Being Human (alkuperäinen BBC Three)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana ana198, 07.02.2011.

  1. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei olisi uskonut että kaikkien päähahmojen vaihduttua sarja olisi edelleen näin hyvä ja koukuttava. Tykkään tästä ihan yhtä paljon kuin ennenkin, ehkä jopa hitusen enemmän. Todella harmi että tämä on viimeinen kausi ja pari jaksoa enää tätäkin jäljellä. Tulee kyllä ikävä :weep: Tämä on minulle SE vampyyrisarja, en ole viitsinyt jenkkihömpötystä edes aloittaa, se ei voi mitenkään olla tätä parempi.




    Edit. Nyt se on sitten lopullisesti ohi :weep: Tämä jää historiaan yhtenä kaikkien aikojen lempisarjoistani joka teki mahdottomasta mahdollisen. Kuinka moni sarja on korvannut periaatteessa koko castin tason silti pysyessä korkealla?
    Tykkäsin Alexistakin aivan ensikohtauksesta alkaen ja oli todella mukava ylläri että hän sitten liittyi mukaan.

    Voi olla että mieli ei ole juuri nyt kirkas asian suhteen mutta lopulta taisin tykätä tästä viimeisestä kolmikosta jopa enemmän.
    Ainakin minulle tuo onnellinen loppu oli todellinen ylläri, olin varma että ainakin Hal heittää veivit. Vaikka tämä nyt jälkeenpäin oli ilmiselvä lopetus niin jotenkin se silti yllätti ihan täysin. Kumma juttu.

    Tätä sarjaa kunnioittaakseni en aio koskaan vähentää sen merkitystä muistoissani aloittamalla jenkkiversion seuraamista:thumbsup:
     
    Viimeksi muokattu: 11.03.2013
  2. pundewhee

    pundewhee Guest Guest

    Liittynyt:
    18.03.2008
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sarkasmitutka piippas postaustas lukiessa mut ei antanu täyshälytystä. Eli ite kattellu jenkkiversiota alusta lähtien, eka kausi meni halveksuen ja virheitä ettien brittisarjan fanina. Tokalla kaudella menivät jo omia reittejään, mut suht keskinkertaista, jenkkisarjaksi silti yllättävän hauskaa ja nokkelaa, ja genrestä kun tykkään ni katselin.

    Kolmoskausi on ollut täyspotti itelle, ku jaksoin ne pari ekaa. Tosi hyvä sarja. Voisin melkein sanoa et unohda kaks ekaa jenkkikautta ja aloita kolmosesta. Universe on melko sama, mut juuri mikään ei muistuta brittiversiosta, ja koska brittiversion ja universen tiedät jo niin juuri mitään et menetä jos jätät ne pari ekaa välistä. Aiden (vamppy), Josh (were) ja Sally (haamu) asuu samassa talossa ja on frendejä, muuta ei tarvikaan. Tosin homma on jenkkiversiossa tässä vaiheessa melkoisen erilainen, mut luulen et kärryille pääsee nopeasti.

    Suosittelen ehdottomasti, yhtä paljon ku kaikille oon suositellu tätä brittisarjaa.

    EDIT: Eli ota jenkkien kolmoskausi vähä samana ku brittien nelonen, casti vaihtuu, universe sama(hko). Jenkki/kanukkityyli voi haroa vastaan luonnollisesti alussa, mut silti.
     
    Viimeksi muokattu: 14.03.2013
  3. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sarkasmia ei ollut tippaakaan lauseissa, jälkimmäinen kirjoitettu viimeisen jakson katselun jälkeisissä haikeissa tunnelmissa. Mutta lupaus pitää, en edes halua tietää mitä jenkkiversiossa tapahtuu, Being Human on nyt osa historiaa minun osalta.