Mama (2013) (Guilermo del Toro tuott. / Andy Muschietti / Jessica Chastain, Nikolaj Coster-waldau, Megan Charpentier, Isabelle Nellsse)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 18.09.2012.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    Guillermo del Toro esittää: Mama.

    Elokuva on yliluonnollinen trilleri, joka kertoo jännittävän tarinan kahdesta pikkutytöstä, jotka katoavat metsään päivänä, jolloin heidän vanhempansa kuolivat. Heidät onnistutaan pelastamaan vuosia myöhemmin, mutta kun he ovat aloittamassa uutta elämää niin he huomaavat, että joku tai jokin haluaa tulla peittelemään heidät iltaisin.

    Viisi vuotta sitten siskokset Victoria ja Lilly katoavat heidän lähiössä sijaitsevasta kotipiiristä jälkiä jättämättä. Siitä lähtien heidän setänsä Lucas (Nikolaj Coster-Waldau) ja hänen tyttöystävänsä Annabel (Jessica Chastain) ovat etsineet heitä herkeämättä. Mutta kun lapset löytetään kuin ihmeen kaupalla elävinä vanhasta mökistä niin pariskunta alkaa epäillä ovatko lapset ainoita vieraita, jotka he ovat toivottaneet tervetulleiksi kotiinsa.
    Annabelin yrittäessä saada siskoksia sopeutumaan normaaliin elämään niin hän alkaa vakuuttua jonkin pahan läsnäolosta heidän kotonaan. Ovatko siskokset vain järkyttävän trauman kokeneita vai onko aave tullut tapaamaan heitä? Miten tytöt onnistuivat selviämään itsekseen kaikki nämä vuodet? Annabelin löytäessä vastauksia näihin kysymyksiin niin hän huomaa, että kuiskaukset, jotka hän kuulee nukkumaanmenon aikana tulevat jonkin tappavan hengen huulilta.

    [​IMG] Katso elokuvan trailer

    [​IMG] Katso kuvagalleria: selattava | klikattava

    Ensi-ilta Suomessa 22.3.2013 (USA:ssa 18.01.2013)
     
    Viimeksi muokattu: 22.03.2013
  2. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
  3. Rascalking

    Rascalking Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.08.2004
    Viestejä:
    92
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä on aika hiljaista keskustelu tämän leffan osalta. Guillermo del Toro fanina odotan tätä pätkää oikein innolla. Tosin ajattelin odottaa tätä ihan bluray julkaisuun asti, joten mun tapauksessa odottavan aika on pirun pitkä.
     
  4. hrmh

    hrmh Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.07.2008
    Viestejä:
    67
    Saadut tykkäykset:
    4
    Vielä ehtii täällä Jojensuussa käydä katsomassa, pitänee tarkastaa viikonloppuna.
     
  5. jodorowsky

    jodorowsky Käyttäjä

    Liittynyt:
    18.09.2011
    Viestejä:
    1 311
    Saadut tykkäykset:
    83
    Eikös tässä ollut toro vain tuottajana? Ei ohjaanana tai käsikirjoittajana.
     
  6. BillyBob

    BillyBob Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.08.2006
    Viestejä:
    355
    Saadut tykkäykset:
    12
    Eipä ole kauheasti kiinnostusta tätä kohtaa. Tämän vuoksi on minusta aivan sama, että laittaisiko tämänkin kommentin sinne viimeksi katsotut leffat -keskusteluun vai tänne nostamaan tätä ylös lähes 3kk hiljaiselon jälkeen.

    Aika perinteistä mörköfantasiaa tämäkin tarjoili. Tuntuu, että nykyään joka toisessa kauhuleffassa on joku dimmu borgir-kummitus vainoamassa porukkaa. Se on yleensä nainen, jonka hiukset käyttäytyvät myös aavemaisella tavalla. Japanista tämäkin sairaus kai levinnyt. Leffa tekee sentään pientä pesäeroa moniin muihin, erityisesti loppuratkaisun ja ylipäätään lopussa paljastuvien juttujen takia. Tosin eivät nämä nyt ehkä riitä nostamaan tätä kauheasti ylös keskinkertaisuuden suosta.

    2,5/5