Fsc02pvr, fsc03pvr, fsc05pvr

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana bubbeli, 03.01.2012.

  1. bubbeli

    bubbeli Guest Guest

    Liittynyt:
    03.01.2012
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Otsikon Finnsatin kolme kaapeliverkkoon tarkoitettua laitetta ovat siis yksi ja sama laite. Ero on kovalevyn koossa.
    FSC02PVR = 250Gb
    FSC03PVR = 320Gb
    FSC05PVR = 500Gb

    Antenniverkkoon sitten FST02PVR jne..

    Jotenkin hassua ettei täällä vielä ole topikkia näille laitteille vaikka näitä käsittääkseni tällä hetkellä myydään joka ladossa ja torpassa ympäri Suomen maan. Onko sitten niin, että nämä ovat (päinvastoin kuin minulla) niin varmatoimisia ettei keskustelua käydä.

    Itse ostin toissapäivänä FSC03PVR -laitteen kun en viitsinyt hassata rahoja HD-boksiin kun tuntuvat olevan keskustelujen perusteella varsin keskeneräisiä vielä. Ja sitten ongelmaan:

    Asensin laitteen normaalisti (scart, virtapiuha ja antenni sisään) ja virrat päälle. Automaattihaku löysi kanavat tuossa tuokiossa ja kattelemaan. Paitsi, että kuva oli kuin olisi katsellut huonolaatuista nettistriimiä. Signaali pätki vähän väliä ja laite ilmoitti että "korttiongelma - tarkasta kortti". Laite ei myöskään löytänyt conax-paikasta tietoja. Marssin Elisalle ja uusi kortti koneeseen. Nyt löytyi tiedot kortista.

    MUTTA. Mystisesti sama pätkiminen jatkuu vaikka vähän lievempänä. Tosin välillä kadottaa koko signaalin ja ei näy eikä kuulu mitään. Tämä siis kaikilla näkyvillä kanavilla. Jotta homma olisi vielä mystisempää niin Elisan (talossa siis Elisan verkko) kanavapaikalla numero 21 ei näy info-kanavaa ollenkaan. Nuo muut Elisan kaapelikanavalle tarkoitetut kanavat kyllä näkyvät.

    Elisan asiakaspalvelija ei osannut luonnollisesti sanoa asiaan yhtään mitään kuin kysellä onko boksi todettu toimivaksi jne. Elisan häiriötiedotteistakaan ei löytynyt mitään. Hermot alkaa mennä :hitme:

    Edit: päivitin myös toosaan Finnsatin sivuilta löytyvän uusimman ohjelmistoversion. Ei vaikutusta.

    Lieneekö kellään mitään kikkapeliä tahi vinkkiä tahi vinjettiä antaa mitä kannattaisi kokeilla ennen kuin vien härpäkkeen takaisin kauppaan?
     
    Viimeksi muokattu: 03.01.2012
  2. bubbeli

    bubbeli Guest Guest

    Liittynyt:
    03.01.2012
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vastataan nyt itse itselle. Epäilin siis konkelin toimivuutta kun signaali katosi (katkesi) vähän väliä. Kokeilin sitten vaihtaa kaikki piuhat kertaalleen ja seisoa päällä ja lausua kabbalaa takaperin. Ei vaikutusta. Tein kumminkin niin, että annoin olla värkin päällä pidemmän aikaa ihan huvikseni ja kattelin pätkivää telkkaria lievän vitutuksen vallassa kun low and behold! Homma rupesi pelittämään ilman minkäänlaista myötävaikutusta aivan itsekseen. Nyt signaali on ollut katkeamaton eilisestä saakka.

    Mystisiä ovat nämä digiaikojen meisingit. Ennen oli yksinkertaisempaa kun sai vain vaarin ohjeiden mukaan telkun takana antennia väännellä kunnes mustavalkotelsun kuva oli perfetto...
     
  3. dvbvee

    dvbvee Guest Guest

    Liittynyt:
    03.12.2011
    Viestejä:
    26
    Saadut tykkäykset:
    0
    http://www.finnsat.tv/ohjelmistot.html löytyy 3.1.2012 julkaistu versio 1.1.2 (hätänumero :) ).

    Päivityn tuon vanhemmilla olevaan FST05PVR antenni malliin. Ovat joskus valitelleet ajastustallennus ongelmaa. Viimeksi maailma kaatui kun Kari Tapio kosertti meni pieleen :eek:
    Oli 1.0.6 versio eli olis varaaman pitäny jo aiemmin päivitellä, nyt kun kattoi korjauslistaa.
     
  4. Sivuosaoskari

    Sivuosaoskari Guest Guest

    Liittynyt:
    05.01.2005
    Viestejä:
    82
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko näissä Finnsatin SD-malleissa mahdollista siirtää tallenteita tietokoneelle (esim. ProjectX:n kautta) muokattavassa muodossa? USB-liitäntä näköjään löytyy, mutta saako sitä kautta tavaraa myös ulos?
     
  5. Fernsehen

    Fernsehen Guest Guest

    Liittynyt:
    21.02.2009
    Viestejä:
    27
    Saadut tykkäykset:
    0
    Edessä oleva USB on päivityksiä varten sekä MP3 soittoon ja JPG kuvien katseluun. Jos ottaa kiintolevyn irti boksista (taitaa takuu mennä) ja kytkee tietokoneeseen USB-sovittimella tai suoraan SATA-väylään, niin DiskInternals Linux Reader ohjelmalla pystyy siirtämään levyn sisältöä tietokoneelle. Jokainen tallennus on omassa kansiossaan. Vain *.trp tiedostot tarvitaan ProjectX:ään. Niissä on kuva, ääni ja tekstit. Näin oli ainakin n. kuukausi sitten, kun kokeilin. Sen jälkeen olen tehnyt pari ohjelmistopäivitystä boksiin, toivottavasti ei ole muuttunut miksikään.