.2009
    Viestejä:
    939
    Saadut tykkäykset:
    58
    Saman koin itse kun porukat netissä kehuivat ja kehuvat edelleen Banshee-sarjaa. Taisin kutakuinkin 1½ jaksoa katsoa totesin että pitäkää tunkkinne.
    Päähenkilö täysin vailla karismaa ja eipä yksikään henkilö tai tapahtuma tempaissut mukaansa.

    Näin kirjoitin siitä aiemmin omaan topicciinsa:
    Muutaman jakson verran seurasin alusta mutta kun tämä kuitenkin osoittautui niin yhdentekeväksi luovutin ja siirryin katsomaan parempia sarjoja.
    Yksikään henkilö ei millään lailla kiinnostava ja päähenkilökin vielä täysin vailla karismaa oleva mumisija.
    Se jokin asia mikä tekisi tästä sarjasta itselle kovan jutun puuttuu valitettavasti, mutta hyvä jos jotkut täällä tykkäävät tuosta

    Lähinnä Alan Ballin aiempien meriittien takia (Six Feet Under, True Blood, American Beauty jotka kaikki ovat hemmetin kovia)
    tästä sarjasta odottikin jotain mutta eipä toisaalta tuottaja mahda sille mitään jos täyttä skeidaa tulee ulos.