No vinkkejä tarvittais uusiin kajareihin

Keskustelu osiossa 'Kaiuttimet ja subwooferit' , aloittajana aa-hoo, 27.03.2013.

  1. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 458
    Saadut tykkäykset:
    776
    Tässäkin ketjussa on käyty läpi samat tyypilliset töykeydet kuin lähes aina. Tämä on nähty 1000 kertaa. Henkilö A haluaa ostaa tuotteen X, mutta ennenkuin hän pistää siihen rahaa x euroa kiinni niin hän haluaa varmistusta kaupan järkevyydestä ja tulee tänne kysymään vinkkejä/suosituksia. Kun sitten joku heittääkin kehään jotain ihan erilaista kuin tuote X (eli tuotteen G niinkuin Genelec) niin alkaa näytös "kun joku ei halua G:tä niin silloin v*ttu ei haluta!" ja tästä on lyhyt matka henkilökohtaisuuksiin menemiseen.

    Oikeasti, kannatta vähät välittää siitä mihin tuotteisiin muut, itselleen tuntemattomat henkilöt päätyvät. Suosittelen nykyään aika vähän mitään kenellekään (lähipiirin ihmiset eri asia, he arvostavat mielipiteitäni ainakin joissain asioissa ja heitä neuvon mielelläni) ja en välitä pätkääkään miten suosituksiini suhtaudutaan. Ei ole minulta pois.

    Heitin Chorus Compact 682 -kaiuttimen pöytään koska minusta kysyjä voisi sitä harkita yhtenä vaihtoehtona, mutta en revi pelihousujani jos hän päätyykin vaikka Dalin kaiuttimiin. Hän itse nauttii/kärsii valintojensa hyvyydestä/huonoudesta. Meidän muiden vehkeet eivät siitä miksikään parannu tai huononnu.
     
  2. aa-hoo

    aa-hoo Guest Guest

    Liittynyt:
    29.01.2011
    Viestejä:
    104
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla olis tarkoitus 4k laite ostaa, että ei tarvii olla heti uusimassa. Sitä kun ei tiedä mitä ps4 tuo tullessaan, ja koska 4k telkkarit yleistyy. Aina koitan kumminkin pysyä ajantasalla laitteiden osalta. Marantzin av vahvari vois olla aluksi ihan hyvä vaihtoehto, eikä välttämättä tarvii heti ostaa sitä erillistä päätettä.