Logitech Harmony Touch

Keskustelu osiossa 'Kaukosäätimet' , aloittajana JaniH, 26.10.2012.

  1. JaniH

    JaniH Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    08.08.2000
    Viestejä:
    6 723
    Saadut tykkäykset:
    15
    Tähän tuli korjaus tänään uusimmassa firmiksessä, aika pitkään kesti. Ongelma koski vain navigointikomentoja ja laitteista myös mm. Sky HD:n bokseja.

    http://forums.logitech.com/t5/Harmo...ttons-sends-multiple-signals-per/td-p/9168341
     
  2. sammy73

    sammy73 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.05.2006
    Viestejä:
    349
    Saadut tykkäykset:
    8
    Mimmoinen akku touchissa on, saako helposti vaihdettua?
     
  3. ejj

    ejj Guest Guest

    Liittynyt:
    18.10.2012
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Akkua ei ole tarkoitettu loppukäyttäjän vaihdettavaksi, koska mitään aukaistavaa luukkua siinä ei ole. Kuoret täytyy repiä auki jotta pääsee akkuun käsiksi (5 ruuvia + kuoren kynnet).
    Aloitusoppaassa sivulla 82 on neuvottu miten akun saa irti kun kaukosäädin pistetään kierrätykseen,
    http://www.logitech.com/fi-fi/support/harmony-touch?crid=410
     
  4. inf

    inf Guest Guest

    Liittynyt:
    20.05.2007
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Löytyykö jostain listaa mitä laitteita tämä tukee?

    Itsellä olisi tarve:
    - wbox hd2
    - Apple tv
    - Sony 40w4000 töllö
    - MacMini (plex)
     
  5. sammy73

    sammy73 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.05.2006
    Viestejä:
    349
    Saadut tykkäykset:
    8
    Hae laitteesi- linkistä
     
  6. Poikarukka

    Poikarukka Guest Guest

    Liittynyt:
    06.08.2010
    Viestejä:
    21
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hieno laite. Mukavan pelkistetty. Laitteet saatu asetettua ja toiminnot toimivat. Uusi nettikäyttis on siedettävä. Välillä tuntuu tulevan synkkaus errori. En tiedä kirjautuuko ulos nettiliittymästä, vai pitääkö kaukoa käyttää välillä irti vai onko tiukka USB jäänyt huonosti. Ainoa ongelma mitä en ole saanut ratkaistua on denon AVR-1910 kanssa volumen toiminta. Denonissa kun on 0.5d välein portaat. Kaukosäädin hyppii tasan 1db välein. Ei voi hieno säätää. Onko joku muu tällaiseen törmännyt ja ehkä ratkaissut. Mitä tehty, että toimii normaalisti? Nopea tämä kaukosäädin on vanhaan 555harmonyyn verrattuna.
     
  7. kazzo

    kazzo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    16.08.2012
    Viestejä:
    145
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tällainen tuli hommattua 555:sen tilalle. Muutaman kerran on tehnyt niin, että suosikit ovat hävinneet kaukosäätimestä ja laite on pitänyt käydä synkronoimassa nettiliittymässä uudelleen, että ne saa takaisin, mutta epäilen että tytär on painanut kosketusnäytössä vahingossa kynän kuvaa oikeassa alareunassa ja saanut sillä tapaa tuon aikaiseksi. Ihan hyvä laite. Joidenkin suosikkien kanavakuvakkeet hain netistä , kuten mm. CMoren ja MTV3 Maxin HD kanavien, kun olivat väärin Toucin tietokannassa tai puuttuivat.
     
  8. Rusakko_

    Rusakko_ Guest Guest

    Liittynyt:
    22.07.2006
    Viestejä:
    66
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkos Touchista tullut lisää kokemuksia? Tarvitsisin jonkinlaisen monimerkkiohjaimen ohjaamaan olohuoneen laitteita ja ko. kapistus näyttäisi äkkiseltään hirmu hyvältä.

    Laite tulisi ohjaamaan (kaikki siis erimerkkisiä ja ikäisiä, kaukosäätimellisiä vekottimia)
    -stereoetuvahvistinta, jossa myös cd-soitin
    -FM-viritintä (vielä hankkimatta)
    -perus digiboksia
    -videotykkiä

    "Ainutlaatuinen" kosketusnäyttö konfiguroitineen, Logitechin maine monimerkkiohjaimien valmistajana sekä pelkistetty ja simppelin oloinen ulkonäkö houkuttelee, mutta jo tässä ketjussa tulee esille seikkoja, jotka panee miettimään suht kalliin ohjaimen hankintaa.

    Muutama kysymys:
    -jos valitsen kaukosäätimestä esim. "kuuntele radiota", käynnistyykö silloin esivahvistin ja fm-viritin, ja käynnistyykö esivahvistin oikeasta ohjelmalähteestä (eli siitä mihin fm-viritin on kytketty, esim analog in 1)?
    -voiko Logitechin kaukosäätimen ohjelmoida ohjaamaan kaikkia laitteita, paitsi videotykin virtanäppäintä. Joissain kaukosäätimissä on "all off/all on" näppäin, enkä halua, että tykki sammuu tai käynnistyy vahingossa. Entä jos vahingossa painan "katso tv:tä tykillä", vaikka tarkoitus olikin vain kuunneella radiota, ja siis myös tykki käynnistyy turhaan?? Toisaalta kuitenkin videotykkiäkin pitäisi voida ohjata Logitechillä esim silloin kun vaihdan tykin ohjelmalähdettä esim HDMI 1 (digiboksi) -> HDMI 2 (läppäri). Esim ensin katsottu telkkaria ja sitten haluaisikin katsoa tietokoneelta ohjelmaa...
    -Tai mites tämmönen tilanne: haluan sammuttaa tykin, mutta alkuperäisellä kaukosäätimellä se vaatii ohjeidenkin mukaan kaksi virtanäppäimen painallusta. Miten tämmönen tilanne onnistuu Logitechillä?
    -Mites volumen säätö? Jos ääntä voi säätää sekä digiboksista että etuvahvistimesta, niin kummasta se äänenvoimakkuus sitten säätyy? Molemmista yhtäaikaa?
    Vieläkös näihin monimerkkiohjaimiin voi ohjelmoida "säätimet vastakkain" toimintoja, vai pitääkö laitteet oikeasti löytyä jostain logitechin omasta listasta??

    Tarkoitus on korvata oikeasti nuo kaikkien laitteiden kaukosäätimet yhdellä, mutta niin, että se on vaivatonta. Alkuohjelmoinnit suostun kärsimään :)

    Jos näette kohdallani asian niin, että "vaatimattomampikin" ohjain riittää, voitte myös ehdottaa sellaista. Pyydän perusteellisia vastauksia ja armoa tietämättömyyttäni kohtaan tässä asiassa.
     
  9. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Itselläni on Harmony One, mutta uskaltanen silti vastata yksityiskohtaisempiin kysymyksiisi.

    (Ainakin Harmony Onessa, enkä näe miksei Touchissa) onnistuu em. kaikki, jos kaikissa esimerkkiksi laitteissa on kaukosäätö. Volume säätyy siitä mistä haluat (eli tod.näk. vahvari).

    Ennen kuin ostat, käy vielä kaupassa käpistelemässä säätimiä. Mieti mitä toimintoja tarvitset ja mikä näppislayout olisi kiva. Itse pidän enemmän Harmony Onen layoutista (play/pause yms. napit kivemmassa luonnollisessa paikassa) kuin tuosta uudemmasta Touchista.
     
  10. Rusakko_

    Rusakko_ Guest Guest

    Liittynyt:
    22.07.2006
    Viestejä:
    66
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, kaukosäätö on kaikissa ja fm-virittimen ostan kaukosäätimellisen. Vahvariin olis tarkotus volumen säätö laittaa, toki.

    Tuo näppis layout just tuossa Touch:ssa kiinnostaakin, se selkeys. Samaan aikaan esim One:ssä näyttää kaaokselta :) En tiiä sitte, ergonomisiahan nuo kaikki jne jne... Ei tuo One-mallikaan halpa näytä olevan. Mitä olennaisia eroja Onella ja Touchlla on? Mites ne vanhemmat Harmonyt, jotain 555 600 tms??
     
  11. Hans Byxor

    Hans Byxor Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.11.2008
    Viestejä:
    299
    Saadut tykkäykset:
    0
    Touchilla nimenomaan "vahingossa paineleminen" onnistuu erinomaisen helposti. Aiemmin käyttämääni 555:een verrattuna Touch on muuten kätevämpi mutta harhalaukausien helppous harmittaa jonkin verran. Perinteisemmät mallit saattaisivat rasittaa tykkiä vähemmän.

    Näytön alanurkassa aina tyrkyllä oleva edit-näppäin (kynän kuva) tuottaa jänniä tilanteita varsinkin perheen muiden käyttäjien käsissä. Logitech saisi korjata softaa sen verran, että aktiviteettien muokkaukseen pitäisi mennä päävalikosta erikseen. Toinen ja jopa parempi tapa olisi laittaa kaikki muokkaukset jonkun PIN-koodin tms. turvalukon taakse.

    Meiltä löytyy myös 600-malli, joka on susirumasta ulkonäöstään huolimatta ihan OK. Siinä on tosin sellainen kätevä ominaisuus, että pieninkin tärähdys saa kapineen unohtamaan käytössä olleen aktiviteetin. Tuo johtunee siitä, että patterit pääsevät heilahtamaan sen verran, että laitteesta katkeaa virta nanosekunniksi. Sitä en sitten tiedä, onko kyseessä vika vai ominaisuus.
     
    Viimeksi muokattu: 12.08.2013
  12. aarno2815

    aarno2815 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2001
    Viestejä:
    4 636
    Saadut tykkäykset:
    131
    Vanha kysymys, mutta vastattakoon. Ohjeissa sanotaan, että vanha käyttäjätunnus ja salasana käyvät. VÄÄRIN. Myharmony.com'issa on käyttäjätunnuksena s-postiosoite. Muu ei käy!
    Tuohon halpaan menin minäkin, harmaita hiuksia tuli tukku. Tuossa em. sivulla pitäisi olla s-postiosoite vaadittuna, ei mitään käyttäjätunnusta. Pieni juttu, mutta voisi olla oikeinkin.
    785:ssä käy itse keksitty käyttäjätunnus.
    Tänään pääsin käyttämään Touchia ja aika hyvät kokemukset on. Totta tuo turha scrollaus toimintoa valitessa ja muutkin edellä todetut seikat.
    Onhan tässä taas opettelua.Mielestäni hyvä ostos kaikkiaan!
    e:scrollausta vähentää se, että alkuun voi siirtää useimmin tarvittavat toiminnot. Hyvä ominaisuus!
     
    Viimeksi muokattu: 21.08.2013
  13. aarno2815

    aarno2815 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2001
    Viestejä:
    4 636
    Saadut tykkäykset:
    131
    Todellakin ikäviä nuo mahdolliset virhepainallukset. Telkkari meni analogiseen tilaan ja aiheutti uskomattomia sotkuja,ennenkuin tajusin tilanteen, täytyi laittaa telkkari menuvalikoista digitaaliseen tilaan ja suorittaa kanavanhaku uudelleen, sitten sai tilanteen haltuunsa. Väkisin tuli hdmi2 kautta satelliittikuva telkkariin.
     
  14. tosikko

    tosikko Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.02.2005
    Viestejä:
    677
    Saadut tykkäykset:
    8
    Nyt on saatavilla päivitys jolla tuon aloitusvalikon saa järkevämmäksi. Nyt alkusivulla on ne kaivatut useampi makro yhtäaikaa, ja sivuja tuli myös lisää niin että sivusuuntaan pyyhkäisemällä pääsee suosikeihin ja numeronäpäimiin ym. Samalla myös kosketusnäytön alareunan Help -valikko on kokenut muutoksia, toivotaan että käytössä(kin) osoittautuu edellistä versiota paremmaksi.

    "Hello,

    Today we released a significant software update for the Harmony Touch given the positive community feedback we've had on the Harmony Ultimate. This update includes:
    * Bringing the well received Harmony Ultimate on remote user interface to the Harmony Touch
    * Allow the Harmony Touch to upgrade with a separately purchased Harmony Ultimate Hub

    The new on remote interface now combines multiple Activities onto a single screen.

    As part of this update we also enable additional features for both Harmony Ultimate and Harmony Touch. These include:
    * A sleep timer that allows you to turn off an Activity after a defined period of time
    * The ability to upload custom images for use as your remote background
    * Control over the brightness of the physical button backlighting
    * Extending our gesture control from 5 to 11 actions including swipe and hold, plus tap, double tap and long press
    * The ability to assign sequences (macros) to gesture actions
    * The ability to more easily clean fingerprints from your remote by temporarily locking screen and buttons
    * Optimized button mappings and default icons for Watch Apple TV and Watch Roku Activities

    Sign in to your account on myharmony.com, connect your Harmony Touch remote and press the Sync button in the upper right corner to receive this update.

    We appreciate your feedback on these or future product feature requests.

    Best regards,
    The Harmony Team
    "
     
    Viimeksi muokattu: 27.08.2013
  15. aarno2815

    aarno2815 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2001
    Viestejä:
    4 636
    Saadut tykkäykset:
    131
    Täytyy varmaan päivittää, tuo tuntuu fiksulta! Kiitos tiedosta!
     
  16. Hans Byxor

    Hans Byxor Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.11.2008
    Viestejä:
    299
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitos päivitysvinkistä!

    Päivitin Touchin ja ainakin nopean testauksen perusteella oikeastaan kaikki pinnaa kiristävät ominaisuudet korjaantuivat. Erityisesti arvostan lukkotoimintoa, joka estää tahattomat muutokset (tosin jo päivityksessä tullut näytön alareunan täysremontti auttaa).
     
  17. Staafe

    Staafe Uusi jäsen

    Liittynyt:
    28.12.2009
    Viestejä:
    84
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vaihtu Harmony one tähän touchiin, hyvältä kapulalta vaikuttaa, hyvä kun ei tarvi erillisiä muuntimia pleikkarille. Ainut miinus on Panan 65VT60 volume ja joissain valikoissa tulee tupla komento, pitää koittaa yrittää selvittää miten ton sais pois.
     
  18. #miksu#

    #miksu# Guest Guest

    Liittynyt:
    24.11.2004
    Viestejä:
    21
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tarkoittanet Pleikkarin ohjausta Anynet+ (tai vastaavan) kautta vai onko Touchin käyttäminen jollain muulla tavalla mahdollista ilman Harmony adapteria?
     
  19. Staafe

    Staafe Uusi jäsen

    Liittynyt:
    28.12.2009
    Viestejä:
    84
    Saadut tykkäykset:
    0
    Harmony one kans piti olla erillinen muunnin palikka joka muutti ir komennot bluetooth singlaaliksi, ja touchissa on sisäänrakennettu bluetooth lähetin.
     
  20. tosikko

    tosikko Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.02.2005
    Viestejä:
    677
    Saadut tykkäykset:
    8
    Touchista on nykyisin jo uudempi versio tarjolla (Ultimate), siinä eka version Touchissa ei ole integroitua Bluetoothia.
     
    Viimeksi muokattu: 15.09.2013